New Era

New Era

The Athlete's Foot verkkokaupan kattavasta valikoimasta löydät itsellesi sopivat New Era kengät, vaatteet ja asusteet katumuotiin ja vapaa-aikaan. Voit tilata New Era kengät, vaatteet ja asusteet helposti netistä. Sinulle sopivat ja hyvät New Era kengät, vaatteet ja asusteet löytyvät helposti tutustumalla kokotaulukoihin ja inspiraatiota antaviin blogeihin. Lisäksi voit kysyä apua kauppojemme asiantuntevilta myyjiltä, jotka auttavat löytämään juuri sinulle sopivan tuotteen ja oikean koon. Osta New Era kengät, vaatteet ja asusteet netistä helposti, nettikaupan tarjonnasta löydät uusimmat ja halutuimmat New Era kengät, vaatteet ja asusteet.Suosituin tuote on tällä hetkellä New Era Essential Cuff Knit Chicago Bulls 24,50 €.

Näytä lisää

New Era

New Era on Yhdysvaltalainen vaatemerkki ja yksi maailman tunnetuimmista lippisten ja pipojen valmistajista. New Era brändi sai alkunsa jo vuonna 1920 Buffalossa, New Yorkissa, missä yhtiö pitää pääkonttoriaan vieläkin. Ehrhardt Koch perusti New Era yhtion tädiltään saamalla lainalla ja jo ensimmäisenä vuonna yhtiö valmisti 20 000 lippistä. Hieman yli kymmenen vuotta myöhemmin New Era teki ensimmäisen sopimuksen Major League Baseball joukkueen Cleveland Indiansin kanssa. Siitä alkoi New Eran lisenssisopimusten tekeminen, joita New Eralla on tällä hetkellä yli 500. New Era onkin ensimmäinen päähinevalmistaja, jolla on sopimus NBA:n NFL:n ja MLB:n kanssa samaan aikaan. Vuonna 2016 New Era teki myös sopimuksen NFL joukkue Buffalo Billisien kanssa ja sai oman stadiumin kun Buffalo Billsien kotistadium nimettiin New Era Fieldiksi. New Era ei ole pelkästään sopimuksien tekemisessä edelläkävijä vaan on myös kehittänyt lippis bisnestä ja ollut siinä varsinainen suunnannäyttäjä. Jo Viisikymmentä luvulla New Era lanseerasi kuuluisan 59fifty lippismallin, josta tuli baseball -liiga MLB:in virallinen lippismalli.

New Era  - lippalakkien moniosaaja

Pelkkien joukkueiden lisenssisopimusten lisäksi New Era on haalinut itselleen lukuisia brand ambassadoreja, etenkin baseball pelaajia on kerätty New Eran siipien alle. Juuri baseball kentiltä joukkueiden logoilla varustetut lippikset ja muut fanituotteet ovat saaneet alkunsa ja levinneet kaikkialle maailmaa ja muihin lajeihin. New Eralla on lisenssisopimuksia myös monen muun firman ja brändin kanssa kuten esimerkiksi Disneyn, Marvel, DC Comics ja Warner Bros.

New Era pipot ja lippikset

New Eran laajasta lippis- ja pipovalikoimasta löydät varmasti itsellesi sopivan lakin. Lippiksistä varmana valintana kannattaa valita New Era New York Yankees lippis. Tästä legendaarisesta lippiksestä pystyt valitsemaan monesta eri värivaihtoehdosta ja mallista, kuten nineforty ja virallinen baseball lippis 59fifty. Muita New Era lippiksistä kannattaa tsekata Golden State Warrios, Los Angeles Dodgers. Pipot ovat kanssa nostaneet New Eran uusille markkinoille, jollaa he ovat myös ottaneet vanhan aseman. New Era pipo sopii moneen keliin ja asusteeseen, New Era boston red socks ja New Era New York Yankees pipot ovat varmoja suosikkeja jokaisena talvena ja kylmillä keleillä. Myös Oakland Raiders on noussut nuorison suosioon pipoissa ja myöskin lippiksissä.