Reebok Classics

Reebok Classics

Reebok on legendaarinen urheilubrändi, joka tunnetaan retrohenkisistä ja korkealaatuisista streetwear-vaatteista sekä kengistä. Reebok on yksi maailman johtavimmista teknisten urheiluvaatteiden ja jalkineiden valmistajista. Vapaa-ajan käyttöön suunnattu Reebok Classics -mallisto keskittyy nimensä mukaan klassisiin perusvaatteisiin ja sneakereihin, jotka henkivät 1980- ja 1990-luvun urheilullista street-henkeä. Reebok Classics -malliston helmiä ovat legendaariset ja ajattoman tyylikkäät kenkämallit, kuten Reebok Classic Leather sekä Reebok Club C 85. Nämä ikoniset klassikkomallit ovat pongahtaneet katumuotiin alkujaan erilaisten urheilulajien parista. The Athlete’s Footista löydät aina kauden halutuimmat Reebok-kengät, Reebok-hupparit, Reebok-colleget sekä Reebok-trikoot.

Reebok

Reebok – juoksuradoilta kaupungin kaduille.

Reebok on ollut urheiluvaatteiden ja -varusteiden edelläkävijä jo kymmenien vuosien ajan. Brändi perustettiinkin alkujaan palvelemaan huippu-urheilijoiden ja erityisesti juoksijoiden tarpeita jo vuonna 1890. Nimi ”Reebok” tulee alun perin afrikkalaisesta gasellista. Reebok nousi kuuluisuuteen tuodessaan markkinoille kaikkien aikojen ensimmäiset piikilliset juoksukengät. Koko kansan suosioon brändi nousi 1980-luvun treeni- ja aerobic-buumin aikana, jolloin se loi kaikkien aikojen ensimmäisen korkeavartiset naisten treenikengät. Kahdella tarranauhalla varustellut ja muotoilultaan naisellisen sirot Reebok Freestyle Hi-kengät ovat brändin kaikkien aikojen eniten myyty malli ja tänäkin päivänä yksi brändin suosituimmista kenkämalleista. Reebok Freestyle -kengät olivat myös kaikkien aikojen ensimmäisiä naisten urheilukenkiä, jotka soveltuivat myös vapaa-ajan käyttöön. 1980- ja 1990-luvulla brändin valikoimaan tulivat myös muut ikoniset kenkämallit, kuten Reebok Classic Leather, Reebok Pump ja Reebok Club C 85.

Reebok Classic Leather ja muut ikoniset klassikot

Legendaarisen Freestyle-mallin lisäksi Reebok on luonut myös monia muita ikonisia kenkämalleja, jotka on alkujaan luotu urheilulliseen käyttöön. Esimerkiksi pehmeälinjainen Reebok Classic Leather lanseerattiin alkujaan juoksukengäksi vuonna 1983. Se oli kautta aikain ensimmäinen nahasta valmistettu juoksukenkä. Nykyisin kenkämalli on kiinteä osa katumuodin historiaa ja nykypäivää. Matalasti leikattu ja tukevalla pohjalla varusteltu Reebok Club C 85 tennari tuli puolestaan alun perin tutuksi tennikseen tarkoitettuna kenkänä. Reebok Club C 85 -malli löysi myöhemmin tiensä hip hop -kulttuuriin ja katumuotiin. 1989 debyyttinsä tehnyt legendaarinen Reebok Pump oli sen sijaan kaikkien aikojen ensimmäinen treenikenkä, joka oli varusteltu ainutlaatuisella sisäänrakennetulla täyttömekanismilla. Napin painalluksella toimiva mekanismi loi yksilöllisen tuen kengän kielen ylä- ja alaosaan. Uniikista kenkäklassikosta on myöhemmin lanseerattu modernisoituja versioita, kuten minimalistisempi Reebok InstaPump Fury.

Reebok-vaatteet ja -asusteet

Reebokin valikoimasta löytyy ikonisten kenkämallien lisäksi myös tyylikkäitä vaatteita ja asusteita. Vaatteiden saralla brändi on erikoistunut huippulaadukkaisiin teknisiin urheiluvaatteisiin, joiden suorituskykyyn ja laatuun luottavat jopa maailman tasokkaimmat urheilijat. Reebok Classics -mallisto tarjoaa puolestaan astetta rennompaa ja street-henkisempää Reebok vaatetusta naisille ja miehille. Sen valikoimasta löytyvät nostalgisilla printeillä varustellut collegepaidat, collegehousut, t-paidat, legginsit ja hupparit. Reebok Classics -malliston vaatteet soveltuvat treenisalin lisäksi myös kaupungin kaduille. Valikoimasta löytyy myös paljon erilaisia Reebok asusteita, kuten laukkuja ja päähineitä, joilla viimeistelet rennon sporttityylin. Reebok-vaatteet ovat tyyliltään samaan aikaan ajattoman klassisia, että trendikkäitä.

Reebok tuo tyylisi sporttista retrohenkeä

Reebok Classics kengät ja -vaatteet ovat monikäyttöistä ja mukavaa katumuotia parhaimmillaan. Niillä tuot rentoutta ja ripauksen menneiden vuosikymmenten urheiluhenkeä mihin tahansa asukokonasuuteen. Kiinnostava asukokonaisuus syntyy, kun yhdistät esimerkiksi legendaariset Reebok Classic Leather -kengät moderniin ja minimalistiseen asukokonaisuuteen, kuten kapeisiin farkkuihin ja kauluspaitaan. Reebok Club C 85 -kengät näyttävät hyviltä sekä aavistuksen leveämpien, että kapealahkeisten housujen kanssa. Rohkeilla retroklassikoilla, kuten Reebok InstaPump Fury -kengillä tuot sen sijaan sähäkkyyttä ja näyttävyyttä sekä rentoon vapaa-ajan asuun, että trendikkääseen treenityyliin.