Kevään kovimmat sneaker-trendit

Nyt alkaa kaikkien aikojen sneaker-kevät! Tennarimuodissa rokkaavat nyt vanhat klassikot sekä futuristiset linjat. Rankkasimme viisi tämän kevään kovinta sneaker-trendiä.

  1. Retro

Yksi tennaritrendi on tänä keväänä ylitse muiden – retro. Tennarimuodissa vilkkuvat 70-luvulta tutut tenniskenttien klassikot, 80-luvun hulluttelevat väriyhdistelmät ja futuristiset 90-luvun ilmatyyny-lenkkarit. Sneaker-skenessä kuuminta huutoa ovat alkuperäiset klassikkomallit, mutta oldschool-hype näkyy myös uusissa malleissa. Mokkanahka, läskipohjat ja railakkaan väriset nauhat tuovat annoksen retroa tämän kevään uutuustennareihin.

Vintage-fanin ykkösmallit:

  1. Urbaani sporttityyli

Sneaker-muotia on jo viimeisen vuoden ajan kuohuttanut futuristista muotoilua ja funktionaalisia ominaisuuksia yhdistelevä tyylisuuntaus. Nämä uuden ajan technical running -kategorian -sneakerit on suunniteltu selviämään urbaanin elämäntyylin haasteista – ne häikäisevät modernin minimalistisella designillaan ja hakevat vaikutteita juoksukenkien teknisistä ominaisuuksista. Hengittävä Primeknit-päällinen ja innovatiivinen Boost-pohja kuuluvat tämän tennariheimon tunnuspiirteisiin.

Urbaanin edelläkävijän ykkösmallit:

new balance 247

  1. Katseenkääntävät yksityiskohdat

Minimalistisen sneaker-muodin rinnalla seilaa myös rohkea, näyttävillä yksityiskohdilla hullutteleva tyyli. Klassikkomallit on nyt päivitetty glitterillä, näyttävillä satiininauhoilla, niiteillä tai vaikkapa metallisella kärjellä. Uutta twistiä perinteisiin malleihin tuo myös tekstuuripinnoilla leikittely – tennareiden pintaa voi koristaa vaikkapa rouhea neulospinta tai villi käärmekuosi.

Tyylikikkailijan ykkösmallit:

 Puma suede heart

  1. Pastellit ja nude-sävyt

Vaaleanpunainen on jättitrendi kevään catwalkeilla –  nyt pastellit hiipivät myös tennarihyllylle. Mikäli olet mieltynyt tyttömäiseen tyyliin, rohkean vaaleanpunaiset sneakerit ovat must-hankintasi keväälle. Pinkin ja roosan sävyjen ohessa ihastuttavat myös hillityn tyylikkäät ja hienostuneet nude-sävyt ja muut pehmeät pastellit, kuten aprikoosi ja turkoosi. Tämä trendi kolahtaa jokaiseen, sillä ihonväriset sävyt kengissä luovat illuusion pidemmistä sääristä.

Nude-hifistelijän ykkösmallit:

asics komachi

  1. Moderni armeijatyyli

Kuten muussakin muodissa, armeijatyylisen vaikutteet ovat nyt pinnalla. Maskuliinisesta tennarityylistä diggaileva tyylitaituri valitsee kenkiinsä maastonvihreää, militaristisia yksityiskohtia ja camo-kuosia. Modernin sissityylin avain on yhdistää armeijatyyliset tennarit siistiin ja rentoon asuun. Inttityylin välttämiseksi mixaa maastokuvioiset sneakerit vaikkapa rentoihin farkkuihin ja siistiin kauluspaitaan.

Modernin militaristin ykkösmallit:

Muuta mielenkiintoista

Normcore, ysäri ja muut sneakerilmiöt

90-luku, normcore ja muut sneakerilmiöt.

Sneakereita osamaksulla tai laskulla

TAF -tili nyt The Athlete's Foot myymälöissä

Kenkien pesu ja hoito

Suojaa suosikkikengät huolella