Top 5 talvikengät naisille ja miehille

On tullut aika rankata vuoden parhaat talvikengät! Talvikengissä sekä tyyli että tekniikka ratkaisevat – hyvät talvikengät upgreidaavat asusi uudelle tasolle ja pitävät tyylin kuosissa pahimmassakin talvimyrskyssä. Tänä vuonna sekä naisten että miesten talvikengissä luotetaan tyylikkäisiin klassikkomalleihin. Pinnalla ovat niin ikoniset Timberland-talvikengät kuin talviseen muotoon päivitetyt klassikkosneakerit.

  1. Timberland 6 inch Premium Boot

Legendaarinen ”The Yellow Boot” on talvikenkien kunkku. Klassikkomalli rokkaa sekä ajattomalla tyylillään sekä mahtavilla teknisillä ominaisuuksillaan. Timberland-talvikengät pitävät pintansa niin kosteassa talvisäässä kuin paukkupakkasillakin, sillä ne on varusteltu vedenpitävällä nahalla, lämpimällä PrimaLoft-vuorikankaalla sekä pitävällä kumipohjalla. Timberland 6-inch Premium -kengistä löytyy klassisen beigen sävyn lisäksi myös muita värejä.

 
  1. Sneakerboot -kengät

Mitä saadaan, kun mixataan sneakerit ja talvisaappaat – sneakerbootit tietysti. Ikoniset lenkkarit, kuten Nike Air Force 1, Nike Air Max 95 ja adidas Originals X_PLR ovat saaneet nyt uudet talvisemmat versiot. Klassisten lenkkareiden design on päivitetty lämpimällä vuorikankaalla, vedenpitävällä pintamateriaalilla sekä lämpöä eristävällä ja pitävällä pohjalla. Lämpimät ja säänkestävät talvilenkkarit ovat jokaisen sneakerheadin valinta Suomen talveen.

 

 

  1. Timberland Kenniston 6-inch

Jos kaipaat modernimpaa vaihtoehtoa alkuperäisille Timeberlandeille, uusi Kenniston 6 inch on sinulle täydellinen valinta. Kenniston 6” on jykevää alkuperäisversiota kevyempi, hengittävämpi ja joustavampi. Kevyestä muotokielestään huolimatta tämä moderni klassikko toimii kovimmillakin talvipakkasilla – myös Kenniston 6” on varusteltu huippulaadukkaalla premium-nahalla.

 

 

  1. Talvi-Converset

Oletpa sitten ikuinen Converse-fani ja haluat säilyttää tyylisi myös talvikeleillä tai pidät muuten vaan klassisista koripallokengän silueteista, mahtavat talvi-Converset ovat sinulle parhaat talvikengät. Talvi-Converset jäljittelevät tyyliltään ikonista Chuck Taylor All Star -mallia, mutta niiden tekniset ominaisuudet on päivitetty kylmiin säihin soveltuviksi. Talvi-Converset on varusteltu lämpimällä Thinsulate-eristeellä, mukavalla Lunarlon-pohjalla sekä vedenpitävällä nahkapäällisellä.

 

 

  1. New Balance -talvikengät

Jos retrohenkiset sneakerit ja klassinen sporttimuoti ovat mieleesi, lämpimät ja mukavat New Balance -talvilenkkarit ovat sinun juttusi. New Balance -talvikengät on päivitetty talvisille kaduille sopivaan muotoon korkeammalla varrella, kestävillä ja vettähylkivillä materiaaliratkaisuilla sekä pitävällä kumipohjalla. Loistavien teknisten ominaisuuksien lisäksi niissä ei ole unohdettu klassista New Balance -tyyliä ja siluettia.

 

 

 

Vuoden parhaat talvitennarit ja muut kylmien säiden klassikkokengät löydät meiltä. Tsekkaa kaikki talvikengät

Muuta mielenkiintoista

Kenkien pesu ja huolto keväällä

Miten onnistuu lenkkareiden pesu kotikonstein?

Classic sneakers

Klassikkolenkkareiden TOP5

TAFCrew: Shava Sofy

Home Of Sneakers -sivuston sneakerguru