Siirry sisältöön
Tilaa uutiskirje, saat parhaat tarjoukset ja julkaisut ensimmäisenä!
Vaatteet

Vaatteet

The Athlete´s Footista löydät viimeisimmät uutuudet ja parhaat tyylit. Valikoimassamme on kattavasti ajankohtaisia uutuusvaatteita ja ajattomia klassikoita, joiden avulla pysyt tyylikkäänä, missä ikinä liikutkin. Hupparit ja collegepaidat ovat rennon tyylin kulmakivi, joiden ympärille on helppoa rakentaa uskottava katu-look. T-paidat ja topit ovat kevyemmän pukeutumisen priimaa ja ne toimivat loistavasti jokaisessa tyylissä. Lisäksi valikoimassamme on katumuodin tyylikkäimpiä takkeja monilta eri brändeiltä. Housuista on monenlaisia variaatioita sekä urbaaniin että sporttiseen tyyliin. Rennot ja hyvin istuvat collegehousut ovat loistava vaihtoehto farkuille. Sporttisemmat verkkahousut ja leggingsit toimivat niin katumuodin saralla, kuin myös urheilumuodissa. Lämpimämpiin keleihin löytyvät myös shortsit ja mekot, joista löytyy vaihtoehtoja jokaiseen makuun. Lisää inspiraatiota pukeutumiseen löydät blogistamme, jonne päivitämme aina ajankohtaisia pukeutumisvinkkejä. Katutyylin halutuimmat vaatteet parhaimmilta brändeiltä löydät Taf verkkokaupasta ja myymälöistä.

Näytä lisää

Tilaa vaatteet helposti TAF verkkokaupasta

Parasta katumuodissa on se, että pukeutumisessa ei ole oikeaa tai väärää tapaa. Oman persoonallisuuden korostaminen streetwear pukeutumisessa on yleistynyt viimeaikoina paljon, esimerkiksi rohkeilla vaateyhdistelmillä tai väreillä. Verkkokaupastamme löydät kattavasti erilaisia vaatteita jokaiseen tyyliin. Rento katu-look tai sporttinen urheilutyyli on helppoa rakentaa yhdistelemällä vaatteita eri kategorioistamme, juuri sinulle sopivilla väreillä. Lisäksi ispiraatiota antava blogimme on hyvä keino löytää vinkkejä pukeutumiseen. Vaatteita löytyy ajattomista klassikkomuotoiluista aina uusimpiin ja mullistaviin designeihin. Tyylikästä retrohenkistä pukeutumista on helppoa korostaa esimerkiksi suosituilla Adidas Originals Trefoil vaatteilla. Adidas verkkahousut ja verkkatakit ovat jo vuosikymmeniä olleet katumuodin suuressa suosiossa niiden mukavan materiaalin ja ajattoman tyylikkään olemuksen ansiosta. Räväkämpään tyyliin voi hakea vauhtia puhuttavilla Fila ja Vans vaatteilla. Sporttista ilmettä voi korostaa Nike tai Puma vaatteilla, joista suuri osa soveltuu niin katumuotiin kuin urheilukäyttöön.

