adidas originals NMD

adidas originals NMD

Adidas NMD kengät on modernia sneaker-muotia aidoimmillaan – siinä ylivertaiset tekniset ominaisuudet yhdistyvät urbaaneihin tyylielementteihin täysin ennennäkemättömällä tavalla. Adidas NMD lenkkarit kuuluvat parin viimeisen vuoden himoituimpiin tennariuutuuksiin. Lähes kulttimaineeseen nousseet NMD -kengät, kuten adidas NMD R1, adidas NMD R2 ja adidas XR1 ovat tuttu näky niin julkkisten jaloissa, katukuvassa kuin muotiblogeissakin. Voidaan jopa sanoa, että nämä uuden ajan adidas-klassikot nostivat pinnalle tämän hetken suurimmat sneaker-trendit, kuten pehmeän Boost -välipohjan, neulosmaisen tai primeknit pintamateriaalin ja klassista juoksukenkää imitoivan runnersiluetin.

NMD

Adidas NMD -sarja yhdistää uutta ja vanhaa

Adidas NMD -tennariperheen kantavana ajatuksena on luoda uutta ja innovatiivista designia perinteisiä adidas Originals -klassikoita kunnioittaen. Edistyksellinen ja moderni kenkämallisto jatkaa kenkätraditioiden uudelleenrakennusta sekoittamalla perinteisiä sneaker-elementtejä lähes insinöörimäisellä tarkkuudella suunniteltuihin teknisiin ominaisuuksiin. Tuloksena on syntynyt pelkistetyn yksinkertainen, mutta kekseliäs tennarimallisto, joka erottuu yksilöllisyydellään. Adidas NMD -perheen kengät ovat täydellisiä lifestyle-kenkiä aktiiviselle city-ihmiselle, joka arvostaa mukavuutta ja huoliteltua tyyliä kaikissa tilanteissa.

Adidas NMD R1 ja adidas NMD R2

Adidas NMD -perheen kuopus on siro ja juoksukenkämäinen adidas NMD R1, joka tunnetaan myös nimellä adidas NMD Runner. Kapealinjainen ja matala tennarimalli yhdistää vahvan, mutta joustavan Primeknit-materiaalin, huippuhengittävän mesh-kankaan ja neonpreeniset yksityiskohdat ultrapehmeään Boost-pohjaan. Adidas NMD R1 tennari tunnuspiirteitä ovat myös pohjan sivuja korostavat laatikkomaiset vahvistepalat, Boost teknologiaa käyttävä pohja ja adidas Originals -ykistyiskohdat. Sporttisuutta ja modernia street-tyyliä yhdistelevät tyylin lisäksi adidas NMD_R1 kengän viehätyksen salaisuus on huima käyttömukavuus – sen sukkamaisen pehmeän istuvuuden ansioista voit kulkea ne jalassa aamusta iltaan väsymättä. Suuren suosin saavuttanutta adidas NMD R1 mallia seurannut adidas NMD_R2 on edeltäjäänsä särmikkäämpi ja kokeilevampi tennari. Virtaviivainen tennari on päällystetty vahvalla Mikroknit -pintamateriaalilla ja kengän sivut on varusteltu linjakkailla sivupaneeleilla, jotka hengittävät ja tuovat tukea askeleeseen. Kengän design on viimeistelty NMD lenkkareilla ominaisilla, persoonallisen värikkäillä vahvistepaloilla, logo-yksityiskohdilla ja nupukkinahkaisella kantaosalla. NMD R2 on ennakkoluulottoman, rohkean ja aktiivisen tennarifanin valinta.

Adidas NMD -kengät viimeistelevät tyylin kuin tyylin

Adidas NMD -kengät tuovat sporttisen loppusilauksen siistiin ja rentoon vapaa-ajan tyyliin. Vaikka adidas NMD -tennarit istuvat täydellisesti urheilulliseen tyyliin, kiinnostavimman asukokonaisuuden saat, kun sekoitat ennakkoluulottomasti erilaisia tyylejä. Jos klassinen look on sinun juttusi, yhdistä adidas NMD -tennarit esimerkiksi aavistuksen vajaamittaisiin suoriin housuihin ja väljään kauluspaitaan. Rennomman tyylin luot mixaamalla sporttiset adidas NMD-tennarit farkkupaitaan ja mustiin pillifarkkuihin. Yhtenä adidas NMD -tennareiden suuren suosion salaisuutena lienee myös huikea skaala erilaisia väriyhdistelmiä. Klassisten perusvärien, kuten puhtaan valkoisen, minimalistisen mustan ja sähäkän punaisen lisäksi kengistä löytyy valtava määrä erilaisten värien ja kuosien yhdistelmiä. Ennakkoluuloton tennarihifistelijä hankkiikin kenkähyllylleen useammat erilaiset adidas NMD:t. Jos kaipaat piristystä arkityylisi, testaa esimerkiksi maanläheisiä metsänvihreitä, raikkaan turkooseja tai trendikkäällä camouflage-kuosilla varusteltuja adidas NMD -tennareita. Valitsitpa minkä tahansa värivaihtoehdon, adidas NMD -lenkkarit nostavat simppelinkin asukokonaisuuden uudelle tasolle.

