Siirry sisältöön
Tilaa uutiskirje, saat parhaat tarjoukset ja julkaisut ensimmäisenä!
The Athlete´s Foot

Miesten takit

The Athlete's Foot verkkokaupan kattavasta valikoimasta löydät itsellesi sopivat miesten takit katumuotiin ja vapaa-aikaan. Voit tilata miesten takit helposti netistä. Sinulle sopivat ja hyvät miesten takit löytyvät helposti tutustumalla kokotaulukoihin ja inspiraatiota antaviin blogeihin. Lisäksi voit kysyä apua kauppojemme asiantuntevilta myyjiltä, jotka auttavat löytämään juuri sinulle sopivan tuotteen ja oikean koon. Osta miesten takit netistä helposti, nettikaupan tarjonnasta löydät uusimmat ja halutuimmat miesten takit mm. brändeiltä The North Face ja adidas Originals. Tutustu myös kategorioihimme miesten hupparit ja paidat ja miesten t-paidat & topit. Kategorian suosituin tuote on tällä hetkellä Nike Down Fill Windrunner Jacket 164,90 €.

Näytä lisää

Mienten takit

Takki on yksi monipuolisimpia vaatekappaleita mitä vaatekaapistasi voi löytyä ja takilta vaaditaankin paljon. Takin kuuluu olla näyttävä, sen pitää istua hyvin päälle ja sen pitää samalla hoitaa tärkeimmän tehtävänsä eli pitää käyttäjänsä lämpöisenä ja antaa suojaa sääoloilta. Takin kuuluu olla trendikäs ja seurata muodin vaihteluita. Käyttämäsi takki vaihtuu vuodenaikojen, sääolosuhteiden, kellonaikojen ja fiiliksen mukaan. Nykypäivänä jokaiseen tilanteeseen löytyy juuri se oikea miesten takki. The Athlete’s footista löydät suosituimpien brändien miesten takit jokaiseen tyyliin ja tilanteeseen.

The Athlete’s footin valikoimassa on miesten tuulitakki tai miesten urheilutakki lenkkeilyyn, kevyempi verkkatakki kesäiltoihin tai sisätiloihin käytettäväksi sopivan T-paidan kanssa. Kylmempiä öitä varten on hyvä olla Bomber takki, urbaaniin ympäristöön tai vaikka retkeilyyn sopiva miesten anorakki. Katumuotiin sopii täydellisesti, suoraan baseball –kentiltä, muodin huipulle uusimpana tulokkaina tullut baseball takit. Talvisia kelejä varten miesten parkatakki, miesten toppatakki tai muu miesten talvitakki on aina hyvä olla valmiina kaapissa.

Takin käytännöllisyydestä huolimatta takin tyylikkyyttä ei pidä vähätellä. Ulos astuessa miesten takki kertoo kantajan persoonasta ja on samalla tilanteeseen sopiva. Talveen ja kylmiin keleihin lämmin miesten parkatakki on omiaan, adidas parka tai Alpha Industries talvitakki ovat hyviä vaihtoehtoja. Myös tämän hetken yksi suosituimpia takkeja on miesten Nike untuvatakit. Nike down fill jacket tai Nike down fill parka ovat tyylikkäitä, istuvat hyvin päälle ja ovat erittäin lämpimiä. Down fill mallistosta löytyy vielä down fill bomber. Viime vuosina miesten bomber takki ja pilotti ovat tehneet paluun halutuimpien miesten takkien joukkoon. miesten Bomber takki onkin monen brändin mallistossa. Vans bomber takki on hyvä yhdistää kapeiden farkkujen ja Vansin tasapohjaisten kenkien kanssa.  Samoin miesten baseball takki on noussut streerwear tyylin kärkeen. Anorak tai perinteinen miesten tuulitakki on erinomainen syystakki. Molemmat pitävät vettä ja tuulta ja molemmista löytyy komeita vaihtoehtoja jokaiseen tyyliin ja tilanteeseen. Kesällä ja keväällä miesten urheilutakki ja lippis ovat lyömätön yhdistelmä.

 • adidas Originals
 • Champion
 • Herschel
 • Jordan
 • Karhu
 • New Balance
 • Nike
 • Puma
 • Reebok
 • The North Face
 • Timberland
 • Vans