Herschel

Herschel

Kanadalaisbrändi Herschel on trendikkäiden, huippulaadukkaiden ja kestävien reppujen ja laukkujen valmistaja. Herschel-reput ovat ajattoman tyylikkäitä – niiden yksinkertaisen tyylikäs design toimii vuodesta toiseen. Herschelin reput ja laukut yhdistävät klassisen outdoor-tyylin modernin urbaaneihin elementteihin. Vaikka laukkujen tyyli oli pelkistetty, niistä löytyy aina jokin katseenkiinnittävä yksityiskohta. Suuntasitpa sitten kaupunkivaellukselle, kouluun tai töihin, Herchel-reppu on aina toimiva vaihtoehto. Tyylikkään ulkomuodon lisäksi Herschel-reppujen parhaisiin puoliin kuuluu ehdottomasti niiden käytännöllisyys. Herschel-reput ovat materiaaliltaan äärimmäisen kestäviä ja kosteutta hylkiviä. Brändin laukut ovat myös niin tilavia, että niihin mahtuvat niin treenivaatteet, koulukirjat kuin läppärikin. Herschel-reppujen korkeasta laadusta kertovat niiden huolellisesti suunnitellut ja viimeisen päälle tyylikkäät yksityiskohdat. The Athlete’s Footin valikoimasta löytyvät kaikki ikoniset Herschel-reppumallit, kuten Herschel Little America Backback, Herschel Retreat ja Herschel Heritage Backpack.

Näytä lisää

Herschel

Ajaton muotoilu ja harkitut yksityiskohdat

Herschel Supply Co.:n perustivat veljekset Jamie ja Lyndon Cormack vuonna 2009. Brändi on saanut nimensä heidän Vancouverissa sijaitsevan kotikaupunkinsa mukaan, jossa veljesten perhe oli elänyt kolmen sukupolven ajan. Veljesten missiona oli luoda asusteita, joissa yhdistyisi ajaton design sekä tarkkaan mietityt yksityiskohdat. Tuotteensa he halusivat luoda arjen reissaajille, jotka arvostavat tyylikästä muotoilua. Brändin alkuaikoina lanseerattiin legendaarinen Classic-kokoelma, joka piti sisällään brändin kaikki alkuperäiset ja suosituimmat tuotteet. Kokoelma herätti lanseerauksensa jälkeen suuren kansainvälisen huomion. Tämän jälkeen Herschel-reppuja alkoi näkyä niin koululaisilla sekä tyylikkäillä urbaaneilla nuorilla aikuisilla. Viidessä vuodessa Herschel muuntautui pienen piirin kulttituotteesta kansainväliseksi huippubrändiksi, joka myy nykyisin tuhansia reppuja, laukkuja ja muita asusteita päivittäin. Brändin alati kehittyvät mallistot tarjoavat valtavan skaalan erilasia värejä, kuoseja ja materiaaleja fanikannalleen. Trendien edelläkävijän asemaastaan huolimatta, Herschel luottaa edelleen yksinkertaisen tyylikkäisiin linjoihin sekä klassisiin yksityiskohtiin, kuten brändin ikoniseen timantin muotoiseen logoon. 

Herschel on käytännöllinen klassikko 

Herchel-reput rokkaavat trendikkään ulkomuotonsa lisäksi huippulaadukkailla materiaaleilla ja käytännöllisillä yksityiskohdilla. Esimerkiksi klassisesta Herschel Little America Backpack on varusteltu pehmustetulla ja tilavalla sisätaskulla, jossa läppäri kulkee mukana kätevästi ja turvallisesti mukana pitkiäkin matkoja. Lähes kaikkien Herschel-reppujen sisälle on integroitu myös kuulokerei’illä varusteltu mediatasku, jossa esimerkiksi puhelin tai musiikkisoitin kulkee näppärästi mukana. Repun päällä kulkevat nahkaremmit on varusteltu magneettisulkimilla, joiden ansioista reppu on helppo avata ja sulkea. Little America Backpack -repuista löytyy myös runsaasti erilaisia tilavuuksia – esimerkiksi 25 litran kokoisessa repussa on tilaa pidemmänkin reissun tavaroille. Reppu on myös varusteltu pehmeillä kanto-olkaimilla ja hengittävällä selkäosalla, minkä ansioista painavampikin kuorma kulkee mukana näppärästi ja mukavasti. Herschel-reput ovat aina viimeistä yksityiskohtaa myöden viimeisteltyjä – niiden vetoketjut, saumat, vuorikangas sekä yksityiskohdat on suunniteltu ajatuksella ja toteutettu huolellisesti. Brändin repuissa käytetään aina parhaimpia ja laadukkaimpia materiaaleja, jotka kestävät sekä aikaa että katseita. Esimerkiksi Little America Backpack -laukun pintamateriaali on vahvaa ja kosteutta hylkivää polyesteria, joka pitää kaikki repussa olevat tarvikkeet suojassa sateen yllättäessä.

Yhdistä mihin tahansa tyyliin

Piditpä sitten rennon huolettomasta tai harkitun trendikkäästä tyylistä, Herschel-reput sopivat kaikille urbaaneille seikkailijoille. Brändin reput ovat yksinkertaisen tyylikkäitä, minkä vuoksi ne on helppo yhdistää mihin tahansa asukokonaisuuteen. Repuista löytyy myös lukematon määrä erilaisia värejä ja kiinnostavia kuoseja, joista jokainen löytää varmasti omaan tyyliinsä sopivimman vaihtoehdon. Esimerkiksi modernilla camouflage-kuosilla varustellulla repulla tuot särmää neutraaliinkin tyyliin. Klassisen tyylikkäällä viininpunaisella tai tummansinisellä repulla sen sijaan tasapainotat räväkkääkin asukokonaisuutta. Urbaaniin ympäristöön sopiva retkeilytyyli syntyy, kun yhdistät outdoor-henkisen Little America Backpackin tai minimalistisen Heritage-repun esimerkiksi suosikkifarkkuihisi, klassikkosneakereihin ja rentoon parkatakkiin.