The Athlete’s Foot Forum avattu 19.1

Tätä on odotettu – The Athlete’s Foot avaa vihdoin myymälän Helsingin ydinkeskustaan, Forumin kauppakeskukseen. Uuden myymälän avajaisia vietetään torstaina 19.1. Pääkaupungin jengiä tullaan hemmottelemaan nyt entistäkin mahtavammalla The Athlete’s Foot -myymälällä.

Uudesta Forumin myymälästä löydät päivitetyn valikoiman ikonisia klassikkotennareita sekä tulevan kevään kuumimmat kenkäuutuudet. Uudessa myymälässämme tarjolla ovat kovimmat urheilu- ja streetwear-brändit kuten Nike, adidas, Asics ja Reebok. Valikoimasta löydät myös parhaat tuotteet himotuimmilta niche-tuotemerkeiltä, kuten Stance, Herschel ja Jason Markk.

Forumin myymälässämme on tarjolla myös uudistettu valikoima yksilöllisiä vaatteita ja asusteita, joilla viimeistelet tyylisi timanttiseksi tulevaa kevättä varten. Tarjolla on uuden sesongin kiinnostavin kokoelma sporttityyliä ja urbaania muotia. Tyylikkäästä valikoimasta löydät esimerkiksi freeseillä väreillä päivitetyt takit, huippulaadukkaat reput sekä kevään trendikkäimmät pipot ja lippikset.

Uuden huikean myymälämme löydät Forumin 0-kerroksesta. Tule messiin mahtavaan avajaismenoon torstaina 19.1.!

Muuta mielenkiintoista

Kevään kovimmat sneaker-trendit

Tutustu kevään kovimpiin sneaker trendeihin The Athlete's Footissa

Joululahjavinkit

Joululahjavinkit ja parhaimmat lahjaideat kavereille ja omalle toivelistalle

Tämä on The Athlete’s Foot

Uniikki yhdistelmä urheilua, trendejä ja asennetta