The North Face Black Label

The North Face esitteli vuoden 2016 loppupuolella odotetun, eurooppalaisille markkinoille suunnatun Black Label -lifestylemallistonsa, joka elävöitti brändin tunnetuimpia ja halutuimpia tuotteita yhä enemmän urbaanin katuelämän vaatimuksia vastaaviksi. Mahtavan vastaanoton saanut Black Label -mallisto saa tänä keväänä jatkoa uusien tuotteiden saattelemana, joiden raikkaat värimaailmat ja viimeiseen asti hiotut yksityiskohdat rikastuttavat entisestään brändin hienoa ja ainutlaatuista perintöä.

The North Face on vuosien saatossa saavuttanut uraauurtavan outdoor-mallistonsa avulla paikkansa ulkoiluvaatteiden suunnannäyttäjänä, jonka ansiosta brändin näkyvyys on kasvanut merkittävästi myös katumuodissa. Rikkaiden perinteiden, korkealaatuisen tuotekehityksen ja monipuolisten mallistojensa avulla, The North Face johtaa ulkoiluvaatetrendien kehityksen eturintamaa, jonka vaikutukset näkyvät jokapäiväisessä elämässämme.

The North Face –tuotteiden suosion salaisuus piilee intohimoisessa suunnittelutyössä, jonka tavoitteena on yhdistää laatu, käytettävyys ja muodikkuus saman kuoren alle. Mallistot hakevat inspiraatiota korkealaatuisista, ulkoilua varten suunnitelluista materiaaleista, yhdistellen rohkeita kuoseja ja värimaailmoja jotka sopivat urbaaniin ympäristöön. Black Label on täydellinen yhdistelmä laadukkaita, kovaa kulutusta kestäviä materiaaleja ja trendikästä suunnittelua.   

Uusi ja moderni, kevyistä takeista ja paidoista koostettu Black Label -mallisto tekee kunniaa The North Facen 49 vuotiaalle perinnölle, tuoden tuulahduksia vuosien varrella tunnetuiksi tulleista klassikkomalleista.

”Never Stop Exploring”

The North Face Black Label -mallisto löytyy nyt kaikista The Athlete’s Foot -myymälöistä.

Muuta mielenkiintoista

Parhaat festarit ja festartityylit 2018

Poimi kesän parhaat festarityylit!

Kevättakit top 5

Kevään tyylikkäimmät takit

Kevään muoti

Kauden kovimmat vaatetrendit