HELPPO, NOPEA JA TURVALLINEN MAKSUTAPA

 

Matchaa Masterpass™ kanssa ja tee ostoksia mutkattomasti. Masterpass™ by Mastercard on digitaalinen lompakko, jossa kaikki kortti- ja ostotietosi ovat yhdessä paikassa. Maksutavalla saat nyt 20 % alennuksen ostoskorin kokonaishinnasta The Athlete’s Foot -verkkokaupassa. Kampanja-aika 22.01.– 18.02. Etu myös tarjoushinnoista.

Hyödynnä 20% etusi

  1. Lataa jokin 3:sta sovelluksesta puhelimeesi (katso linkit alta)
  2. Luo sovellukseen käyttäjätunnus puhelimellasi ja kirjaudu sisään palveluun
  3. Kerää tuotteet ostokoriin The Athlete’s Foot -verkkokaupassa
  4. Kirjaudu sisään TAF-klubilaisena tai täytä kysyttävät toimitustiedot
  5. Maksutapasivulla syötä kampanjakoodi: MASTERPASS ja siirry maksamaan
  6. Hyväksy maksu puhelimeesi ladatulla sovelluksella
Maksa muutamassa sekunnissa

 

Ainoa, mitä sinun tarvitsee tehdä verkko-ostoksia tehdessäsi, on painaa Masterpass-nappia, kirjautua sisään lompakkoosi ja hyväksyä ostos.

 

 

 

Globaali ja turvallinen maksutapa

Masterpass toimii 34 maassa ympäri maailmaa. Siinä on tällä hetkellä mukana jo yli 340 000 verkkokauppiasta. Masterpassilla teet ostoksia helposti ja turvallisesti myös Suomen ulkopuolella.

Digitaalinen lompakkosi

Masterpass on turvallinen digitaalinen lompakko, joka on kaikkien saatavilla*. Mastercardin lisäksi voit lisätä lompakkoon Visan, American Expressin ja Diners Clubin kortteja**.

*Tällä hetkellä Masterpass on saatavilla Nordea Pay-, Loyo Pay- ja Aktia Wallet- sovelluksessa. Lisää pankkeja tulee mukaan lähitulevaisuudessa. **Käytettävissä olevat kortit riippuvat pankistasi