Siirry sisältöön

WE ARE THE ATHLETE'S FOOT.

Dare to play

The Athlete's Foot on street- ja athleisure -muodin kohtaamispaikka. Haluamme olla tunnettuja siitä, että kannustamme asiakkaitamme erottumaan joukosta ja tutkimaan tuntematonta. Olemme katumuodin aktiivinen toimija, joka tarjoaa asiakkailleen mahdollisuuden muovata omaa tarinaansa tyylin avulla. Tutki ja inspiroidu. Uskalla erottua. Dare to play.

Haluatpa liikkua kaupungilla, hengailla ostarilla tai muuten erottua eduksesi, meiltä löydät laajimman valikoiman huippubrändeiltä urheilullisia vapaa-ajan kenkiä, vaatteita ja asusteita.

MYYMÄLÄT

Vintagen tuntu, moderni ilme

The Athlete’s Footin asiakkaat ovat aktiivisia, digiorientoituneita ja muotitietoisia. Samoja ominaisuuksia painotamme paitsi myymälän ilmapiirissä, myös asiakaspalvelussamme, jota leimaa sitoutuneen henkilökuntamme aito intohimo katumuotikulttuuriin.

Myymälöiden moderniin sisustukseen halusimme tuoda ripauksen vintage-tunnelmaa. Avointa, kutsuvaa tilaa taas rajaavat seinälle nostetut, taustavalaistut kengät. Näin päähuomio pysyy tuotteissa samalla kun tunnelmassa on levykauppojen nostalgista asennetta.

HISTORIA

The Athlete´s Footin juuret ovat syvällä yhdysvaltalaisessa sneaker-kulttuurissa. Perustajamme Robert ja David Lando avasivat ensimmäisen TAF-myymälän vuonna 1971 Pittsburghiin, Pennsylvaniaan. Liike edusti jotain aivan uutta – se oli ensimmäinen sneaker-ketju laatuaan.

Tätä nykyä The Athlete’s Foot on yksi maailman johtavista sneaker-/ streetwear-ketjuista. Toimimme katumuodin jälleenmyyjänä maailmanlaajuisesti ja panostamme erityisesti tuotevalikoimaamme, ensiluokkaiseen asiakaspalveluun sekä yhteisöllisyyteen. The Athlete’s Foot kasvaa edelleen ja avaa joka vuosi uusia myymälöitä ympäri maailmaa.