adias Originals Campus

adias Originals Campus

1978-luvulla lanseerattu adidas Campus on klassista adidas Originals -tyyliä aidoimmillaan. Legendaarinen lenkkari on yhdistelmä rentoa street-tyyliä sekä klassista urheiluhenkeä. Pehmeälinjainen, ylellisellä nupukkinahalla päällystetty adidas Campus tuli tunnetuksi erityisesti 1980-luvun koripalloilijoiden suosikkikenkänä. Nykyisin ikoninen kenkämalli tunnetaan katumuodin klassikkona, joka on saanut vaikutteita hip hop- ja skeittikulttuureista. Alkujaan adidas Campus -kenkien siistiä ja pelkistettyä ulkomuotoa on innoittanut amerikkalainen yliopisto-miljöö ja -elämäntyyli, josta myös mallin nimi on saanut nimensä. 

adidas Originals Campus

Adidas Campus – ikoninen siluetti ja ylelliset materiaalit

Adidas Campus on ajaton lenkkari, joka tulee pysymään trendien kärjessä vuosikymmenestä toiseen. Malli rokkaa myös monipuolisuudellaan, sillä yksinkertaisen tyylikkäät adidas Campus -tennarit on helppo yhdistää mihin tahansa asukokonaisuuteen. Jos olet klassisen ja rennon tyylin ystävä, nämä ovat sinun seuraavat suosikkilenkkarisi. Adidas Campus -tennarit ovat vuosien saatossa olleet koripalloilijoiden ja skeittaajien luottokengät. Tämä ei ole yllätys, sillä kengät ovat jalassa mukavat ja tukevat. Niiden jämäkkä, kalanruotokuvioitu kumipohja pitää otteensa vauhdikkaammassakin menossa. Lisämukavuutta ja kestävyyttä tuo vahvistettu kengän kärki. Ylellisen ja klassisen ilmeen adidas Campus -kengille tuo sen pehmeä nupukkinahkapinta. Tennareiden kylkiä koristavat ikoniset kolme raitaa adidas Originals -perintöä kunnioitten. Alkuperäisten adidas Campus -kenkien värimaailmassa sykkivät musta, valkoinen ja klassiset perusvärit, kuten punainen ja taivaansininen. Nykyisin adidas Campus -kengistä löytyy massiivinen kokoelma erilaisia sävyjä kirkkaasta vihreästä räväkkään pinkkiin. Adidas Campus -tennareiden pehmeä muotokieli ja retrohenkinen design vievät ajatukset 80-luvun hip hop- ja breakdance-skeneen.

Adidas Campus -tennarit viimeistelevät rennon tyylin

Olipa tyylisi sitten klassinen, sporttinen tai trendeillä leikittelevä, ikoniset adidas Campus -kengillä tuot jokaiseen asukokonaisuuteen ripauksen rentoa skeittihenkeä. Kuten useat muutkin adidas Originals -tennarit, adidas Campus on unisex-malli, joka sopii sekä naisille että miehille. Pehmeälinjaiset kengät sopivat loistavasti niin kapeiden, suorien kuin hieman leveälahkeistenkin housujen pariksi. Jotta kenkien tyylikkäät yksityiskohdat ja siluetti pääsevät parhaiten oikeuksiinsa, yhdistä adidas Campus -tennarit nilkat paljastaviin vajaamittaisiin housuihin. Adidas Campus -kengät tuovat hauskan kontrastin myös siistimpään asukokonaisuuteen: Kiinnostavan kombon luot, kun yhdistät kengät kapeisiin suoriin housuihin, rentoon bleiseriin ja t-paitaan. Kengät ovat jalassa niin mukavat, että jaksat kulkea ne jalassa aamusta iltaan – mihin tahansa päivä sinut viekin. Jotta adidas Campus -tennarit säilyttäisivät nupukkinahkapintansa mahdollisimman hyväkuntoisena, suojaa ne huolellisesti ennen käyttöä kosteudelta ja lialta suojaavalla kenkäsuihkeella.

Adidas Originals yhdistää uutta ja vanhaa

Adidas Originals on jo vuonna 1949 perustetun brändin urheilulliseen katumuotiin keskittyvä mallisto. Adidas-brändin alla toimii useita erilaisiin aiheisiin erikoistuneita brändejä, kuten adidas Originals ja adidas Equpment. Vaikka brändien tyylit vaihtelevat, niitä ovat vuosikymmenten ajan yhdistäneet tietyt seikat: korkea suorituskyky, tyylikäs design ja täydellinen mukavuus. Insinöörimäisellä tarkkuudella luodut tekniset ratkaisut sekä yksilöllinen, trendejä luova design ovat osa legendaarista adidas-perintöä, johon niin urheilun huippuammattilaiset kuin tavalliset liikkujatkin ovat vuosikymmenten ajan luottaneet. Halusitpa sitten vielä urheilusuorituksesi huippuunsa tai olla katutrendien laatutietoinen edelläkävijä, adidas tarjoaa sinulle aina etsimäsi.

