Timberland

Timberland

Timberland on Yhdysvalloissa perustettu vaatemerkki, joka on parhaiten tunnettu laadukkaista ja kestävistä kengistään. Timberland-merkki yhdistetäänkin usein suoraan heidän klassikkoon 6 inch Premium boot. Alun perin, vuonna 1973, talvien kovia olosuhteita kestämään luotu vedenpitävä, nupukkinahasta valmistettu, paksupohjainen kenkä, jonka nimeksi tuli Timberland. Valtaisan suosion Timberland saavutti 90-luvulla kun hip hop - kulttuuri omaksui Timberland 6 inch boot -kengän tyyliinsä. Timberland on laajentanut mallistoaan useampiin malleihin ja tehnyt yhteistyötä useiden suunnittelijoiden kanssa. The Athele’s footista löydät Timberlandin uusimmat mallit, Timberlandin klassikon 6” Premium bootin sekä Timberland Balm Proofer ja Timberland Renewbuck – kengänhuoltotuotteet

Näytä lisää

Timberland- ajaton klassikko

 

Timberland alkoi tavallisista kestävistä, vedenpitävistä, korkea laatuisista työkengistä ja on saavuttanut paikkansa merkittävänä osana streetwear-muotia. Timberlandin Yellow boot toimii edelleen suunnannäyttäjänä koko muotialalla. Timberlandin, legendaarinen 6 inch boot onkin ajaton klassikko. Katumuodin huipulle ja kulttimaineeseem Timberland löysi tiensä 90-luvulla kun New Yorkilaiset hip hop artisti alkoivat käyttää Timberlandeja. Timberlandin kenkiä näkee nykyään sellaisten supertähtien kuin Jay-Z:n kuin Rihannan jalassa. ´Timssit` ovatkin must-have jokaisen tyylitietoisen ihmisen kenkäkaapissa.

Perinteisen 6 inch boot- mallin muotoilu on pysynyt lähes muuttumattomana 40 vuotta. Timberladin Yellow bootsiin ei ole tehty vuosien aikana mitään muuta muutoksia kuin kengän mukavuutta on parannettu lisäämällä iskua paremmin kestävä ja jalan väsymistä estävä anti-fatigue-pohja. Kengän uniikki muotoilu ja ikoninen väri on varmistanut, että kenkä pysyy aina muodin kiistattomana merkkituotteena. Timberlandit tulevat aina olemaan tyylikkäät ajasta huolimatta. Kenkien vedenpitävä nahkasta valmistettu päällinen ja kestävät saumat varmistavat sen, että kengät pysyvät kuivina ja lämpöisinä kelistä riippumatta. Muodissa trendit tulevat ja menevät, mutta aina on ihmisiä, jotka odottavat kengiltään parasta. Timberlandit tulevatkin aina olemaan laadukkaat, esteettiset ja heti tunnistettavat kengät. Timberlandit ovat muutakin kuin 6 inch Premium Boot, tämän klassikon lisäksi kannattaa tutustua The athlete’s Footistä löytyvään Timberland tarjontaan.

Timberland – mukavuutta ja tyyliä joka askeleella

Timberland on ollut kestävien ja mukavien kenkien edelläkävijä jo vuosien ajan. Timberland kehittää kenkiinsä koko ajan uusia tekniikoita, jotta ne olisivat mahdollisimmat mukavat ja istuvat käyttäjänsä jalassa. Uudet Timberland Killington ja Timberland Kenniston – kengät hyödyntävät Timberlandin kehittämää Sensorflex –teknologiaa, joka tekee kengistä erittäin kevyet ja kestävät. Sensorflex – kengissä yhdistyvät mukavuus, tyyli ja keveys. Siksi Timberland Killington ja Timberland Kenniston – kengät ovat täydellisiä käytettäväksi kun viettää päivän kaupungilla. Tällöin voi varmistua, että jalat pysyvät virkeinä ja kuivina samalla kun itse pysyy tyylikkäänä.

Nykyään Timberland on tehdyt yhteistyötä monien suunnittelijoiden kanssa jotka ovat luoneet Timberlandin klassikko kengästä uusia ja moderneja versioita jotka pysytvät ajan mukanaa unohtamatta alkuperäistä mallia. Timberland on luonut useita malleja mahtavien suunnittelijoiden kanssa, esimerkiksi Pharrell Williamsin kanssa yhteistyönä tehty Bee line mallisto. Bee Line – mallistossa hip hop artisti käytti inspiraationa hunajakennoja jotka tehtiin orgaanisesta puuvillasta ja kierrätetystä muovista tehdylle kankaalle.

Timberland-varmasti laadukkaat kengät

Timberlandin kengät valmistetaan vain laadukkaista ja kestävistä materiaaleista. Kengän päällinen valmistetaan vedenpitävästä nahkasta ja kenkien vedenpitävyys varmistetaan vielä vahvoilla saumauksilla ja tämän lisäksi kaikki saumat myös liimataan vedenpitävyyden takaamiseksi. Timberlandin kengissä käytettävä nahka tulee sertifioiduilta tuottajilta, joten aina kun ostat Timberland kengät voit olla varma siitä, että saat laadukkaat ja kestävät nahasta valmistetut kengät. Oikein hoidettuna ja oikeita hoitotuotteita käyttämällä varmistat kenkien pitkän iän ja laadun pysyvyyden. The Athlete’s footin verkkokaupasta löydät laadukkaat ja Timberlandin omat hoitotuotteet. Kenkien puhtauden varmistat Timberland Renewbuck – puhdistusaineella. Kenkien viimeistely hoituu Timberland Balm Proofer – tuotteella. Lisäksi Timberland – kenkien nauhat ovat yhdet kestävimmät ja vahvimmat saatavilla olevista nauhoista. Kestävät Taslan- nauhat yhdistettynä messinkisiin vahvikkeisiin, jotka kestävät käyttöä vuodesta toiseen, takaavat kenkien kestävyyden. Laadukkaiden ja vedenpitävien kenkien mukavuuden takaan oikeia muotoilu ja tarkkaan suunniteltu sisäpohja. Välipohjan, jalan väsymistä estävä, anti-fatigue – teknologia vaimentavat jalkaan kohdistuneita iskuja.