Siirry sisältöön

T-paidat ja topit

Erotu eduksesi The Athlete’s Footin valikoiman tyylikkäillä t-paidoilla ja topeilla! Klassikon aseman napannut t-paita on arkivaatteena ja juhlassa käytännöllinen arkivaate. Rennompaan toimistopukeutumiseen t-paita on omiaan neuleiden alla, ja pieniä elementtejä lisäämällä simppelin paidan ympärille voi rakentaa persoonallisenkin asukokonaisuuden.

The Athlete’s Footista löydät tyylikkään ja laadukkaan valikoiman erilaisia naisten, miesten ja lasten t-paitoja monipuolisilla kuvioilla, printeillä, materiaaleilla ja leikkauksilla. Oli tyylisi sitten enemmän sporttinen tai streetweariin kallistuva, t-paitojen joukosta löytyy sopiva vaihtoehto kaikkiin asuihin.

T-paita on kestosuosikki, joka lähes kaikilla käytössä päivittäin. Monipuoliset t paidat sopivat kaikkiin asuihin niin urheiluvaatteena ja vapaa-ajan kuteena, kuin siistimpienkin asujen kera. Pikeepaita sopii käytettäväksi tärkeämmissä tilaisuuksissa, puuvillapaidat tuntuvat mukavalta ihoa vasten treenatessa tai kerrospukeutumisessa, ja uniikit printtipaidat piristävät asukokonaisuuksia ympäri vuoden. Tutustu verkkokauppamme huippubrändien t-paita- ja toppivalikoimaan!

T-paita katumuotiin

Yhä useammat brändit ovat huomanneet katumuodin kasvavan trendin ja lisänneet valikoimiinsa enemmän rennon tyylikkäitä vaatteita. Katutyylin kentällä ei ole sääntöjä, vaan jokaisen omat mieltymykset ovat streetwear-kulttuurin kulmakiviä.

Yksinkertainen printtipaita toimii näppärästi farkkujen tai shortsien kanssa, kun taas hieman tyylitellympänä vaihtoehtona voi käyttää yksiväristä t-paitaa windbreakerin tai hupparin kanssa. Värikäs t-paita virkistää talvista tyyliä, siinä missä valkoinen peruspaita toimii täydellisesti farkkujen ja tyylikkäiden sneakereiden kanssa. Valikoimastamme löytyy monenlaisia väri- ja mallivaihtoehtoja myös sporttiseen lookiin! Mikset yhdistäisi yksinkertaista logopaitaa vaikkapa mekon alle?

Hyytävillä pakkasilla t-paita toimii kerrospukeutumisessa aluspaitana, kun ulos tarvitsee pukea paljon, mutta sisällä pärjäisi vähemmälläkin. Valikoimastamme löydät monipuolisesti erilaisia talvitakkeja, kuten muhkeita untuvatakkeja tai parkatakkeja. Takkien valikoimassa on myös sopivia tuotteita niin kesätakiksi, kuin kevät- ja syystakiksi - välikausitakkina toimii tuulitakki, anorakki tai bomber.

Perinteinen t-paita ja toppi sopii moneen tilanteeseen

Ajattomia t-paita klassikoita löydät The Athlete’s Footin valikoiman merkkivaatteiden joukosta. Esimerkiksi FILAadidas Originals, Nike, Puma, The North Face ja Carhartt valmistavat logoprinteillä varustettuja paitoja, joiden suosio säilyy vuodesta toiseen. Verkkokaupan tarjonnassa olevat brändit ovat maailman tunnetuimpia streetwear -vaikuttajia, joiden kuumimmat uutuudet päivitetään TAF:in valikoimaan sitä mukaa, kun niitä markkinoille tulee. Voit yhdistää paidat niihin sopivien valikoimamme collegehousujen tai verkkareiden kanssa, jolla saavutat takuuvarman katu-uskottavuuden.

Arkipaita pysyy muodissa

T-paita tulee pysymään suosituimpien arkivaatteiden jatkossakin, vaikka paitamuodin villitykset vaihtelevatkin melko usein vuoden ja vuodenaikojen mukaan. Slim fit , relaxed-fit, oversized, cropped - you name it.

T-paita on hupparin ohella tuote, joka löytyy jokaisen vaatekaapista. Uusi t-paita ei ole koskaan turha ostos, sillä käyttöön se pääsee joka tapauksessa. Meidän tapauksessamme ikoniset huippubrändien t-paitamallit ovat varmuudella muodissa myös tulevina vuosina.

Viimeistele tyylisi näyttävillä asusteilla ja kengillä

The Athlete’s Footin verkkokaupasta löydät t-paidan tai topin kaveriksi paljon erilaisia tennareita ja asusteita. Lämpimämmillä keleillä asun viimeistelee lippis, sekä reppu ja viileämmille keleille tarjolla on pipoja ja käsineitä, sekä tyylikkäät hupparit ja collegepaidat, esimerkiksi FILAlta tai Nikelta.

Valikoimamme tuotteet ovat laadukkaista materiaaleista valmistettuja, ja vaihtoehtoja on runsaasti niin värien, kuin mallienkin suhteen. Laadukkaat tuotteet kestävät aikaa ja käyttöä, eivätkä menetä muotoaan monienkaan pesukertojen jälkeen. Voit tutustua kestävän kehityksen mukaan valmistettuihin tuotteisiimme Sustainable -sivustolla.

Oikean koon löytämiseksi, voit käyttää apuna kokotaulukoita ja tuotteiden kuvauksia tai kysyä neuvoa lähimmän myymäläsi asiantuntevilta myyjiltä. He myös auttavat löytämään sopivan asukokonaisuuden tai antavat tarvittaessa vinkkejä pukeutumiseen! Verkkokaupan kautta voit tarkistaa jokaisen tuotteen myymäläsaatavuuden.

Näytä lisää
 • adidas Originals
 • Carhartt WIP
 • Champion
 • Converse
 • Fila
 • Freedom Moses
 • Herschel
 • Jordan
 • Karhu
 • New Balance
 • New Era
 • Nike
 • Puma
 • Reebok
 • Teva
 • The North Face
 • Timberland
 • Vans