Hupparit ja paidat

Hupparit ja paidat

Mukava ja tyylikäs huppari tai sitten hyvin päälle istuva collegapaita. The Athlete’s footista löydät parhaimpien ja suosituimpien brändien siisteimmät paidat. Rennot hupparit ovat kätevät urbaaniin katumuotiin, vapaa-aikaan ja ulkotreeneihin. Simppelimmät ja tyyliltään puhtaammat collegepaidat ja crewneck paidat voi huoletta laittaa päälle kouluun tai töihin. Paitojen sopivuutta eri tilanteisiin pystyy vaikuttavaan kätevästi valitsemalla eri materiaalin, värin ja istuvuuden välillä.

Näytä lisää

Hupparit ja paidat

 

Huppari on aina ollut nuorison suosituin vaate, mutta nykyään se on myös kaikenikäisten käytössä. Hupparit ovat muutenkin tulleet koko ajan suositummaksi katukuvassa. The athlete’s footista löydät hupparit kaikilta klassisilta merkeiltä. Puma, adidas originals, nike, Fila. Tästä valikoimasta löytyy jokaiselle jotakin. Jokaisella olisi hyvä olla kaapissaan ainakin yksi tumma ja yksi vaalea huppari jotta olisi jokaiseen asukokonaisuuteen sopiva huppari. Vaihtoehtoisesti voi tietenkin katsoa muita vaihtoehtoja. Löytyisikö valikoimastamme sopiva collegepaita, tuulitakki verryttelytakki, vetoketjullinen hupparitakki tai verkkatakki. The North Face collegepaita on kanssa mahtava lisä ostoskoriin, sekä erittäin suositut adidias sweater ja adidas crew collegepaita. Vetoketjullisella collegepaidalla tai hupparilla saat luotua syvyyttä asukokonaisuuteesi valitsemalla alle värikkään T-paidan tai tank topin.

Huppari vai collegepaita ?

Lämmin huppari tai hyvin istuva college kannattaa olla omassa valikoimassasi huolettomampaan, mutta samalla tyylikkääseen pukeutumiseen. Tähän tarkoitukseen käy hyvin Fila huppari jonka toimii töissä, koulussa kuin vapaa-ajallakin. Hupparin kanssa samaan asuun on hyvä lisätä snapback lippalakki tai sitten vaikka New Era pipo. Myös talvisella säällä huppari on hyvä yhdistää esimerkiksi bomber mallisen takin kanssa.

Tuulitakki vai verkkatakki ?

Tuulisia ja sateisia ilmoja varten on hyvä omistaa tuulitakki. Tyylikkäät Niken Windbreaker takit ovat erinomaisia lenkeillä ja ulkotreeneissä. Nykyään tuulitakit ovatkin tyyliltään eleettömiä mutta ne ovat kaikki yksityiskohtia myöten tarkkaan harkittuja ja suunniteltuja. Takkien vetoketjut ja napit ovat kaikki mietitty. Kevyt tuulitakki on hyvä yhdistää skeittityylisten sneakereiden kanssa joissa on tasainen pohja. Tähän on vielä hyvä yhdistää kapeat farkut tai Niken Tech fleece collegehousut, jonka kapeitten lahkeitten ja slim fit mallin ansiosta tyylikkäät sneakerit pääsevät kunniaan. Viileitä kesäöitä varten verkkatakki on täydellinen valinta. Puman tai adidaksen verkkatakki on myös hyvä yhdistää sisätiloissa pelkän T-paidan kanssa. Samaan asukokonaisuuteen on hyvä myös yhdistää kevyet sneakerit