Asusteet

Asusteet

The Athlete´s Footista löydät viimeisimmät uutuudet ja parhaat tyylit. Tutustu kattavaan asustevalikoimaamme, josta löydät laadukkaat reput, laukut, lippikset, pipot ja sukat. Asusteilla viimeistelet asusi ja huippubrändiemme tuotteet takaavat, että näytät aina hyvältä. Löydät asustebrändeistämme mm. Herschelin, New Eran, adidas Originalsin, Vansin ja Niken.

Näytä lisää

Asusteet

Asusteet - viimeistelee asusi

Asusteita käytetään täydentämään ulkoasua ja niiden tarkoitus on piristää käyttäjän vaatetusta. Asusteet- termi otettiin käyttöön 1800 -luvulla. Asusteet voidaan jakaa karkeasti kahteen ryhmään: kannettavat ja päällä pidettävät. Kannettavia asusteita ovat mm. reput, laukut, sateenvarjot, lompakot ja aurinkolasit. Päällä pidettäviä asusteita taas ovat esimerkiksi lippikset, pipotsukat, vyöt, hanskat, korut, kellot ja huivit.

Asusteet - sportswear

Rentoon sportswear muotiin kuuluu paljon asusteita, mitkä ovat varusteltu yksinkertaisella designilla ja monilla eri värivaihtoehdoilla. Hatuissa snapback-, strapback-, one size- ja klassiset säädettävät lippikset kuuluvat tämän hetken katukuvaan ympäri maailmaa. Pipoista löytyy monenlaisia vaihtoehtoja, joiden avulla saat viimeisteltyä rennon ulkoasusi. Suosittuja pipoja ja lippiksiä tällä hetkellä ovat urheiluseurojen logolla varustetut hatut, joilla voi osoittaa suosikkijoukkueen kannatuksen. Laukut ja reput ovat myös todella suosittuja asusteita, joita käytetään arjesssa luomaan omaa identiteettiä. Kevyet gymsack mallit ovat varsinkin nuorison suosiossa kevyen ja rennon designin ansiosta. Myös repuissa ja muissa laukuissa yksinkertaisuus ja käytännöllisyys korostuvat nykyään. Herschelin, adidaksen ja Niken sporttiset vaihtoehdot ovat ovat päässeet katukuvaan käytännöllisten malliensa avulla. Sukat valitaan yleensä kenkien perusteella ja lyhytvartiset nilkkasukat sopivat sneakereiden kanssa mainiosti. Värikkäillä tai kuvioiduilla sukilla voidaan luoda personoituja yksityiskohtia ulkoasuun.