The Athlete´s Foot

Takit

Takki on yksi monipuolisimpia vaatekappaleita mitä vaatekaapistasi voi löytyä ja takilta vaaditaankin paljon. Takin kuuluu olla näyttävä, sen pitää istua hyvin päälle ja sen pitää samalla hoitaa tärkeimmän tehtävänsä eli pitää käyttäjänsä lämpöisenä ja antaa suojaa sääoloilta. Takin kuuluu olla trendikäs ja seurata muodin vaihteluita. Käyttämäsi takki vaihtuu vuodenaikojen, sääolosuhteiden, kellonaikojen ja fiiliksen mukaan. Nykypäivänä jokaiseen tilanteeseen löytyy juuri se oikea takki. The Athlete’s footista löydät suosituimpien brändien takit jokaiseen tyyliin ja tilanteeseen.

Näytä lisää

Takit

 The Athlete’s footin valikoimassa on tuulitakki tai urheilutakki lenkkeilyyn, kevyempi verkkatakki kesäiltoihin tai tai sisätiloihin käytettäväksi sopivan T-paidan kanssa. Kylmempiä öitä varten on hyvä olla Bomber takki, urbaaniin ympäristöön tai vaikka retkeilyyn sopiva anorakki. Katumuotiin sopii täydellisesti, suoraan baseball –kentiltä, muodin huipulle uusimpana tulokkaina tullut baseball takit. Talvisia kelejä varten parkatakki, toppatakki tai muu talvitakki on aina hyvä olla valmiina kaapissa.

Takin käytännöllisyydestä huolimatta takin tyylikkyyttä ei pidä vähätellä. Ulos astuessa takki kertoo kantajan persoonasta ja on samalla tilanteeseen sopiva. Talveen ja kylmiin keleihin lämmin parkatakki on omiaan, adidas parka tai Alpha Industries talvitakki ovat hyviä vaihtoehtoja. Myös tämän hetken yksi suosituimpia takkeja on Nike untuvatakit. Nike down fill jacket tai Nike down fill parka ovat tyylikkäitä, istuvat hyvin päälle ja ovat erittäin lämpimiä. Down fill mallistosta löytyy vielä down fill bomber. Viime vuosina bomber takki ja pilotti ovat tehneet paluun halutuimpien takkien joukkoon. Bomber takki onkin monen brändin mallistossa. Vans bomber takki on hyvä yhdistää kapeiden farkkujen ja Vansin tasapohjaisten kenkien kanssa.  Samoin baseball takki on noussut streerwear tyylin kärkeen. Anorak tai perinteinen tuulitakki on erinomainen syystakki. Molemmat pitävät vettä ja tuulta ja molemmista löytyy komeita vaihtoehtoja jokaiseen tyyliin ja tilanteeseen. Kesällä ja keväällä urheilutakki ja lippis ovat lyömätön yhdistelmä.