Sneakerbash x The Athlete's Foot -kilpailu

Arvonnan säännöt

Arvonnan säännöt

SneakerBash x The Athlete’s Foot – ARVONNAN SÄÄNNÖT

JÄRJESTÄJÄ:

Intersport Finland Oy

Malminkartanonkuja 4, 00410 Helsinki

 

OSALLISTUMISAIKA JA OSALLISTUMINEN:

Arvonnan osallistumisaika on 5. –7.5.2018. Arvonnan osallistumisajan ulkopuolella tulleita osallistumisia ei oteta huomioon. Arvontaan osallistutaan osoitteessa www.theathletesfoot.fi/sneakerbash/ vastaamalla esitettäviin kysymyksiin ja täyttämällä yhteystiedot. Lomakkeen lähettämällä osallistuja hyväksyy arvonnan säännöt. Arvontaan voivat osallistua kaikki Suomessa asuvat täysi-ikäiset luonnolliset henkilöt.

VOITTAJAN VALINTA:

Voittajat valitaan arpomalla. Voittajille ilmoitetaan voitosta henkilökohtaisesti. Mikäli voittajaa ei tavoiteta seitsemän (7) vuorokauden kuluessa arvonnasta, arvotaan uusi voittaja.

PALKINTO:

Voittaja saa palkinnoksi vapaavalintaiset Nike-kengät The Athlete’s Footin valikoimasta. Palkintoa ei vaihdeta rahaksi tai muuhun tuotteeseen.

ARPAJAISVERO:

Palkintojen lakisääteisestä arpajaisverosta vastaa järjestäjä.

JÄRJESTÄJÄN VASTUU:

Mikäli arvonnassa kertovissa materiaaleissa esiintyy virheitä, järjestäjä ei ole vastuussa virheen aiheuttamista seuraamuksista.

HENKILÖTIEDOT:

Arvontaan osallistuneiden henkilötietoja ei luovuteta kolmansien osapuolien käyttöön. Arvontaan osallistuneille ei lähetetä suoramarkkinointia mikäli he eivät anna siihen suostumusta "Tilaa uutiskirje" valinnalla. The Athlete’s Foot pidättää oikeuden julkaista voittajan nimen Internet-, Instagram- ja Facebook-sivuillaan.

 

Järjestäjä pidättää oikeuden muuttaa näitä sääntöjä.

TAKAISIN KILPAILULOMAKKEESEEN