Nike Air Max

Nike Air Max

Ilmaakin pehmeämpi Nike Air Max -tennari on yksi kaikkien aikojen suosituimmista sneaker-malleista. Sporttisia ominaisuuksia ja klassista street-tyyliä yhdistelevän tennarin tunnuspiirteitä ovat pehmeän pohjan läpi kuultava innovatiivinen ilmatyyny ja pehmeälinjainen muotokieli. Perinteiset musta ja valkoinen Air Max ovat klassikoita, mutta legendaarisesta kenkämallista löytyy myös rajaton määrä erilaisia värivariaatiota. Tennarimuoti vaihtelee lähes viikoittain, mutta Nike Air Max sneaker on onnistunut lunastamaan pysyvän paikan trendien huipulla. Air Max tennari on vuosikymmenestä ja sesongista toiseen tuttu näky niin streetstyle-skenessä, huippumuodissa kuin urheilumuodissakin. Klassisesta mallista löytyy omat versiot naisille, miehille ja lapsille.

Näytä lisää

Air Max

Nike Air Max – ikonista tyyliä jo vuodesta 1987

Nike Air Max teki debyyttinsä jo vuonna 1987, jolloin lanseerattiin kaikkien aikojen ensimmäinen Air Max -malli, Nike Air Max 1. Ennennäkemättömän tennarin suunnittelutyöstä vastasi maineikas suunnittelijatiimi Tinker Hatfield ja Mark Parker. Alkuperäisessä Nike Air Max 1 -mallissa käytettiin ensimmäistä kertaa edistyksellistä Visible Air -teknologiaa. Läpikuultava ilmatyyny toi lenkkareihin uudenlaista käyttömukavuutta – se vaimensi iskuja, tehden askelluksesta ilmaakin pehmeämmän. Loistavien teknisten ominaisuuksien lisäksi uusi kenkämalli häikäisi rohkealla designillaan. Legendaarinen Nike Air Max on vuosikymmenten ajan muotoutunut lukuisiin erilaisiin muotoihin. Alkuperäistä Nike Air Max 1 -tennaria seurasi ikoninen Nike Air Max 90, joka on kautta aikain yksi tunnistettavimmista ja trendikkäimmistä Air Max -lenkkareista. Klassisen Air Max 90 -tennarin tunnistaa jykevästä pohjasta ja särmikkäistä väripaneeleista, jotka luovat kenkämallin virtaviivaisen siluetin. Aaltoilevasta sivukuviosta tunnistettava Nike Air Max 95 on sen sijaan juoksukenkämäisempi ja sporttisempi – se on muodoltaan kapeampi ja kevyempi.

Uudet Nike Air Max -mallit inspiroituvat menneiden vuosikymmenten klassikoista

Vaikka uuden vuosituhannen Nike Air Max -tennarit leikittelevät moderneilla yksityiskohdilla, ne pysyvät edelleen uskollisena alkuperäiselle tyylille. Yksi viime vuosien suosituimmista sneakereista, Nike Air Max Thea, on alkuperäisiä malleja huomattavasti sirompi ja minimalistisempi. Samoin myös uutta Air Max -muotoilua edustava Nike Air Max Tavas on 90-luvun malleja kevyempi ja pelkistetympi. Sen sijaan retrohenkinen Air Max Command jäljittelee rohkeasti 90-luvun Air Maxien pehmeää ja näyttävää designia. Command -malli leikittelee myös erilaisten materiaalien ja värien rohkeilla yhdistelmillä. Virtaviivainen ja tukeva Nike Air Max Invigor -malli taas ottaa vaikutteita klassisen juoksukengän ominaisuuksista ja muotokielestä.

Vaikka vuosikymmenet vaihtuvat, sneaker-muodin suurin trendi tulee aina olemaan yksilöllisyys. Tämän vuoksi luotiin Nike Air Max iD, joka mahdollistaa täysin omanlaisten, kustomoitujen Air Max -tennareiden luonnin. Jos kutenkin haluat napata aina kunkin sesongin kuumimmat Maxit, kannattaa lisätä toivelistalle vuoden 2017 uusin versio klassikkokengistä. Innovatiivinen Nike Air Max 2017 yhdistää huipputekniset käyttöominaisuudet sekä sporttisen tyylikkään designin. Nike Air Max 2017 on saumattomasta, äärimmäisen hengittävästä Flymesh-kankaasta valmistettu tennari, joka on huippukevyt ja ultrapehmeä.