Adidas Originals yhdistää uutta ja vanhaa

Adidas Originals on jo vuonna 1949 perustetun brändin urheilulliseen katumuotiin keskittyvä mallisto. Adidas-brändin alla toimii useita erilaisiin aiheisiin erikoistuneita brändejä, kuten adidas Originals ja adidas Equipment. Vaikka brändien tyylit vaihtelevat, niitä ovat vuosikymmenten ajan yhdistäneet tietyt seikat: korkea suorituskyky, tyylikäs design ja täydellinen mukavuus. Insinöörimäisellä tarkkuudella luodut tekniset ratkaisut sekä yksilöllinen, trendejä luova design ovat osa legendaarista adidas-perintöä, johon niin urheilun huippuammattilaiset kuin tavalliset liikkujatkin ovat vuosikymmenten ajan luottaneet. Halusitpa sitten vielä urheilusuorituksesi huippuunsa tai olla katutrendien laatutietoinen edelläkävijä, adidas tarjoaa sinulle aina etsimäsi.

Adidas Originals tuo urheilumuotiin uusia ulottuvuuksia

Adidas Originalsin valikoimaan kuuluu laaja kirjo rentoja t-paitoja, huppareita, legginsejä, lenkkareita ja laukkuja, jotka soveltuvat sekä urheilullisempaan että sporttisempaan käyttöön. Adidas Originalsin tyyli on rohkeilla ja yllätyksellisillä tyylielementeillä maustettua urheilumuotia parhaimmillaan. Brändin vaatteet, kengät ja asusteet ovat täydellinen valinta sporttiselle tyypille, joka haluaa näyttää persoonallisen tyylikkäältä ennen treenejä, niin aikana ja niiden jälkeen. Vaatteissa, kengissä ja asusteissa toistuvat adidas Originalsin klassiset tunnusmerkit: legendaariset kolme raitaa sekä ikoninen ”Trefoil”-logo. Adidas Originalsin vaatteita ja asusteita yhdistää myös erilaisten tyyliaikakausien saumaton yhdistely. Olipa kyse vapaa-ajan lenkkareista tai rennoista perusvaatteista, adidas Originals pysyy uskollisena brändin alkuperäisille klassikkomalleille, sulauttaen niihin samalla vaikutteita aina uusimmista ja himoitummista katutrendeistä. Adidas Originals edustaa urbaanin katumuodin kirkkainta kärkeä, mutta merkin tuotteet tunnetaan myös innovatiivisista materiaaleista ja edistyksellisistä ominaisuuksista.

Adidas Superstar ja muut ikoniset klassikot

Ei ole sattumaa, miksi adidas Originals on vuosien saatossa noussut suureen suosioon sneakerfanien joukossa. Brändillä on syntymästään asti ollut pettämätön kyky luoda ikonisia lenkkareita, jotka nousevat kovimpien streetwear-trendien huipulle vielä kymmenien vuosienkin päästä. Adidas Originalsin unohtumattomiin ja ajattomiin klassikoihin kuuluvat esimerkiksi adidas Superstar, adidas Stan Smith, adidas Gazelle sekä adidas Campus. Nämä legendaariset lenkkarit ovat säilyttäneet ikonisen designinsa kymmentien vuosien ajan lähes muuttumattomana. Vaikka kengät pysyvät uskollisena alkuperäiselle tyylilleen ja siluetilleen, niiden materiaalit ja tekniset ominaisuudet ovat päivittyneet yhä edistyneemmälle tasolle. Esimerkiksi adidas Superstar -mallista löytyy nykyisin myös modernin minimalistinen adidas Superstar Slip ja huippupehmeällä pohjalla varusteltu adidas Superstar Boost. Samaan tyyliin myös eeppisestä adidas Stan Smith -mallista on nyt saatavilla pehmeällä ja hengittävällä Primeknit-materiaalilla varusteltu versio. Myös kunkin kenkämallin värivalikoimat ovat aikojen saatossa kasvaneet valtaviin mittasuhteisiin.

Modernit adidas Originals -klassikot haastavat perinteisen designin

Vaikka adidas Originals ja adidas Equipment luottavat vanhojen klassikkomallien vetovoimaan, ne luovat samalla myös jatkuvasti uutta. Uudet adidas Originals -mallit poikkeavat jyrkästi niin ominaisuuksiltaan kuin muotokieleltäänkin alkuperäisistä adidas Originals -klassikoista. Silti uutuusmallit, kuten adidas NMD- ja adidas Tubular -sarjojen sneakerit ovat lanseerauksestaan lähtien sykkineet suurimpien sneaker-trendien huipulla. Uudet mallit, kuten adidas NMD_R1, adidas Tubular Shadow ja adidas Iniki edustavat modernia ja minimalistista adidas-tyyliä. Niiden suunnittelutyössä on haettu vaikutteita klassisista juoksukengistä sekä siluetin että ominaisuuksien osalta. Niiden edistyksellisten materiaalien ansiosta on synnytetty jotain täysin uutta ja ennennäkemätöntä – rajoja rikkovaa designia, johon yhdistyy saumattomasti huipputason suorituskyky. Adidas Originalsin todellinen taidonnäyte on myös uudistunut adidas Equipment Support -kokoelma, joka herättää 1990-luvulta tutun huippusuositun sneakerin jälleen tähän päivään. Uusi adidas EQT Support yhdistää vanhan klassikkomallin siluetin ja ideologian uusiin materiaaleihin ja tälle vuosikymmenelle päivitettyyn siluettiin. Olipa kyse vaatteista, asusteista tai kengistä, adidas Originals jättää meidät aina jännittyneenä odottamaan, mitä tapahtuu seuraavaksi. Jos brändin historiaan on uskominen – emme tule pettymään.

Adidas NMD lenkkarit ja sneakerit löydät The Athlete's Foot verkkokaupasta, The Athlete's Foot Tampere -myymälästäThe Athlete's Foot Helsinki -myymälästäThe Athlete's Foot Vantaa -myymälästä, The Athlete's Foot Espoo - myymälästä sekä The Athlete's Foot Oulu -myymälästä