Adidas Originals tuo urheilumuotiin uusia ulottuvuuksia

Adidas Originalsin valikoimaan kuuluu laaja kirjo rentoja t-paitoja, huppareita, legginsejä, lenkkareita ja laukkuja, jotka soveltuvat sekä urheilullisempaan että sporttisempaan käyttöön. Adidas Originalsin tyyli on rohkeilla ja yllätyksellisillä tyylielementeillä maustettua urheilumuotia parhaimmillaan. Brändi vaatteet, kengät ja asusteet ovat täydellinen valinta sporttiselle tyypille, joka haluaa näyttää persoonallisen tyylikkäältä ennen treenejä, niin aikana ja niiden jälkeen. Vaatteissa, kengissä ja asusteissa toistuvat adidas Originalsin klassiset tunnusmerkit: legendaariset kolme raitaa sekä ikoninen ”Trefoil”-logo. Adidas Originalsin vaatteita ja asusteita yhdistää myös erilaisten tyyliaikakausien saumaton yhdistely. Olipa kyse vapaa-ajan lenkkareista tai rennoista perusvaatteista, adidas Originals pysyy uskollisena brändin alkuperäisille klassikkomalleille, sulauttaen niihin samalla vaikutteita aina uusimmista ja himoitummista katutrendeistä. Adidas Originals edustaa urbaanin katumuodin kirkkainta kärkeä, mutta merkin tuotteet tunnetaan myös innovatiivisista materiaaleista ja edistyksellisistä ominaisuuksista.

Adidas Superstar ja muut ikoniset klassikot

Ei ole sattumaa, miksi adidas Originals on vuosien saatossa noussut suureen suosioon sneakerfanien joukossa. Brändillä on syntymästään asti ollut pettämätön kyky luoda ikonisia lenkkareita, jotka nousevat kovimpien streetwear-trendien huipulle vielä kymmenien vuosienkin päästä. Adidas Originalsin unohtumattomiin ja ajattomiin klassikoihin kuuluvat esimerkiksi adidas Superstar, adidas Stan Smith, adidas Gazelle sekä adidas Campus. Nämä legendaariset lenkkarit ovat säilyttäneet ikonisen designinsa kymmentien vuosien ajan lähes muuttumattomana. Vaikka kengät pysyvät uskollisena alkuperäiselle tyylilleen ja siluetilleen, niiden materiaalit ja tekniset ominaisuudet ovat päivittyneet yhä edistyneemmälle tasolle. Esimerkiksi adidas Superstar -mallista löytyy nykyisin myös modernin minimalistinen adidas Superstar Slip ja huippupehmeällä pohjalla varusteltu adidas Superstar Boost. Samaan tyyliin myös eeppisestä adidas Stan Smith -mallista on nyt saatavilla pehmeällä ja hengittävällä Primeknit-materiaalilla varusteltu versio. Myös kunkin kenkämallin värivalikoimat ovat aikojen saatossa kasvaneet valtaviin mittasuhteisiin.

Modernit adidas Originals -klassikot haastavat perinteisen designin

Vaikka adidas Originals ja adidas Equipment luottavat vanhojen klassikkomallien vetovoimaan, ne luovat samalla myös jatkuvasti uutta. Uudet adidas Originals -mallit poikkeavat jyrkästi niin ominaisuuksiltaan kuin muotokieleltäänkin alkuperäisistä adidas Originals -klassikoista. Silti uutuusmallit, kuten adidas NMD- ja adidas Tubular -sarjojen sneakerit ovat lanseerauksestaan lähtien sykkineet suurimpien sneaker-trendien huipulla. Uudet mallit, kuten adidas NMD_R1, adidas Tubular Shadow ja adidas Iniki edustavat modernia ja minimalistista adidas-tyyliä. Niiden suunnittelutyössä on haettu vaikutteita klassisista juoksukengistä sekä siluetin että ominaisuuksien osalta. Niiden edistyksellisten materiaalien ansiosta on synnytetty jotain täysin uutta ja ennennäkemätöntä – rajoja rikkovaa designia, johon yhdistyy saumattomasti huipputason suorituskyky. Adidas Originalsin todellinen taidonnäyte on myös uudistunut adidas EQT Support -kokoelma, joka herättää 1990-luvulta tutun huippusuositun sneakerin jälleen tähän päivään. Uusi adidas Equipment Support yhdistää vanhan klassikkomallin siluetin ja ideologian uusiin materiaaleihin ja tälle vuosikymmenelle päivitettyyn siluettiin. Olipa kyse vaatteista, asusteista tai kengistä, adidas Originals jättää meidät aina jännittyneenä odottamaan, mitä tapahtuu seuraavaksi. Jos brändin historiaan on uskominen – emme tule pettymään.