Nike Air Max 270 yhdistää modernit ominaisuudet ja upean designin

Air Max perheen suosituimpia kenkiä ovat Nike Air Max 270 tennarit, jotka saavat vaikutteita vuonna 1993 julkaistusta Air Max 93 lenkkarista ja klassisesta Air Max 180 lenkkarista. Nike Air Max 270 lenkkarit vievät modernit ominaisuudet uudelle tasolle. Todella hengittävä knit päällinen pitää jalan viileänä lämpimilläkin keleillä, suuri Air Max ilmayksikkö vaimentaa iskuja tehokkaasti ja yhdistelmä jäykkiä ja joustavia päällismateriaaleja tukevat nilkkaa ja kantapäätä. Nike Air Max 270 kengät ovat modernin sneaker kulttuurin helmiä, joissa yhdistyvät kaikki kengältä vaaditut huippuominaisuudet ja tyylikäs ulkonäkö katumuodin eliittiin. Nike Air Max 270 lenkkarit ovat kevyet jalassa ja miellyttävän tuntuiset pidemmässäkin käytössä joustavien päällismateriaalien ansiosta. Nike Air Max 270 tennarit saavat muotoiluunsa vaikutteita menneiltä ajoilta, mutta ulkonäöllisesti niissä ei ole retrovaikutteita juurikaan. Nike Air Max 270 flyknit tennarit ovat valinta hengittävien kenkien ystäville. TAF verkkokaupasta löydät sekä miesten Nike Air Max 270 kengät että naisten Nike Air Max 270 kengät useilla värivaihtoehdoilla.

Yhdistele ennakkoluulottomasti ja luo täydellinen Nike Air Max -tyyli

Nike Air Max on klassikkolenkkari, joka muuntautuu sujuvasti tyyliin kuin tyyliin. Räväkän värikkäillä Maxeilla tuot persoonallisuutta ja särmää pelkistettyynkin asukokonaisuuteen. Ne täydentävät loistavasti myös sporttisen raikasta tyyliä. Jos trendeillä leikittely on tyylisi avain, hanki kenkähyllyysi vaikka useammatkin, erilaisilla värikomboilla, materiaaleilla ja kuoseilla varustellut Air Maxit. Väriä voit vaihtaa fiiliksen mukaan!

Nike on voittajan valinta

Kreikkalaisen voitonjumalattaren mukaan nimetty Nike on yhdysvaltalainen brändi, joka on yksi maailman tunnetuimmista urheiluvaatteiden, -kenkien ja -varusteiden valmistajista. Jo vuonna 1964 perustettu Nike on todellinen pioneeri, mitä tulee teknisiin materiaaleihin, huipputyylikkääseen designiin ja ajattomiin klassikkosneakereihin ja -juoksukenkiin. Nike onkin vuosikymmenten saatossa kehittynyt yhdeksi katumuodin ja erilaisten urheilulajien tunnetuimmaksi ja uraauurtavimmaksi brändiksi niin kenkien, vaatteiden kuin asusteidenkin saralla. Nike on vuosien saatossa noussut niin huippu-urheilijoiden, artistien kuin muodin edelläkävijöidenkin kärkibrändiksi. Niken suosion salaisuuksia ovat korkea laatu, persoonallinen tyyli ja kyky luoda jatkuvasti jotain uutta ja jännittävää.

