The North Face

The North Face
1996 Seasonal Nuptse Jacket

Lämmin maastokuviotakki

229,00 €

Värit: Vihreä

The North Face 1996 Seasonal Nuptse Jacket

Tietoa tuotteesta The North Face 1996 Seasonal Nuptse Jacket

The North Face 1996 Seasonal Nuptse untuvatakki on täysin omaa luokkaansa talven kylmillä keleillä. Upean maastokuvioinnin lisäksi takissa on monia lämpöä lisääviä ominaisuuksia, kuten korkea kaulus, paksu untuvatäyte, kaulukseen kätkettävä huppu ja kiristettävät hihansuut. The North Face 1996 Nuptse takeissa käytettävä untuva on RDS seritifioitua hanhenuntuvaa.

The North Face Nuptse takin alkuperä

TNF Nuptse talvitakki on alun perin suunniteltu rankkoihin vuoristo-olosuhteisiin. Näissä paikoissa takin tulee kestää koviakin pakkasia sekä myrskytuulia kuitenkaan haittaamatta kiipeilijän liikkuvuutta. Vuorikiipeilijän takki ei myöskään saa painaa liikaa, untuva on eristeenä vielä tänä päivänäkin ylivoimanen valinta takin eristeeksi. Kevyt ja pieneen tilaan pakkautuva hanhenuntuva pitää lämpöä sisällään, mutta on myös erinomainen materiaali hengittävyyden ylläpitämisenä.

Nuptse 1996 takki tänä päivänä

Nykyään The North Face Nuptse untuvatakki on yksi katumuodin kulttitakkeja jota on pitänyt yllään moni räppäri, DJ ja julkisuuden henkilö. Muhkea ulkomuoto yhdistettynä aitoon vuoristoperimään sekä untuvatakin käytännöllisyyteen on tehnyt The North Face Nuptse takeista vastustamattomia vuodesta toiseen.

  • Legendaarinen 1996 Nuptse malli
  • 100% hanhenuntuvatäyte 700 cuin
  • Kuori 100% taffeta polyesteri DWR käsittelyllä
  • Kaulukseen kätkettävä huppu
  • Sivutaskut
  • Kiristettävät hihansuut
  • Korkea kaulus
TuotemerkkiThe North Face
SukupuoliMiehet
VäriVihreä
TuotekategoriaTakit
Tuotetagittalvitakit
TuotekoodiT93MIX5