adidas Originals adicolor

adidas Originals adicolor

adidas Originals palauttaa adicolor vaatesarjan takaisin yli kymmenen vuoden tauon jälkeen. Uusi adidas adicolor on päättäväisesti, mutta leikkisästi tuotu tähän päivään juhlistaen uuden sukupolven värejä. Yhdistämällä värejä menneisyydestä ja nykyhetkestä adidas Originals on luonut inspiraation kevään 2018 adicolor kampanjaan. Kampanja pitää sisällään useita teemavärejä kuten adicolor Red, Yellow, Blue ja Green. Adicolor vaatteet sisältävät legendaarisia malleja päivitettynä sekä värikkäitä uutuuksia. Trefoil logo on vahvasti läsnä adicolor huppareissa ja collegepaidoissa sekä kampanjan muissakin vaatteeissa. Trefoil logon kokoa sekä vaatteen istuvuutta löytyy useita kokoja varsinkin adicolor t-paidoissa ja huppareissa.

Näytä lisää

adicolor

Ensimmäinen adicolor

Alun perin adicolor konsepti julkaistiin vuonna 1983 ISPO urheilumessuilla Munchenissä, tällöin adidas adicolor sneakereiden mukana tuli työkaluja, joilla voi itse kustomoida omat kenkänsä. Adicolor lenkkari itse oli täysin valkoinen ja suunniteltu juuri adicolor konseptia varten. Kenkä tuli puulaatikossa jossa oli myös valkoinen veryttelytakki sekä työkalusetti, jossa oli kuusi eri väriä ja väripaletti. Ideana oli että asiakkaat itse tekevät sneakereistaan itsensä näköiset. Adicolor kampanjasta tuli valtava menestys heti ensimäisellä julkaisulla.

Uusiksi vuonna 2006

Yli 20-vuoden hiljaiselon jälkeen adidas toi adicolor sarjan takaisin vuonna 2006 samalla periaatteella. adidas halusi korostaa katutyylin loputtomia mahdollisuuksia ja ilmaisun vapautta. Uudessa julkaisussa adidas toikin tällä kertaa pakettiin mukaan enemmän kustomointityökaluja, kuten spray maaleja, adidas superstar lenkkareihin vaihdettavia sivuraitoja, tarroja sekä useita eri värisiä nauhoja.

Vuoden 2006 adicolor sarja oli jaettu eri väreihin. adicolor white eli valkoinen edusti vuoden 1983 alkuperäistä adicolor konseptia tuoden uudet kustomointityökalut. Muut adicolor värit: Red, Blue, Yellow, Green, Pink ja Black toivat erilaisia kollaboraatiotuotteita markkinoille kuten vihreät kermit lenkkarit ja verryttelytakin sekä keltaisen mr.happy verkkatakin ja tennarit.

Uusi adicolor on täynnä värejä

Vuonna 2018 adidas Originals julkaisi uusimman adicolor kampanjan joka sisältää seuraavat värit adicolor punainen, sininen, keltainen ja vihreä. Kaikki adicolor värit sisältävät useita malleja adicolor huppareita, t-paitoja, collegepaitoja sekä verryttelytakkeja ja -housuja. Kaikki adicolor värit sisältävät jonkilaisen teeman: adicolor yellow yhdistää ilon ja onnellisuuden, adicolor Blue on tuore, luonnollinen ja rento, adicolor Red on ajaton, liikkuva ja vaikea olla huomioimatta, adicolor Green on osa elämän kiertokulkua ja kasvua. Kampanja painottaa kuitenkin, että värit edustavat jokaiselle eri asioita ja haluaa, että itse päätät mitä kukin väri sinulle merkitsee.

adicolor vaatteet

adidas Originals vaatteet ovat ajattomia klassikoita joista löydät runsaasti erilaisia adidas adicolor huppareita, t-paitoja, collegepaitoja, verkkatakkeja ja housuja. adicolor huppareita löytyy useita värejä: sininen, punainen, keltainen, vihreä, musta ja harmaa. Brändin paidoissa näkyy ja tuntuu adidaksen urheilullinen alkuperä – ne ovat muotokieleltään sporttisia ja materiaaleiltaan huippulaadukkaita. Suosituimpia tuotteita ovat adicolor track jacket verryttelytakit ja -housut, aina toimivat verkkatakit ovat myös nyt useassa adicolor värissä. Osta netistä adicolor hupparit ja t-paidat The Athlete's Foot verkkokaupasta