Nike – yllätyksellinen, innovatiivinen ja klassinen

Nike pitää sisällään useita erillisiä yksiköitä, jotka ovat keskittyneet erillisiin lajeihin ja osa-alueisiin. Esimerkiksi Nike Running on keskittynyt juoksuun ja Nike Football jalkapalloon. Nike Jordan on sen sijaan suuntautunut vahvasti koripalloon sekä rentoon streetwear-pukeutumiseen ja sneakereihin. Nike Sportswear tunnetaan rennoista, katutrendejä ja urheilumuotia yhdistelevistä treeniin ja vapaa-aikaan suunniteluista vaatteista ja lenkkareista. Nike Sportswearin valikoimasta löytyy esimerkiksi rentoja t-paitoja, legginsejä, college-vaatteita, laukkuja ja sneakereita. Vaikka Niken valikoimasta löytyy sekä rentoa vapaa-ajan muotia, että suorituskykyä parantavia ja huipputeknisiä urheiluvaatteita, ideologia brändin taustalla ei muutu. Nike haluaa kannustaa sinua tekemään parhaasi ja inspiroida jokaista ottamaan ilon irti aktiivisesta elämäntavasta. Tästä kertoo myös brändin kuolematon lause – ”Just Do It.”

Nike Air Max ja muut ajattomat klassikot

Nike on ollut todellinen sneaker-muodin edelläkävijä jo kymmenien vuosien ajan. Sellaista sneakerfania ei maailmasta löydy, kenellä ei olisi kenkähyllyssään vähintään yhtä paria Nike-lenkkareita. Niken lenkkarit tunnetaan häkellyttävän innovatiivisista materiaali- ja design-ratkaisuista, jotka rikkovat perinteisen muotoilun rajoja. Hyviä esimerkkejä Niken edistyksellisimmistä luomuksista ovat esimerkiksi ikoniset lifestyle-kenkämallit, kuten kaikki Nike Air Max -kokoelman kengät, Nike Air Force 1 ja Nike Huarache. Esimerkiksi jo vuonna 1987 lanseerattu Nike Air Max 1 oli yksi oman aikana edistyksellisimmistä ja trendikkäimmistä vapaa-ajan jalkineista. Kengässä hyödynnettiin 80-luvulla ensimmäistä kertaa Visible Air -teknologiaa, joka toi sneakereihin täysin uudenlaista pehmeyttä ja mukavuutta. Ensimmäistä Nike Air Max -kenkää seurasivat ajattoman tyylikkäät mallit, kuten Nike Air Max 90 ja Nike Air Max 95. Nämä klassikkolenkkarit ovat säilyneet vuosikymmenten ajan sneaker-muodin kärkisijoilla. Niiden suosion salaisuutena ei ole vain tyylikäs ja näyttävä muotoilu, vaan myös äärimmäisen mukava istuvuus ja loistavat tekniset ominaisuudet. Vaikka niiden design pysyy uskollisena alkuperäisille malleille, ne ovat vuosikymmenten ajan saaneet myös uusia, modernisoidumpia muotoja ja sadoittain erilaisia värivariaatioita.

Uudet Nike-mallit luovat trendejä

Alkuperäiset Nike-klassikot tulevat säilymään katumuodin kärjessä vielä tulevaisuudessakin – niiden rinnalle on kuitenkin noussut myös uusia johtotähtiä. Modernit versiot legendaarisista alkuperäismalleista, kuten Nike Air Max Thea ja Nike Huarache Run Ultra edustavat minimalistisempaa ja hillitympää Nike-tyyliä. Uusissa malleissa yhdistyvät edistykselliset materiaalit, huipputekniset yksityiskohdat sekä ylelliset premium-materiaalit. Modernit Nike-mallit häikäisevät trendikkään ulkomuotonsa lisäksi mukavuutta ja suorituskykyä parantavilla ominaisuuksillaan. Vanhat klassikkomallit on päivitetty esimerkiksi joustavalla ja hengittävällä Flyknit-materiaalilla, joka on tuttu materiaali perinteisissä juoksu- ja treenikengissä. Pehmeän neulosmateriaalin ansiosta kengät sujahtavat jalkaan yhtä pehmeästi kuin sukka. Niken uusimmissa malleissa hyödynnetään myös urheilujalkineista tuttua Flyware-teknologiaa, jossa kengän pinnan päällä risteilevät narumaiset kaapelit. Kaapelit varmistavat miellyttävän tukevan ja joustavan istuvuuden. Nike tulee aina olemaan varma valinta niille, jotka vaativat kengiltään korkeaa laatua, ajatonta designia ja täydellistä käyttömukavuutta.