PUMA Suede

PUMA Suede

PUMA Suede Classic -kengät tunnetaan yhtenä kaikkien aikojen ikonisimpana sneaker-mallina. Nämä klassikkokengät ovat valloittaneet lenkkarifanien sydämiä aina 1960-luvulta tähän päivään saakka. PUMA Suede -tennarit ovat vuosikymmenten saatossa vakiinnuttaneet asemansa kiinteänä osana katumuodin ja pop-kulttuurin historiaa. Ylellisellä mokkanahalla päällystetyt sneakerit rokkaavat pehmeälinjaisella siluetillaan ja klassista urheiluhenkeä yhdistelevällä tyylillään. Yksinkertaisen tyylikäs PUMA Suede Classic on unisex-malli, josta löytyy sekä naisten, miesten ja lasten koot. 

PUMA Suede

PUMA Suede Classic on urbaanin kulttuurin klassikko

PUMA Suede Classic -kengät tunnetaan ikimuistoisena katumuodin ikonina, mutta niiden suosio juontaa juurensa alkujaan erinäisten urheilulajien parista. Kengät lanseerattiin ensimmäisen kerran jo vuonna 1968, jolloin niiden pelkistetty design ja ominaisuudet olivat vielä reilusti omaa aikaansa edellä. Debyyttivuotenaan PUMA Suede -kengät saivat huomiota Olympialaisissa, jolloin suosikkikengät nähtiin muun muassa 200 metrin juoksijoiden Tommie Smithin ja John Carlosin jaloissa. Ensimmäisinä vuosikymmeninään PUMA Suede -kengät olivat tuttu näky myös koripallokentillä ja niiden ulkopuolella. 1970-luvulla PUMA Suede -kenkien mainoskasvona komeili muun muassa tunnettu koripallolegenda Walt ”Clyde” Frazier. Mainoskampanja teki PUMA Suede -kengistä halutut. 1980-luvulla PUMA Suede -tennarit nousivat skeittaajien ja breakdance-tanssijoiden suureen suosioon. Tänä päivänä kengät ovat erottamaton osa urbaania kulttuuria. Perinteiset PUMA Suede -kengät ovat samaan aikaan ajaton, että trendikäs valinta, sillä menneiden vuosikymmenten alkuperäiset sneaker-klassikot hallitsevat tällä hetkellä katu- ja huippumuotia.

Yhdistele PUMA Suede -kengät ennakkoluulottomasti

Koska PUMA Suede -tennarit ovat tyyliltään siistit ja klassiset, ne on helppo yhdistää asuun kuin asuun. Pehmeälinjaiset kengät toimivat mainiosti sekä kapeiden pillihousujen että leveiden retrofarkkujen parina. Miehille sopiva klassikkoyhdistelmä syntyy, kun PUMA Suede -tennarit yhdistetään huoliteltuihin chino-housuihin. Naiset voivat yhdistää nämä nostalgiset tennarit myös rentoon hameeseen. PUMA Suede -kengistä löytyy myös reippaasti erilaisia värivaihtoehtoja moneen makuun. Jos pidät klassisesta värimaailmasta ja helposti yhdisteltävistä väreistä, valitse perinteinen väri, kuten musta, punainen tai valkoinen. Myös maanläheiset sävyt, kuten pehmeä persikka, vihreä ja hillitty harmaa näyttävät tyylikkäiltä PUMA Suede -kengissä. Jotta kengät säilyttävät kauniin mokkapintansa hyväkuntoisena mahdollisimman pitkään, ne kannattaa suojata huolellisesti kosteutta ja likaa hylkivällä kenkien suojasuihkeella ennen käyttöä.

PUMA – urheilu kohtaa katumuodin

PUMA on jo 1920-luvulta asti ollut yksi maailman johtavimmista ja suurimmista urheilu- ja vapaa-ajan vaatteiden valmistaja. PUMA on vuosikymmenten ajan tarjonnut huippulaadukkaita, tyylikkäitä ja rajoja rikkovia vaatteita, kenkiä ja asusteista aktiivisen elämäntyylin ja katumuodin ystäville. Brändin designiin ja suorituskykyyn luottavat tunnetusti myös kansainvälisesti tunnetut huippu-urheilijat sekä artistit. PUMAn kasvoina onkin vuosikymmenten aikana nähty esimerkiksi pikajuoksija Usain Bolt, Rihanna, Kylie Jenner, The Weeknd sekä useita huippujalkapalloilijoita. Tunnetut ja ajankohtaiset brändilähettiläät tekevät PUMAn vaatteista himoittuja keräilykohteita, jotka jokainen haluaa saada omakseen.

PUMA yhdistää tekniset ratkaisut ja ikonisen tyylin

PUMA tunnetaan erityisesti korkealaatuisten teknisten urheiluvaatteiden valmistajana. Merkki on erikoistunut luomaan erityisesti juoksuun, jalkapalloon, golfiin sekä kuntosalitreenaamiseen tarvittavia vaatteita ja varusteita. PUMAn suurta suosiota sekä tavallisten että huippu-urheilijoiden keskuudessa selittää tuotteiden ensi luokkainen suorituskyky sekä persoonallisen tyylikäs design. Urheiluvaatteiden ja -varusteiden lisäksi PUMA on vuosikymmenten tunnettu myös katumuodin trendien luojana ja pioneerina. Brändi tunnetaankin rohkeista ja mukavista vapaa-ajan vaatteista ja jalkineista, kuten huppareista, collegeista, legginseistä, laukuista. PUMA on myös yksi kaikkien aikojen legendaarisimmista sneaker-valmistajista – merkin tunnetuimpiin kenkämalleihin kuuluukin juuri ajattoman tyylikäs PUMA Suede Classic.