adidas Tubular

adidas Tubular

Trendikkäissä adidas Tubular -sarjan kengissä high-street-muoti kohtaa huipputekniset ominaisuudet. Innovatiiviseen Tubular-sarjaan kuuluu erityyppisiä kenkämalleja, joita kaikkia yhdistää minimalistisen tyylikäs design, tukeva siluetti ja pehmeän joustava istuvuus. Ensimmäinen adidas Tubular -kenkämalli lanseerattiin jo 1990-luvun alussa, jonka jälkeen malli on kehittynyt vuosikymmenten ajan yhdeksi tämän hetken himoituimmaksi tennarimalliksi. Alkuperäinen, 1990-luvun adidas Tubular oli oman aikansa yksi innovatiivisimpia sneaker-malleja, vaikkakin se ei teknisiltä ominaisuuksiltaan yllä lähellekään moderneja Tubular-malleja. Vaikka adidas Tubular on vuosien saatossa kokenut suuren muodonmuutoksen, nykyiset mallit pysyvät uskollisina alkuperäisen adidas Tubularin perinnölle. Virtaviivainen muotoilu, omaperäinen nauhoitus ja muhkea välipohja ovat ominaisuuksia tulevat aina kulkemaan mukana adidas Tubular-sarjan evoluutiossa.

Tubular

Adidas Tubular – kokeileva, trendikäs ja ylellinen

Adidas Tubular -perheen uusimmat jäsenet, kuten adidas Tubular X Pk, adidas Tubular Instinct Boost ja adidas Tubular Invader kulkevat tämän hetken suurimpien sneaker-trendien etunenässä. Ne edustavat täysin uudenlaista, kokeilevaa tyylisuuntausta, jossa pääroolissa on futuristinen muotokieli ja huippumukavat premium-materiaalit. Esimerkiksi adidas Tubular X Pk -mallissa on käytetty kestävää Primeknit-neulosmateriaalia, jonka ansioista kengän rakenne on sukkamaisen pehmeä ja joustava. Primeknit-matriaali antaa kengälle myös tyylikkään tekstuurin, joka luo kiinnostavan kontrastin kengän voimakkaasti korostetuille yksityiskohdille. Myös korkeavartinen adidas Tubular Instinct ja Invader -mallit edustavat ennennäkemätöntä sneaker-designia – niissä yhdistyvät arkkitehtoninen muotokieli ja ylelliset materiaalit. Toisin kuin 1990-luvun ja 1980-luvun riemunkirjavassa ja räväkässä tennarimuodissa, uusien adidas Tubular -kenkien värimaailma ja yksityiskohdat ovat hillityn minimalistisia.

Adidas Tubular – futuristinen muotokieli ja edistykselliset ominaisuudet

Uudenlaista adidas Originals -tennarimuotia edustavat myös adidas Tubular Shadow, adidas Tubular Doom ja adidas Tubular Defiant. Matalavartinen Tubular Shadow -malli on pehmeälinjainen ja pelkistetty – se on tyyliltään vähäeleinen ja hillitty. Tubular Shadow -kengissä ei ole perinteistä nauhoitusta, vaan innovatiivinen kietaisumekanismi – ne sujahtavat jalkaan pehmeästi ja tuntuvat jalassa äärimmäisen mukavilta. Korotetut reunat tuovat mieleen alkuperäisen 1990-luvun Tubular-mallin. Adidas Tubular Doom -malli edustaa myös täysin ennennäkemätöntä tennari-muotoilua – kapealinjaisen tennarin varsi on rakenteeltaan kuin pehmeä nilkkasukka. Myös Doom -mallissa leikitellään neulosmaisella Primeknit-materiaalilla ja minimalistisella muotoilulla. Tubular Doom -mallin tunnistaa myös voimakkaan korostetusta pohjan kuvioinnista.

Adidas Tubular sopii rohkealle tyylitaiturille

Futuristiset adidas Tubular -tennarit ovat ennakkoluulottoman edelläkävijän valinta – ne sopivat rohkealle sneaker-fanille, joka arvostaa tyylikästä designia ja huippumukavaa istuvuutta. Adidas Tubular -tennarit sopivat parhaiten täydentämään minimalistista ja siistiä tyyliä. Tubular-kenkien värisävyt ovat hillittyjä ja helposti yhdisteltäviä – niistä löytyy perinteisen mustan ja valkoisen värin lisäksi yksiväristä punaista, sinistä sekä muodikkaita maanläheisiä värejä ja nude-sävyjä. Valitsitpa minkä tahansa adidas Tubular -mallin, varmin valinta on yhdistää nämä katseenkääntävät tennarit muuten hillittyyn ja yksinkertaiseen asuun, kuten tummiin farkkuihin, pelkistettyyn collegepaitaan tai selkeälinjaiseen bombertakkiin. Päädyitpä sitten korkeavartiseen Tubular Invaderiin, matalaan Tubular Shadow -malliin tai rohkeaan Tubular Doom -malliin, näillä tennareilla erotut massasta.