Rento tyyli – mukava ja helppo

Mikä olisikaan parempi vaihtoehto farkuille ja kauluspaidalle, kuin rennot ja samalla tyylikkäät vaatekokonaisuudet. Rennot collegehousut, verkkahousut tai leggingsit ovat jalassa todella miellyttävät ja niitä löytyy hieman löysemmistä aina ihonmyötäisiin malleihin. Niiden ympärille on helppoa lähteä rakentamaan uskottavaa tyyliä. Upeat sneakerit sopivat kaikkiin rentoihin alaosiin, olipa jalassa sitten pidemmät housut, tyylikkäät shortsit tai mekko. Rentoon alaosaan voi yhdistää lähes minkälaisen yläosan tahansa. Tyylikäs t-paita on avainasemassa joko sellaisenaan, tai osana yläosaa. Erilaisilla kuoseilla ja printeillä varustettuja t-paitoja voi huoletta yhdistää jokaiseen kokonaisuuteen tuomaan erilaista vivahdetta ja yksityiskohtaa. Mikä olisikaan parempaa, kuin vaatekaappi täynnä upeita t-paitoja tuomaan erilaisia variaatioita katutyyliin. Huppareita ja collegepaitoja on myös laajalti erilaisiin lookeihin sopiviksi. Urheilullisia Adidas ja Nike huppareita, skatehenkisiä Vans huppareita, sekä tyylikkäitä Champion ja The North Face huppareita. Kaikilla brändeillä on useita variaatioita huppareista ja collegepaidoista. Laajat värivaihtoehdot, muotoiluja slim-fit malleista regular-fit malleihin ja paljon erilaisia kuoseja sekä printtejä. Kelistä riippuen takit ovat loistava lisäys rentoon tyyliin. Keväälle ja syksylle sopivat tuulitakit ovat vuodesta toiseen hittituote. Talvitakit suosituimmilta brändeiltä eivät jätä ketään kylmäksi ja kevyet päällystakit toimivat kesäisin mainiosti. Rento tyyli on helppoa rakentaa tutustumalla TAF verkkokaupan vaatteisiin ja inspiraatiota antaviin blogi-kirjoituksiin, tai menemällä liikkeisiimme tutustumaan tarjolla oleviin vaatteisiin.

 

Urheiluvaate - historiaa

Yhdysvalloissa alettiin 1930-luvulla käyttämään termiä "sportswear", joka kuvasti vaatteiden rentoa olemusta ja tuntua. Pitkään, varsinkin Yhdysvalloissa, urheiluvaatteista käytettiin nimitystä "activewear". Nykypäivänä termit ovat sekoittuneet keskenään ja yleisnimityksenä urheilullisille muotivaatteille sekä urheiluun tarkoitetuille vaatteille voidaan pitää sportswearia. Urheiluvaatteista tehtiin alunperin kevyitä ja helposti puettavia niin muodissa kuin urheilussakin. Urheiluvaatteet ovat muuttuneet vuosien saatossa paljon. 1900-luvun alussa käytettiin yleensä pitkiä löysähköjä housuja ja paitoja sekä nahkakenkiä. 1930-luvulta eteenpäin naisilla ylestyi kauluspaidat, mekot ja hameet, kun taas miehet käyttivät lyösiä shortseja, kauluspaitoja ja t-paitoja. 1960-luvulla urheiluvaatteista tuli yksinkertaisempia, eikä niissä käytetty paljoakaan koristeita. Tennarit alkoivat nousta samaan aikaan suosioon. 1970-luvulla vaatteista tuli kireämpiä, mutta yksinkertaisuus säilyi. 1980- ja 1990-luvuilla ihmiset käyttivät löysiä verkkareita ja tuulipukuja urheillessaan. Tämä muoti säilyi vielä 2000- luvun alkupuolellekin. Nykyään urheiluvaatteista tehdään muotiversioita huppareiden yms. muodossa ja sekä suoritusta parantavia huippu teknologian omaavia kireitä kompressiovaatteita. Urheiluvaatteita käytetään niin urheillessa kuin arjessakin. Urheiluvaatteissa käytetään kosteutta siirtäviä materiaaleja, jotta urheilemisen aikana olo pysyisi mahdollisimman mukavana ja jottei suoritustaso laskisi kesken harjoituksen tai kilpailun. Suoritustaso ei ole ainoa syy minkä takia kosteutta siirtävät materiaalit ovat päätyneet vaatteisiin. Erilaiset hajut, kuten hiki, aiheuttavat bakteerien kasvua iholla ja viimeisimpien teknologioiden avulla vaatteista on saatu parempia myös ihmisen terveyden kannalta. Materiaalit ovat myös kevyitä, pehmeitä ja joustavia, jotta suorituksista saadaan kaikki mahdollinen irti. 

 • adidas Originals
 • Champion
 • Herschel
 • Jordan
 • Karhu
 • New Balance
 • Nike
 • Puma
 • Reebok
 • The North Face
 • Timberland
 • Vans