T-paidat ja topit

T-paidat ja topit

The Athlete's foot verkkokaupasta löytyvät kaikkien tämän hetken suosituimpien mallien T-paidat ja topit. Meidän T-paidoissa yhdistyvät streetwear ja urheilullinen -tyyli, meiltä löytyvät paidat kaupungille tai treeneihin

Näytä lisää

T-paidat ja topit

 

The Athlete’s footista löydät tyylikkään ja laadukkaan valikoiman erilaisia T-paitoja, toppeja eri kuviolla ja erilaisilla printeillä, eri materiaaleilla tunnetuimmilta brändeiltä. Streetwear-tyyliin sopivat miesten t-paidat tai sporttiseen lookiin sopivat naisten t-paidat. T-paita on jokaisen asukokonaisuuden perusta ja ne tuovat näyttävyyttä kaikkiin asuihin. T paita sopii niin arkeen kuin työpaikallekin. T-paidat toimivat piristeenä asukokonaisuuksia ympäri vuoden. Näistä T-paidoista saat ideoita vapaa-aikaan. T-paidat löydät sekä meidän verkkokaupastamme että meidän kivijalkamyymälöistämme.

T-paita joka tilanteeseen

Yksinkertainen printti T-paita toimii helposti pelkästään farkkujen tai shortsien kanssa. Hieman tyylitellympänä vaihtoehtona voi käyttää yksiväristä T-paitaa windbreakerin tai hupparin kanssa. Värikäs T-paita virkistää talvista tyyliä kun taas valkoinen T-paita tai toppi toimii täydellisesti farkkujen ja tyylikkäiden sneakereiden kanssa. Valikoimastamme löytyy monenlaisia väri- ja mallivaihtoehtoja sporttiseen lookiin tai pihapeleihin on sopivat adidas tai Nike t-paidat, kun taas rennompaan tyyliin sopivampia paitoja ovat The North Face T-paita tai huippusuosittu Jordan Tee Jumpman logolla.

T-paita logolla

Yksinkertaiset t-paidat ja crop -mallit isolla logolla ovat nyt suosittuja ja ovat tehneet selvän paluun taas muodin suosituimpien mallien joukkoon. Hyvänä esimerkkinä on Reebok T-paita, joka erottuu vahvoilla, selkeillä väreillä muista ja streetwear muodin yksi tunnetuin merkki eli adidas originals ja heidän isolla ja näyttävällä Trefoil -logolla varustetut t-paidat. Puma t-paita toimii aina ja varmasti muiden Puman omien tuotteiden kanssa, esimerkiksi Puman Suede Tee Puma verryttelyhousujen ja -takin kanssa.

T-paita, ikuinen suosikki

T-paita tulee pysymään miesten ja naisten suosituimpien vaatteiden joukossa vielä pitkän aikaa tulevaisuudessakin, vaikka t-paidoissa ja topeissa mieltymykset muuttuvat aina vuoden ja jopa vuodenaikojen mukaan. Istuvuudet vaihtelevat Slim fit ja relaxed fit vaihtelevat kanssa maun mukaan.  The Athlete’s footin oma brändin T-paidat ja naisten topit ovat myös erittäin suosittuja ja on oivallinen lisä ostoskoriin. Kaikki liikkeissä ja verkkokaupassa olevat T-paidat ovat valmistettu laadukkaista materiaaleista.