Fila

Fila

FILA tunnetaan klassisista ja leikkisän tyylikkäistä vaatteista ja kengistä, joiden rohkean retrohenkinen tyyli vie ajatukset menneiden vuosikymmenten urheilumuotiin. Sporttisen streetwear-muodin pioneerina tunnetun FILAn erikoisosaamista ovat huippulaadukkaat premium-materiaalit sekä taito luoda monikäyttöisiä ja trendikkäitä perusvaatteita. FILAn vaatteissa näkyvät brändin urheilulliset perinteet sekä nostalgiset vaikutteet. Legendaarisen brändin vaatteisiin ja sneakereihin ovat vuosikymmenten ajan pukeutuneet niin maailman tunnetuimmat huippu-urheilijat kuin hip hop -kulttuurin kärkinimetkin. FILA-vaatteet ja -kengät saavuttivat massiivisen suosion 1990-luvulla, mutta viimeisten vuosien aikana brändi on tehnyt näyttävän paluun katumuodin yhdeksi tämän hetken himoituimmaksi merkiksi. Brändin valikoimasta löydät näyttävät ja korkealaatuiset FILA-sneakerit, Fila sandaalit, FILA-colleget, FILA-hupparit, FILA-t-paidat sekä muut FILA-vaatteet ja -kengät. The Athlete’s Footista löydät kaikki ikoniset FILA Classic -vaatteet.

Näytä lisää

Fila

FILA – urheilun huippumerkistä katumuodin ykköseksi

FILAn tarina sai alkunsa jo vuonna 1911, kun brändi perustettiin pieneen italialaiseen Alppien juurella sijaitsevaan kylään. Brändin tarkoituksena oli alkutaipaleeltaan saakka valmistaa korkealaatuisia vaatteita, joissa ylellinen ulkomuoto ja käytännölliset materiaalit yhdistyivät saumattomasti. Brändillä on vahvat perinteet eri urheilulajien parista – FILA on vuosikymmenten saatossa valmistanut vaatteita esimerkiksi tenniksen ja alppilajien huippuammattilaisten käyttöön. FILAn urheiluvaatteet ovat aina erottuneet muista brändeistä näyttävillä printeillään ja omaperäisellä tyylillään. FILAn värimaailma on klassinen – se luottaa vahvasti selkeisiin perusväreihin, kuten tummansiniseen, punaisen ja raikkaaseen valkoiseen. Brändin värit sekä ikoninen FILA-logo tekevät kunniaa myös brändin italialaisille juurille. 1990-luvulla FILAsta tuli yksi sen hetkisen streetmuodin merkittävimmistä brändeistä. Kyseisen aikakauden vaikutteet näkyvät vahvasti tänäkin päivänä brändin tyylissä – suuret logot, väljät leikkaukset ja futuristiset yksityiskohdat ovat klassista ysärimuotia aidoimmillaan. Myös brändin legendaariset Bubbles-kengät edustavat rajoja rikkovaa ja näyttävää 1990-luvun sneakermuotia. Niiden jykevä pohja ja ronski siluetti ovat rohkean ja ennakkoluulottoman sneakerfanin valinta. 

Luo persoonallinen tyyli FILA-vaatteilla 

FILAn vaatteet ja jalkineet tuovat nostalgisen ja trendikkään säväyksen yksinkertaiseenkin tyyliin. Brändin toimivat, tyylikkäät ja mukavasti istuvat vaatteet soveltuvat loistavasti niin kaupungin kaduille kuin urheilullisempaankin käyttöön. Hillityn tyylikäs asukokonaisuus syntyy yhdistämällä uutta ja vanhaa – matchaa esimerkiksi näyttävällä logoprintillä varusteltu FILA-t-paita tai FILA-collegepaita sinisiin perusfarkkuihin, kapeisiin verkkarihousuihin tai tiukkoihin trikoihin sekä sporttisiin sneakereihin.  Hillitymmän ja modernimman tyylin ystäville sopivat sen sijaan yksinkertaisemmat FILA Pozzi -vaatteet. Jos haluat rakentaa asukokonaisuutesi sneakereiden ympärille, yhdistä näyttävät FILA-kengät yksivärisiin ja hillittyihin housuihin sekä yksinkertaisen tyylikkääseen paitaan. Kesäisin rennon tyylin parhaimmistoa edustavat Fila morro bay sandaalit. Rennot ja tyylikkäät Fila sandaalit toimivat shortsien kanssa mainiosti missä vain. Myös rennot FILA Visconti -collegehousut toimivat hyvin niin sporttisessa kuin siistissäkin tyylissä. Toimistoon, kouluun tai rentoon vapaa-ajan käyttöön sopivat asun luot, kun yhdistät FILA Visconti -collegehousut yksiväriseen paitaan, siistiin bombertakkiin tai minimalistiin kenkiin.