Adidas I-5923

Adidas I-5923

Adidas I-5923 on 70-luvun klassikkokengistä inspiroituva moderni uutuus. Pehmeälinjainen, sporttinen ja retrovaikutteita omaava tennari on päivitetty tälle vuosikymmenelle uusien materiaaliratkaisujen, suuren värivalikoiman ja innovatiivisen Boost-pohjan myötä. Tämä virtaviivainen sneaker on täydellinen yhdistelmä vanhaa ja uutta designia. Omaleimaisen ja tyylikkään muotokielen lisäksi adidas I-5923 Boost loistaa mukavuudellaan – lenkkari on jalassa mahtavan pehmeä ja hengittävä. Kengän edellinen nimi on peräisin Hawaijin kielestä, jossa sana ”Iniki” tarkoittaa terävää ja napakkaa puhuria tai myrskyä. Nimi on kuvaava, sillä adidas Iniki on syntymästään saakka raivannut tietään sneaker-trendien korkeimmalle huipulle.

adidas Originals Iniki I-5923 Boost

Adidas Originals I-5923 Runner Boost yhdistää mukavuuden ja tyylikkään designin

Perinteisistä juoksukengistä vaikutteita hakeva adidas I-5923 edustaa adidas Originalsin innovatiivisinta suunnittelutyötä. Lenkkari on päällystetty ainutlaatuisella kaksisuuntaisella stretch mesh -materiaalilla, mikä varmistaa pehmeän ja kevyen hengittävän tuntuman. Adidas I-5923 Boost lenkkarin joustavan sukkamaisen rakenteen ansiosta kengät on helppo pukea ja riisua. Kengän kärjen ja kantaosan mokkanahkaiset yksityiskohdat tuovat tennariin kestävyyttä sekä ripauksen ylellisyyttä ja retrohenkeä. Koska kyseessä on adidas Originals -lenkkari, kengän sivuja koristivat brändin ikoniset kolme raitaa. Välipohjan edistyksellinen ja äärimmäisen kimmoisa adidas Boost -vaimennus tukee jokaista askelta ja tekee kävelystä vauhdikkaampaa. Täydellisen mukavuuden ja tyylikkään muotoilun lisäksi adidas Iniki Runner rokkaa mahtavalla, 70-lukua henkivillä värivalikoimallaan.

Retrosiluetti kohtaa modernit ominaisuudet

Tänä päivänä adidas Originals on saavuttanut täysin uudenlaisen suosion luomalla moderneja versioita ikonisista menneiden vuosikymmenten klassikkotennareista ja perinteisistä juoksulenkkareista. Sneakereiden retrohenkiset siluetit ja värimaailmat pysyvät uskollisina 70- ja 80-luvun ikonisille malleille, mutta lenkkarit on varusteltu uudelleen huipputeknisillä ominaisuuksilla, kuten responsiivisella Boost-pohjalla, ultrahengittävällä mesh- ja Primeknit-materiaaleilla sekä sukkamaisella rakenteella. Tyylikäs adidas I-5923 Boost on yksi tämän uuden kehityssuunnan vanavedessä syntynyt adidas Originals-mestariteos, joka on täydellinen hybridi menneiden vuosikymmenten ajatonta sneaker-tyyliä ja tämän päivän edistyksellisintä suunnittelutyötä. Edelliseltä nimeltään Adidas Iniki Runner, nykyään I-5923 tennari edustaa samanaikaisesti sekä pelkistetyn klassista lenkkarimuotia, että rohkean kokeilevaa ja näyttävää sneaker-tyyliä.

Yhdistele adidas I-5923 Runner tyyliin kuin tyyliin

Mahtavan pehmeät ja joustavat adidas I-5923 -kengät sopivat täydellisen mukavuutensa puolesta kenelle tahansa ja mihin tahansa käyttöön. Etsitpä sitten siistejä lenkkareita toimistolle tai sporttisempaan käyttöön – nämä klassisen tyylikkäät tennarit ovat varma valinta. Adidas I-5923 Runner on unisex-kenkä, joten se sopii sekä miehille että naisille. Adidas I-5923 lenkkarit ovat siluetiltaan kapeat – jotta niiden muoto tulee parhaalla mahdollisella tavalla esille, yhdistä kenkien kaveriksi kapealahkeiset farkut, verkkarit tai legginsit. Muiden adidas Originals -klassikoiden tapaan myös adidas I-5923 tennarit tarjoilevat mahtavan valikoiman erilasia värivaihtoehtoja. Minimalistiseen tyyliin mieltyneen lenkkarifanin valinta ovat yksinkertaisen tyylikkäät mustat, valkoiset tai harmaat adidas I-5923 Runnerit. Räväkämmästä värimaailmasta ja vintage-tyylistä diggaileva tyyppi valitsee sen sijaan pinkit, sininet tai vaikkapa neon-keltaisilla raidoilla varustellut adidas I-5923 lenkkarit.

