Nike Air Huarache

Nike Air Huarache

Nike Air Huarache on sporttista ja rohkeaa 1990-luvun sneaker-muotia parhaimmillaan. Näyttävä tennarimalli lanseerattiin alkujaan jo vuonna 1991, mutta tänä vuonna se on ajankohtaisempi kuin koskaan. Jykevästä ja aaltoilevasta muotokielestä tunnetun tennarin suunnittelutyössä inspiraationlähteenä käytettiin Huarache-intiaaniheimon kenkiä, mistä myös kenkämallin nimikin on peräisin. Alkuperäinen Nike Huarache on Niken legendaarisen suunnittelijan, Tinker Hatfieldin työnnäyte. Hatfieldin käsialaa ovat myös muut ikoniset Nike-mallit, kuten Nike Air Max 1 ja Nike Air Jordan 1 -kengät. Jos pidät näyttävistä lenkkareista ja haluat kääntää katseita missä ja milloin tahansa, Nike Huarache on sinun valintasi

Huarache

Nike Huarache – täydellinen mukavuus ja futuristinen muotokieli

Ajattoman tyylikkään Nike Huarachen suunnittelutyötä on vuosikymmenten ajan ohjannut yksi tavoite – siitä on haluttu luoda yksi maailman mukavimmista kengistä. Tässä tavoitteessa on onnistuttu loistavasti, sillä kenkämalli on istuvuudeltaan ultrakevyt ja täydellisen pehmustettu. Ilmaakin kevyemmän askeltuntuman luomiseksi kenkämallin pintamateriaaleissa on yhdistelty hengittävää mesh-kangasta, Lycraa, neopreeniä ja synteettistä nahkaa. Huippupehmeä Air Sole -välipohja tuo kenkämalliin kevyttä tukea ja vaimennusta – napakka kuminen ulkopohja tuo joustavuutta ja pitoa jokaiseen askeleeseen. Loistavien teknisten ominaisuuksiensa vuoksi Nike Huarache soveltuu hyvin juoksuun ja treeniin. Huipputyylikään designinsa ansiosta sporttinen kenkä istuu myös täydellisesti urbaaniin katumuotiin. Nike Huarachen ulkomuodossa heijastuvat 1990-luvun hallitsevat sneaker-trendit, kuten tukevat ja aavistuksen korkeammat pohjat ja futuristinen siluetti. Tennarimuodissa rokkaavat tällä hetkellä retrohenkiset klassikkomallit, jonka vuoksi Nike Huarache onkin tänä keväänä trendikkäämpi kuin koskaan ennen.

Nike Huarache on rohkean sneakerfanin valinta

Mikäli sporttinen streetwear on sinun juttusi, Nike Air Huarache on must-hankinta kenkähyllyllesi. Yksiväriset mustat ja valkoiset Huarachet ovat klassikkoja, mutta rohkea tyylikikkailija valitsee näihin näyttäviin sneakereihin räväkämpiä värejä, kuten punaista, oranssia, pinkkiä tai vihreää. Kirkkaan värisillä tennareilla teet hillitymmästäkin asusta jännittävän. Nike Huarache -tennarista on myöhemmin julkaistu lukuisia erilaisia variaatioita, kuten Air Flight Huarache, Huarache light ja sirompi Huarache Run Ultra. Nike Huarache sopii loistavasti osaksi niin urheilullista tyyliä, rentoa farkkutyyliä kuin modernin minimalististakin asukokonaisuutta. Sekä naiset että miehet voivat yhdistää nämä ikoniset klassikkotennarit esimeriksi kapealinjaisiin farkkuihin tai retrohenkisiin verkkareihin. Yläosaksi sopii vaikkapa rento huppari tai 1990-luvun tyyliä jäljittelevä farkkutakki. Olipa tyylisi sporttinen tai simppelin pelkistetty, Nike Huarache -tennareilla tuot asukokonaisuuteesi reippaasti asennetta.

Nike on voittajan valinta

Kreikkalaisen voitonjumalattaren mukaan nimetty Nike on yhdysvaltalainen brändi, joka on yksi maailman tunnetuimmista urheiluvaatteiden, -kenkien ja -varusteiden valmistajista. Jo vuonna 1964 perustettu Nike on todellinen pioneeri, mitä tulee teknisiin materiaaleihin, huipputyylikkääseen designiin ja ajattomiin klassikkosneakereihin ja -juoksukenkiin. Nike onkin vuosikymmenten saatossa kehittynyt yhdeksi katumuodin ja erilaisten urheilulajien tunnetuimmaksi ja uraauurtavimmaksi brändiksi niin kenkien, vaatteiden kuin asusteidenkin saralla. Nike on vuosien saatossa noussut niin huippu-urheilijoiden, artistien kuin muodin edelläkävijöidenkin kärkibrändiksi. Niken suosion salaisuuksia ovat korkea laatu, persoonallinen tyyli ja kyky luoda jatkuvasti jotain uutta ja jännittävää.

