The North Face Black Label

The North Face Black Label

The North Face esitteli vuoden 2016 loppupuolella odotetun, eurooppalaisille markkinoille suunnatun Black Label -lifestylemallistonsa, joka elävöitti brändin tunnetuimpia ja halutuimpia tuotteita yhä enemmän urbaanin katuelämän vaatimuksia vastaaviksi. TNF Black Label sarja tekee klassisesta ulkoiluvaattesta nykyaikaisen katumuoti -vaatteen. The North Face säilyttää Black Label sarjallaan maineen laadukkaista tuotteista, mutta tuo myös uusia innovaatioita ja tyylejä klassisiin vaatteisiin ja varusteisiin. Black Label sarja on tuonut The North Facen takaisin katutyylimuodin kärkinimeksi. Sarjasta löydät vaatteet aina The North Face t-paidasta takkeihin.

The North Face

Mahtavan vastaanoton saanut Black Label -mallisto saa jatkoa uusien tuotteiden saattelemana, joiden raikkaat värimaailmat ja viimeiseen asti hiotut yksityiskohdat rikastuttavat entisestään brändin hienoa ja ainutlaatuista perintöä.

The North Face on vuosien saatossa saavuttanut uraauurtavan outdoor-mallistonsa avulla paikkansa ulkoiluvaatteiden suunnannäyttäjänä, jonka ansiosta brändin näkyvyys on kasvanut merkittävästi myös katumuodissa. Rikkaiden perinteiden, korkealaatuisen tuotekehityksen ja monipuolisten mallistojensa avulla, The North Face johtaa ulkoiluvaatetrendien kehityksen eturintamaa, jonka vaikutukset näkyvät jokapäiväisessä elämässämme.

The North Face –tuotteiden suosion salaisuus piilee intohimoisessa suunnittelutyössä, jonka tavoitteena on yhdistää laatu, käytettävyys ja muodikkuus saman kuoren alle. Mallistot hakevat inspiraatiota korkealaatuisista, ulkoilua varten suunnitelluista materiaaleista, yhdistellen rohkeita kuoseja ja värimaailmoja jotka sopivat urbaaniin ympäristöön. Black Label on täydellinen yhdistelmä laadukkaita, kovaa kulutusta kestäviä materiaaleja ja trendikästä suunnittelua. The North Face Black Label mallistoon kuuluu tyylikkäitä huppareita, t-paitoja, takkeja, collegepaitoja sekä asusteita

Uusi ja moderni, takeista ja paidoista koostettu Black Label -mallisto tekee kunniaa The North Facen 50 vuotiaalle perinnölle, tuoden tuulahduksia vuosien varrella tunnetuiksi tulleista klassikkomalleista.

”Never Stop Exploring”

The North Face Black Label -mallisto löytyy nyt kaikista The Athlete’s Foot -myymälöistä.