adidas Originals

Adidas Originals on jo vuonna 1949 perustetun brändin urheilulliseen katumuotiin keskittyvä mallisto. Brändin valikoimaan kuuluu laaja kirjo rentoja adidas Originals t-paitoja, huppareita, legginsejä, lenkkareita ja laukkuja, jotka soveltuvat sekä urheilullisempaan että sporttisempaan käyttöön. Vaatteissa, kengissä ja asusteissa toistuvat adidas Originalsin klassiset tunnusmerkit: legendaariset kolme raitaa sekä ikoninen ”Trefoil”-logo. Adidas Originalsin vaatteita ja asusteita yhdistää myös erilaisten tyyliaikakausien saumaton yhdistely. Olipa kyse vapaa-ajan lenkkareista tai rennoista perusvaatteista, adidas Originals pysyy uskollisena brändin alkuperäisille klassikkomalleille, sulauttaen niihin samalla vaikutteita aina uusimmista ja himoitummista katutrendeistä. Adidas Originals edustaa urbaanin katumuodin kirkkainta kärkeä, mutta merkin tuotteet tunnetaan myös innovatiivisista materiaaleista ja edistyksellisistä ominaisuuksista. Insinöörimäisellä tarkkuudella luodut tekniset materiaalit ja ratkaisut ovat osa adidas-perintöä, johon niin urheilun huippuammattilaiset kuin tavalliset liikkujatkin ovat vuosikymmenten ajan luottaneet.

 

Adidas Superstar ja muut ikoniset klassikot

Ei ole sattumaa, miksi adidas Originals on vuosien mittaan noussut suureen suosioon sneakerfanien joukossa. Brändillä on syntymästään asti ollut pettämätön kyky luoda ikonisia lenkkareita ja vaatteita, jotka nousevat kovimpien streetwear-trendien huipulle vielä kymmenien vuosienkin päästä. Adidas Originalsin unohtumattomiin ja ajattomiin klassikoihin kuuluvat esimerkiksi adidas Superstar, adidas Stan Smith, adidas Gazelle sekä adidas Campus. Nämä legendaariset lenkkarit ovat säilyttäneet ikonisen designinsa ja suosionsa kymmenien vuosien ajan lähes muuttumattomana. Vaikka kengät pysyvät uskollisena alkuperäiselle tyylilleen ja siluetilleen, niiden materiaalit ja teknisiä ominaisuusia on päivitetty yhä edistyneemmälle tasolle. Esimerkiksi adidas Superstar -mallista löytyy nykyisin myös modernin minimalistinen adidas Superstar Slip ja huippupehmeällä pohjalla varusteltu adidas Superstar Boost. Samaan tyyliin myös eeppisestä adidas Stan Smith -mallista on nyt saatavilla pehmeällä ja hengittävällä Primeknit-materiaalilla varusteltu versio. Myös kunkin kenkämallin värivalikoimat ovat aikojen saatossa kasvaneet valtaviin mittasuhteisiin.

Modernit adidas Originals -klassikot haastavat perinteisen designin

Vaikka adidas Originals ja adidas Equipment luottavat vanhojen klassikkomallien vetovoimaan, ne luovat samalla myös jatkuvasti uutta. Uudet adidas Originals -mallit poikkeavat jyrkästi niin ominaisuuksiltaan kuin muotokieleltäänkin alkuperäisistä adidas Originals -klassikoista. Silti uutuusmallit, kuten adidas NMD- ja adidas Tubular -sarjojen sneakerit ovat lanseerauksestaan lähtien sykkineet suurimpien sneaker-trendien huipulla. Uudet mallit, kuten adidas NMD_R1, adidas Tubular Shadow ja adidas Iniki edustavat modernia ja minimalistista adidas-tyyliä. Niiden suunnittelutyössä on haettu vaikutteita klassisista juoksukengistä sekä siluetin että ominaisuuksien osalta. Niiden edistyksellisten materiaalien ansiosta on synnytetty jotain täysin uutta ja ennennäkemätöntä – rajoja rikkovaa designia, johon yhdistyy saumattomasti huipputason suorituskyky. Adidas Originalsin todellinen taidonnäyte on myös uudistunut adidas Equipment Support -kokoelma, joka herättää 1990-luvulta tutun huippusuositun sneakerin jälleen tähän päivään. Uusi adidas EQT Support yhdistää vanhan klassikkomallin siluetin ja ideologian uusiin materiaaleihin ja tälle vuosikymmenelle päivitettyyn siluettiin. Olipa kyse vaatteista, asusteista tai kengistä, adidas Originals jättää meidät aina jännittyneenä odottamaan, mitä tapahtuu seuraavaksi. Jos brändin historiaan on uskominen – emme tule pettymään.

Adidas NMD lenkkarit ja sneakerit löydät The Athlete's Foot verkkokaupasta, The Athlete's Foot Tampere -myymälästäThe Athlete's Foot Helsinki -myymälästäThe Athlete's Foot Vantaa -myymälästä, The Athlete's Foot Espoo - myymälästä sekä The Athlete's Foot Oulu -myymälästä