Nike – yllätyksellinen, innovatiivinen ja klassinen

Nike pitää sisällään useita erillisiä yksiköitä, jotka ovat keskittyneet erillisiin lajeihin ja osa-alueisiin. Esimerkiksi Nike Running on keskittynyt juoksuun ja Nike Football jalkapalloon. Nike Jordan on sen sijaan suuntautunut vahvasti koripalloon sekä rentoon streetwear-pukeutumiseen ja sneakereihin. Nike Sportswear tunnetaan rennoista, katutrendejä ja urheilumuotia yhdistelevistä treeniin ja vapaa-aikaan suunniteluista vaatteista ja lenkkareista. Nike Sportswearin valikoimasta löytyy esimerkiksi rentoja t-paitoja, legginsejä, huppareita, laukkuja ja sneakereita. Vaikka Niken valikoimasta löytyy sekä rentoa vapaa-ajan muotia, että suorituskykyä parantavia ja huipputeknisiä urheiluvaatteita, ideologia brändin taustalla ei muutu. Nike haluaa kannustaa sinua tekemään parhaasi ja inspiroida jokaista ottamaan ilon irti aktiivisesta elämäntavasta. Tästä kertoo myös brändin kuolematon lause – ”Just Do It.”

Nike Air Max ja muut ajattomat klassikot

Nike on ollut todellinen sneaker-muodin edelläkävijä jo kymmenien vuosien ajan. Sellaista sneakerfania ei maailmasta löydy, kenellä ei olisi kenkähyllyssään vähintään yhtä paria Nike-lenkkareita. Niken lenkkarit tunnetaan häkellyttävän innovatiivisista materiaali- ja design-ratkaisuista, jotka rikkovat perinteisen muotoilun rajoja. Hyviä esimerkkejä Niken edistyksellisimmistä luomuksista ovat esimerkiksi ikoniset lifestyle-kenkämallit, kuten kaikki Nike Air Max -kokoelman kengät, Nike Air Force 1 ja Nike Huarache. Esimerkiksi jo vuonna 1987 lanseerattu Nike Air Max 1 oli yksi oman aikana edistyksellisimmistä ja trendikkäimmistä vapaa-ajan jalkineista. Kengässä hyödynnettiin 80-luvulla ensimmäistä kertaa Visible Air -teknologiaa, joka toi sneakereihin täysin uudenlaista pehmeyttä ja mukavuutta. Ensimmäistä Nike Air Max -kenkää seurasivat ajattoman tyylikkäät mallit, kuten Nike Air Max 90 ja Nike Air Max 95. Nämä klassikkolenkkarit ovat säilyneet vuosikymmenten ajan sneaker-muodin kärkisijoilla. Niiden suosion salaisuutena ei ole vain tyylikäs ja näyttävä muotoilu, vaan myös äärimmäisen mukava istuvuus ja loistavat tekniset ominaisuudet. Vaikka niiden design pysyy uskollisena alkuperäisille malleille, ne ovat vuosikymmenten ajan saaneet myös uusia, modernisoidumpia muotoja ja sadoittain erilaisia värivariaatioita.

Uudet Nike-mallit luovat trendejä

Alkuperäiset Nike-klassikot tulevat säilymään katumuodin kärjessä vielä tulevaisuudessakin – niiden rinnalle on kuitenkin noussut myös uusia johtotähtiä. Modernit versiot legendaarisista alkuperäismalleista, kuten Nike Air Max Thea ja Nike Huarache Run Ultra edustavat minimalistisempaa ja hillitympää Nike-tyyliä. Uusissa malleissa yhdistyvät edistykselliset materiaalit, huipputekniset yksityiskohdat sekä ylelliset premium-materiaalit. Modernit Nike-mallit häikäisevät trendikkään ulkomuotonsa lisäksi mukavuutta ja suorituskykyä parantavilla ominaisuuksillaan. Vanhat klassikkomallit on päivitetty esimerkiksi joustavalla ja hengittävällä mikroknit-materiaalilla, joka on tuttu materiaali perinteisissä juoksu- ja treenikengissä. Pehmeän neulosmateriaalin ansiosta kengät sujahtavat jalkaan yhtä pehmeästi kuin sukka. Niken uusimmissa malleissa hyödynnetään myös urheilujalkineista tuttua Flyware-teknologiaa, jossa kengän pinnan päällä risteilevät narumaiset kaapelit. Kaapelit varmistavat miellyttävän tukevan ja joustavan istuvuuden. Nike tulee aina olemaan varma valinta niille, jotka vaativat kengiltään korkeaa laatua, ajatonta designia ja täydellistä käyttömukavuutta.