Siirry sisältöön
Vastaa ja voita -arvonta

Arvonnan säännöt

Arvonnan säännöt

Vastaa ja voita – ARVONNAN SÄÄNNÖT

JÄRJESTÄJÄ:

Intersport Finland Oy / The Athlete's Foot

Y-tunnus 1648871-7

Malminkartanonkuja 4, 00390 Helsinki

 

OSALLISTUMISAIKA JA OSALLISTUMINEN:

Arvonnan osallistumisaika on 17.11.-30.11.2020. Arvonnan osallistumisajan ulkopuolella tulleita osallistumisia ei oteta huomioon. Arvontaan osallistutaan osoitteessa https://forms.gle/hcphP4Pirf5VpJcB6 vastaamalla esitettäviin kysymyksiin ja jättämällä sähköpostiosoitteesi. Lomakkeen lähettämällä osallistuja hyväksyy arvonnan säännöt. Arvontaan voivat osallistua kaikki Suomessa asuvat täysi-ikäiset luonnolliset henkilöt tai alaikäiset huoltajan luvalla.

VOITTAJAN VALINTA:

Voittaja valitaan arpomalla. Voittajalle ilmoitetaan voitosta henkilökohtaisesti sähköpostilla. Mikäli voittajaa ei tavoiteta seitsemän (7) vuorokauden kuluessa arvonnasta, arvotaan uusi voittaja.

PALKINTO:

Palkintona on vapaavalintaiset kengät The Athlete's Foot verkkokaupan valikoimasta. Palkintoa ei vaihdeta rahaksi tai muuhun tuotteeseen.

ARPAJAISVERO:

Palkintojen lakisääteisestä arpajaisverosta vastaa järjestäjä.

JÄRJESTÄJÄN VASTUU:

Mikäli arvonnassa kertovissa materiaaleissa esiintyy virheitä, järjestäjä ei ole vastuussa virheen aiheuttamista seuraamuksista.

HENKILÖTIEDOT:

Arvontaan osallistuneiden henkilötietoja käsittelee vain Intersport Finland Oy. Arvontaan osallistuneiden henkilötietoja ei luovuteta muiden kolmansien osapuolien käyttöön. 

 

Järjestäjä pidättää oikeuden muuttaa näitä sääntöjä.

TAKAISIN KILPAILULOMAKKEESEEN