Housut

Housut

Jokaisessa vaatekaapissa tulisi olla housuja joka lähtöön. Housuja pitäisi olla jokaiseen mahdolliseen tilanteeseen, säähän ja tilaisuuteen. The Athlete’s footista löydä collegehousut, verryttelyhousut ja legginsit vapaa-aikaan, urbaaniin katumuotiin tai vaikka urheiluun. Laadukkaista ja tarkoin harkituista materiaaleista valmistetut kollarit voi huoletta laittaa päälle kouluun, ulkoiluun, vapaa-ajalle tai miksi ei myös työpaikalle, nykymallien kapeat lahkeet ja resoriset lahkeen suut tuovat näyttävät sneakerit erinomaisesti esille.

Näytä lisää

Housut

Verryttelyhousut voi yhdistää monen erilaisen vaatekappaleen kanssa. Tyylikkäät ja värikkäät adidas adicolor verkkarit sopivat monen erilaisen T-paidan, hupparin tai vaikka adidaksen oman verkkatakin kanssa. Kylmempiin keleihin sopii täydellisesti Nike Tech fleece collegehousut. Laadukkaasta materiaalista valmistetut housut ovat mukavat kotihousut, mutta niitä voi hyvin käyttää esimerkiksi koulussa. Aidaksen ja Niken laadukkailla housuilla erotut taatusti kaupungilla massasta. The Athlete’s footista löydät tyylikkäät ja laadukkaat housut tunnetuimmilta brändeiltä ja monta eri väri vaihtoehtoa. Meiltä löytyvistä tuotteista kokoat helposti tyylikkäitä asukokonaisuuksia. Voit koota värikkäät tai sitten hieman yksinkertaisemman asun, saat aina jotain tyyliisi sopivaa. Tyylikkään asukokonaisuuden täydennät helposti tyylikkäällä lisäasusteella kuten esimerkiksi pipolla, lippiksellä tai värikkäällä repulla.

 Treenihousut sopivat salille tai juoksulenkille. Sopivat juoksuhousut löytyvät tunnetuimmilta brändeiltä. Naisille löytyvät myös tyylikkäät ja mukavat legginsit on mahtava laittaa kesäisin T-paidan tai hyvän topin kanssa. Naisten suosikkina pysyvät edelleen adidaksen trefoil leggins ja adidas 3 kolmiraita legginsit. Nämä street muodin klassikot eivät ole poistumassa muodista hetkeen. Värikkäämpänä vaihtoehtona toimivat Puma AOP legginsit, Puma BBoy track pants tai adidas adicolor verkkahousut.