Tuotteet

Tuotteet

The Athlete’s foot verkkokaupan valikomasta löydät parhaat tuotteet halutuimmilta brändeiltä. Tarjolla on laaja valikoima sneakereita, vaatteita, asusteita ja hoitotuotteita. TAF verkkokaupasta tilaat vaivattomasti katumuodin halutuimmat tuotteet nopealla toimituksella. TAF ketjun brändejä ovat mm. katumuodin suuntaviivoja näyttävät Adidas ja Nike, klassiset brändit kuten Puma ja Champion, sekä mielipiteitä herättävät Fila ja Vans. Tutustu TAF verkkokaupan tuotevalikoimaan ja inspiroidu myös katutyyliin vinkkejä antavista blogi teksteistämme.

Näytä lisää

Tilaa sneakerit TAF verkkokaupasta

The Athlete’s foot verkkokaupasta löydät viimeisimmät sneaker uutuudet ja ajattomat klassikot. Sneakereita on tarjolla moniin erilaisiin tyyleihin, aina pitkävartisista lyhytvartisiin ja urbaaneista nahkakengistä hengittäviin kangaskenkiin. TAF verkkokaupan valikoimasta löydät kauden halutuimmat ja ajankohtaisimmat sneakerit suosituimmilla väreillä sekä aina toimivat ikoniset klassikko lenkkarit. Retrolenkkarit , kuten ikoniset Adidas Originals Superstar ja Gazelle, Vans Old Skool, Puma Suede, sekä Nike Air Max ja Air Force 1 tennarit ovat jo vuosikymmeniä olleet katumuodin suosituimpia kenkiä. Uudempaa kenkämallistoa edustavat Adidas Originals NMD, Karhu Fusion 2.0, New Balance 247 ja Nike Huarache kengät ovat modernin sneakerkulttuurin helmiä. TAF verkkokaupasta löydät valtavan määrän halutuimpia sneakereita, laajalla valikoimalla värejä ja kokoja. Tutustu The Athlete’s Footin sneaker valikoimaan ja heittäydy katumuotiin tyylikkäillä tennareilla.

Laaja valikoima vaatteita suosituimmilta brändeiltä TAF verkkokaupasta

TAF verkkokaupassa on laaja valikoima katumuodin suosituimpien brändien vaatteita, useissa eri kategorioissa. Hupparit ja collegepaidat eivät koskaan petä asukokonaisuuden rakentamisessa. Suuri mielipiteitä herättävä logo paidassa on rohkean tyylittelijän valinta yläosaksi. Esimerkiksi Fila ja Vans ovat tässä sarjassa katumuodin priimaa. Myös klassiset kolmiraitaiset verkkatakit ovat olleet katumuodin suosituimpia yläosia jo useamman vuosikymmenen ajan. T-paidat suurella printillä, kuten Adidas trefoil –logolla tai Nike –logolla ovat huomion kiinnittäjiä ja toimivat minkä tahansa kokonaisuuden kanssa. T-paita on rennon asukokonaisuuden rakentamisen perustana, jonka ympärille on helppoa rakentaa tyylikäs kokonaisuus. Taffilta löydät laajan valikoiman myös päällysvaatteita. Suosituimmat takit, housut, shortsit ja hameet&mekot monilla erilaisilla materiaaleilla, halutuimmilta brändeiltä. Takkeja on tarjolla kaikkiin eri vuodenaikoihin sopiviksi. Tuulitakkeja kevään ja syksyn tuulisiin keleihin, talvitakkeja pakkasille ja ohuita päällystakkeja kesäiltoihin. Rennot katumuotiin tarkoitetut housut ovat loistava vaihtoehto farkuille. Collegehousut, leggingsit ja verkkahousut korostavat urheilullista tyyliä ja ovat miellyttävät jalassa. Verkkarihousut ja leggingsit sopivat myös urheilukäyttöön niiden materiaalin vuoksi, joten pysyt tyylikkäänä myös kuntoillessa. Lisäksi kesään sopivia shortseja ja mekkoja on tarjolla laajalti eri brändeiltä, joten kesän muotiin varustautuminen tapahtuu helposti tutustumalla TAF verkkokaupan suosittuihin vaihtoehtoihin.

Tyylikkäimmät asusteet ja varusteet katumuotiin TAF kaupoista

Tarjolla on paljon erilaisia asukokonaisuuden viimeisteleviä asusteita TAF verkkokaupasta. Asusteet ovat hyvä keino tuoda esiin omaa persoonallisuuttaan ja korostaa yksityiskohtia katutyylissä. Lippikset ovat katumuodin ja urheilumuodin ykkösasuste niin vapaa-ajalla, kuin kuntosalillakin. Esimerkiksi tyylikkäät New Era lippikset sopivat juuri tähän tarkoitukseen loistavasti. TAF myymälöistä löydät laajan valikoiman erityylisiä lippiksiä monilta eri suosikkibrändeiltä. Reput ovat käytännöllisin vapaa-ajan asuste. TAF verkkokaupasta löytyvät vyölaukut, reput sekä jumppapussit ja –kassit mahdollistavat tavaroiden kantamisen vapaa-ajalla helposti ja upealla tyylillä. Sukkia on tarjolla laidasta laitaan no show-, nilkka- ja pitkävartisia sukkia, kuvioituja ja yksivärisiä sukkia, sekä brändin logolla varustettuja sukkia. Lisäksi löydät talvikauden siisteimmät pipot ja hanskat helposti TAF verkkokaupasta. Kenkiä ostettaessa on myös hyvä tutustua tarjolla oleviin tarvikkeisiin ja hoitotuotteisiin. Niiden avulla sneakerit ja tennarit pysyvät pidempään puhtaina ja kaiken lisäksi käyttöikäkin kasvaa samalla. Huippulaadukkaat tarvikkeet ja hoitotuotteet kenkien ylläpitoon myös The Athlete’s Footin verkkokaupasta.

Kauden parhaat tuotteet TAF verkkokaupasta

The Athlete’s Foot tarjoaa aina ajankohtaisia suosikkituotteita parhailta brändeiltä. Kausittain vaihdamme valikoimaamme vuodenaikaan sopivaksi. Talvella suositut Timberland kengät jaovat kestosuosikki katumuodin saralla. Kesäisin tarjolla on värikkäitä vaatteita ja hengittäviä sneakereita jokaiselle sopivaan tyyliin. Keväisin ja syksyisin tuulitakit ja pidemmät housut ovat ajankohtaisia iltojen pimentyessä ja kelien viiletessä. TAF verkkokaupasta löydät tuotteet jokaiseen kauteen, parhailla ajankohtaan sopivilla ominaisuuksilla. Päivitämme myös jatkuvasti blogiamme, jossa avaamme kauden muotivinkkejä. Blogia seuraamalla voit inspiroitua kauden kuumimmista katumuoti vinkeistä ja päivittää tyylisi helposti tutustumalla suositeltuihin tuotteisiin. TAF myymälöistä löydät aina brändien kausittaiset parhaimmistot ja katumuodin ajattomat klassikkotuotteet. The Athlete’s Foot myymälät ovat Helsinki Forum, Vantaa Jumbo, Espoo Iso Omena, Oulu Valkea, Tampere Koskikeskus sekä Turku Hansa.