Jason Markk

Jason Markk

2000-luvun alkupuolella Jason Markk huomasi ettei markkinoilla ollut olleenkaan puhdistusaineita puhtaasti sneakerheadeille sekä nille, jotka arvostavat kenkiensä puhtautta ja huolellista kunnossapitoa. Jason Markk täytti tämän aukon lanseeraamalla Jason Markk Premium Shoe Cleaner – kenkien puhdistusaineen vuonna 2007. Enää ei sneakerheadien tarvitse käyttää tavallisia puhdistusaineita tai muita haitallisia kemikaaleja kallisarvoisten kenkiensä pesemiseen. Jason Markk aloitti brändinsä rakentamisen ruohonjuuritasolta, startaten sneakerintoilijoista ja – keräilijöistä sitä kautta muutkin huomasivat, että Jason Markkin tuotteet ovat parhaat mitä markkinoilla on. Siitä eteenpäin Jason Markk on kehittänyt lisää tuotteita kuten Jason Markk cleaning wipes ja Jason Markk Repel suojasuihkeen kenkien suojasuihkeen.

Jason Markk

Jason Markk tuotteet

Jason Markk shoe cleaning wipes kenkien puhdistusliinat ovat käteviä, kertakäyttöisiä kengän hoitotuotteita. Quick wipes liina on luotu kenkiensä puhtautta ja puhdistamisen helppoutta arvostavalle henkilölle. Jason Markk shoe cleaning wipes puhdistusliinoilla saat kenkäsi pidettyä mintissä ja puhtaana roiskeista. Liinoissa ei ole mitään haitallisia kemikaaleja, jotka voisivat vahingoittaa kenkiäsi ja ne hajoavat luonnossa. Liinoissa toisella puolella on pieniä pisteitä joilla voi hinkata pahimmat liat ja toinen puoli on sileä viimeistelyä varten. Jason Mark Repel spray – kenkien suojasuihke, hylkii vettä ja estää likaa tarttumasta kenkiisi. Kenkien suoja-aine on vesipohjainen ja se muodostaa kenkäsi päälle hengittävän kalvon likaa ja roiskeita vastaan. Mikä parasta, spraytä voi käyttää mokka- ja nupukkinahkaan, nyloniin, polyesteriin, kangaskenkiin, vaikka mihin. Parasta on, että Repel Spray ei muuta kenkien näköä tai tuntoa. Jason Markkin tarina kuitenkin alkoi Premium shoe cleaner puhdistusaineesta. Kenkien puhdistusaine on valmistettu biohajoavista aineista ilman haitallisia kemikaaleja ja sitä voit käyttää kaikille materiaaleille ja väreille.

Jason Markk historiaa

2000- luvulla alkanut menestystarina ei ota loppuakseen, vuonna 2014 Jason Markk otti ison askeleen eteenpäin kun se perusti Sneaker Care Service shopin Los Angelesin Little Tokyoon. Yhtiön tavoite on täyttää jokaisen tennariystävän halut ja toiveet. Yhtiön lopullinen päämäärä on olla maailman johtava ja tunnetuin kenkien hoitoon yhdistettävä brändi. Jason Markk onkin laajentanut tuotevalikoimaansa myös kenkätarvikkeisiin ja tarjoaa mukavuutta lisääviä pohjallisia sekä erilaisia kengännauhoja kenkiesi viimeistelyyn.