The North Face

The North Face

The North Face on jo vuosikymmenten ajan ollut säänkestävien ja innovatiivisten ulkoiluvaatteiden edelläkävijä. Pitkän tuotekehityksen ja rikkaiden outdoor-perinteidensä ansioista The North Face on saavuttanut johtavan aseman niin tavallisten liikkujien kuin huipputason vuorikiipeilijöiden sekä purjehtijoiden keskuudessa. Amerikkalainen brändi tunnetaan erityisesti huippulaadukkaista teknisistä materiaaleista, monipuolisista mallistoista ja yksinkertaisen tyylikkäästä designista. The North Face vaatteiden taidokkaat ja toimivat leikkaukset edustavat ajatonta urheilumuotia, joka sopii loistavasti niin sporttiseen käyttöön kuin kaupungin kaduillekin. The North Face on tehnyt tuoreen aluevaltauksen myös katumuodin kentällä uusien katutyyliin keskittyvien mallistojen ansiosta. Uudet mallistot yhdistävät brändin huippulaadukkaat ja funktionaaliset tekniset ominaisuudet urbaaneihin tyylielementteihin, väreihin ja leikkauksiin. The Athlete's Footin The North Face vaatteet edustavat modernimpaa ja lifestyle-henkisempää puolta The North Face -brändistä. 

Näytä lisää

The North Face

Outdoor-vatteiden edelläkävijä jo vuodesta 1966 

The North Facella on pitkät perinteet, mitä tulee vaativinkin ääriolosuhteisiin soveltuvien vaatteiden suunnittelusta. Brändi sai alkunsa San Franciscossa vuonna 1966, kun kaksi patikoinnin harrastajaa perustivat pienen vuorikiipeilyyn suunnatun myymälän. Alkujaan brändin tarkoitus oli palvella niitä, jotka halusivat tutkia ja suojella paikallisia luonnonkohteita. Tuolloin syntyi brändin kantava ideologia – perustajat uskoivat, että ympäristön tutkiminen luo pysyvän siteen luontoon, joka inspiroi meitä suojelemaan ympäristöä ja jakamaan tätä ajattelutapaa myös tuleville sukupolville. Myöhemmin The North Face keskittyikin enemmän high performance -kiipeily- ja retkeilyvaatteiden vähittäismyyntiin. Brändi alkoi myös itse suunnitella ja tuottaa vaatteita oman brändinsä nimellä. Läpi 1960-luvun The North Face palveli erityisesti ulkoiluun ja retkeilyyn suuntautuneita urheilijoita ja toimi samalla sponsorina maailman tutkimattomimpiin kolkkiin sijoittuville tutkimusmatkoille. Tällöin syntyi brändin legendaarinen lausahdus – ”Never Stop Exploring.” 1980-luvulla brändin valikoima laajentui myös hiihtoon ja lasketteluun suunnattuihin vaatteisiin sekä makuupusseihin, reppuihin ja telttoihin. 1990-luvusta eteenpäin The North Face on jatkanut korkealaatuista tuotekehittelyään ja noussut yhdeksi maailman tunnetuimmaksi hiihtoon, lasketteluun, polkujuoksuun, lasketteluun, retkeilyyn ja vapaa-aikaan suunnattujen tuotteiden valmistajaksi. Sen valikoimaan kuuluu ikosinia tuotteita, kuten monikäyttöinen The North Face Basecamp Duffel -laukku ja säänkestävä The North Face Stratos -takki. 

Urbaani ja moderni The North Face Black Label  

Vuonna 2016 lanseerattu The North Face Black Label -mallisto nostaa outdoor-henkisistä ulkoiluvaatteista tunnetun brändin tunnetuimpien streetwear-vaikuttajien joukkoon. The North Facen suuri etu on aina ollut kyky yhdistää tuotteissaan korkea laatu, käytettävyys ja tyylikäs design – uuden lifestyle-malliston myötä brändi vie tämän ajatusmaailman täysin uudelle tasolle. Moderni ja trendikäs Black Label -mallisto pitää sisällään mukavia ja tyylikkäitä perusvaatteita ja asusteita, jotka sopivat rentoon vapaa-ajan käyttöön. Malliston helmiä ovat monikäyttöiset collegepaidat, t-paidat ja takit. The Black Label -nimestään huolimatta mallistosta löytyy muutakin kuin mustaa – neutraalien skandinaavisten sävyjen lisäksi sen valikoimasta löytyy graafisia printtejä, keltaista, punaista sekä kirkkaan sinistä. Black Label -mallistosta löytyy myös urbaanin tyylikkäitä ja toimivia asusteita, kuten reppuja, pipoja ja lippiksiä. Uusi The North Face Black Label -mallisto tekee kunniaa brändin 49-vuotiaalle perinnölle ja kaikkien aikojen suosituimmille The North Face klassikkomalleille. 

The North Face ulkoiluun ja vapaa-aikaan 

Jos pidät rennon urbaania ja klassista outdoor-henkeä yhdistävästä tyylistä, The North Face vaatteet- ja asusteet ovat täydellinen valinta sinulle. Brändin yksinkertaisen tyylikkäitä ja neutraalin sävyisiä vaatteita ja asusteita on helppo yhdistää toisiinsa sekä muihin rentoihin perusvaatteisiin. Urbaanin ”metsurityylin” luot, kun yhdistät The North Face -paidan, pipon ja reput klassisiin maiharikenkiin ja parkatakkiin. The Athlete’s Footista löydät tyylikkäät, kestävät ja huippulaadukkaat The North Face -takit, The North Face -reput, The North Face -paidat, The North Face -untuvatakit sekä muut brändin halutuimmat tuotteet.