Adidas Originals yhdistää uutta ja vanhaa

Adidas Originals on jo vuonna 1949 perustetun brändin urheilulliseen katumuotiin keskittyvä mallisto. Adidas-brändin alla toimii useita erilaisiin aiheisiin erikoistuneita brändejä, kuten adidas Originals ja adidas Equipment. Vaikka brändien tyylit vaihtelevat, niitä ovat vuosikymmenten ajan yhdistäneet tietyt seikat: korkea suorituskyky, tyylikäs design ja täydellinen mukavuus. Insinöörimäisellä tarkkuudella luodut tekniset ratkaisut sekä yksilöllinen, trendejä luova design ovat osa legendaarista adidas-perintöä, johon niin urheilun huippuammattilaiset kuin tavalliset liikkujatkin ovat vuosikymmenten ajan luottaneet. Halusitpa sitten vielä urheilusuorituksesi huippuunsa tai olla katutrendien laatutietoinen edelläkävijä, adidas tarjoaa sinulle aina etsimäsi.

Adidas Originals tuo urheilumuotiin uusia ulottuvuuksia

Adidas Originalsin valikoimaan kuuluu laaja kirjo rentoja adidas t-paitoja, huppareita, legginsejä, lenkkareita ja laukkuja, jotka soveltuvat sekä urheilullisempaan että sporttisempaan käyttöön. Adidas Originals tyyli on rohkeilla ja yllätyksellisillä tyylielementeillä maustettua urheilumuotia parhaimmillaan. Brändi vaatteet, kengät ja asusteet ovat täydellinen valinta sporttiselle tyypille, joka haluaa näyttää persoonallisen tyylikkäältä ennen treenejä, niin aikana ja niiden jälkeen. Vaatteissa, kengissä ja asusteissa toistuvat adidas Originalsin klassiset tunnusmerkit: legendaariset kolme raitaa sekä ikoninen ”Trefoil”-logo. Adidas Originalsin vaatteita ja asusteita yhdistää myös erilaisten tyyliaikakausien saumaton yhdistely. Olipa kyse vapaa-ajan lenkkareista tai rennoista perusvaatteista, adidas Originals pysyy uskollisena brändin alkuperäisille klassikkomalleille, sulauttaen niihin samalla vaikutteita aina uusimmista ja himoitummista katutrendeistä. Adidas Originals edustaa urbaanin katumuodin kirkkainta kärkeä, mutta merkin tuotteet tunnetaan myös innovatiivisista materiaaleista ja edistyksellisistä ominaisuuksista.

Adidas Superstar ja muut ikoniset klassikot

Ei ole sattumaa, miksi adidas Originals on vuosien saatossa noussut suureen suosioon sneakerfanien joukossa. Brändillä on syntymästään asti ollut pettämätön kyky luoda ikonisia lenkkareita, jotka nousevat kovimpien streetwear-trendien huipulle vielä kymmenien vuosienkin päästä. Adidas Originalsin unohtumattomiin ja ajattomiin klassikoihin kuuluvat esimerkiksi adidas adidas Superstar, adidas Stan Smith, adidas Gazelle sekä adidas Campus. Nämä legendaariset tennarit ovat säilyttäneet ikonisen designinsa kymmentien vuosien ajan lähes muuttumattomana. Vaikka kengät pysyvät uskollisena alkuperäiselle tyylilleen ja siluetilleen, niiden materiaalit ja tekniset ominaisuudet ovat päivittyneet yhä edistyneemmälle tasolle. Esimerkiksi adidas Superstar -mallista löytyy nykyisin myös modernin minimalistinen adidas Superstar Slip ja huippupehmeällä pohjalla varusteltu adidas Superstar Boost. Samaan tyyliin myös eeppisestä adidas Stan Smith -mallista on nyt saatavilla pehmeällä ja hengittävällä Primeknit-materiaalilla varusteltu versio. Myös kunkin kenkämallin värivalikoimat ovat aikojen saatossa kasvaneet valtaviin mittasuhteisiin.

Modernit adidas Originals -klassikot haastavat perinteisen designin

Vaikka adidas Originals ja adidas Equipment luottavat vanhojen klassikkomallien vetovoimaan, ne luovat samalla myös jatkuvasti uutta. Uudet adidas Originals -mallit poikkeavat jyrkästi niin ominaisuuksiltaan kuin muotokieleltäänkin alkuperäisistä adidas Originals -klassikoista. Silti uutuusmallit, kuten adidas NMD- ja adidas Tubular -sarjojen sneakerit ovat lanseerauksestaan lähtien sykkineet suurimpien sneaker-trendien huipulla. Uudet mallit, kuten adidas NMD_R1, adidas Tubular Shadow ja adidas Iniki edustavat modernia ja minimalistista adidas-tyyliä. Niiden suunnittelutyössä on haettu vaikutteita klassisista juoksukengistä sekä siluetin että ominaisuuksien osalta. Niiden edistyksellisten materiaalien ansiosta on synnytetty jotain täysin uutta ja ennennäkemätöntä – rajoja rikkovaa designia, johon yhdistyy saumattomasti huipputason suorituskyky. Adidas Originalsin todellinen taidonnäyte on myös uudistunut adidas EQT Support -kokoelma, joka herättää 1990-luvulta tutun huippusuositun sneakerin jälleen tähän päivään. Uusi adidas Equipment Support yhdistää vanhan klassikkomallin siluetin ja ideologian uusiin materiaaleihin ja tälle vuosikymmenelle päivitettyyn siluettiin. Olipa kyse vaatteista, asusteista tai kengistä, adidas Originals jättää meidät aina jännittyneenä odottamaan, mitä tapahtuu seuraavaksi. Jos brändin historiaan on uskominen – emme tule pettymään.