Tyylivinkit talveen

Talvi on täällä ja nyt on aika päivittää tyyli astetta lämpimämmäksi. Mutta miten säilyttää oma tyyli timanttisena, kun taivaalta tulee räntää tai lämpömittari lipsuu pakkasen puolelle? Tässä muutama vinkki, joiden avulla löydät oikeat elementit mukavaan ja tyylikkääseen talviasuun.

  1. Panosta takkiin

 Talvitakki luo pohjan asukokonaisuudelle. Satsaa siis laadukkaaseen talvitakkiin, joka istuu hyvin ja suojaa vaihtelevilta sääolosuhteilta. Kannattaa panostaa ajattoman tyylikkääseen malliin, kuten rentoon parkatakkiin tai armeijahenkiseen bomber-takkiin. Tyylikkäitä ja kestäviä parkatakkeja löydät esimerkiksi outdoor-henkeä ja urbaania tyyliä yhdistelevän CLWR-merkin takkivalikoimasta. Huippulaadukkaat ja kestävät bomber-takit löydät modernia combat-muotia edustavan Alpha Industriesin valikoimasta.

  1. Vaihda tennarit talviseen versioon

 Tennareista ei tarvitse luopua talvellakaan! Monesta klassikkotennarista löytyy nyt talvisiin olosuhteisiin tuunattu versio. Jos adidas Stan Smith on suosikkisi, testaa korkeavartista, lämpimällä vuorella ja säänkestävällä kumipohjalla varusteltua Stan Winter -mallia. Jos olet Converse-tyyppi, kokeile Converse CTAS II Boot Leather Hi -mallia, joissa klassisten Conssien siluetti on päivitetty vedenpitävällä ja lämpöä eristävällä nahalla. Myös talvikengissä kannattaa panostaa klassikoihin: ikonisen tyylikäs, vedenpitävä ja kovimpiakin pakkasia kestävä Timberland 6-inch Premium Boot on helppo yhdistää kaikenlaisiin tyyleihin.

  1. Pelaa kerroksilla

 Miten luodaan asukokonaisuus, joka on samaan aikaan superlämmin ja trendikäs? Pukeudu kerroksittain! Jos vaatekaapistasi löytyy muutama hyvä perusvaate, kerrospukeutuminen on piece of cake. Pue esimerkiksi väljän bomber-takin alle pitkä t-paita, rento kauluspaita ja college. Kiinnostavin asukombo syntyy, kun annat kaikkien kerrosten näkyä!

  1. Viimeistele pipolla

 Kruunaa talvinen asukokonaisuus hauskalla ja omaan tyylisi sopivalla pipolla. Pipo on hyvä tilaisuus lisätä särmää ja hauskuutta tummaan talvipukeutumiseen – kokeile vaikka kirkasta punaista tai maanläheistä camouflage-kuosia. Jos tykkäät hillitystä tyylistä, klassisella mustalla tai harmaalla pipolla et voi mennä vikaan. Talven trendikkäin pipomalli on ehdottomasti napakka beanie, joita löydät esimerkiksi sporttista streetwearia edustavan Upfrontin valikoimasta.

Muuta mielenkiintoista

Parhaat festarit ja festartityylit 2018

Poimi kesän parhaat festarityylit!

Kevättakit top 5

Kevään tyylikkäimmät takit

Kevään muoti

Kauden kovimmat vaatetrendit