Siirry sisältöön
BLACK FRIDAY ! - 30% Koko valikoimasta*

Black Friday tarjoukset voimassa 29.11 saakka

- 30% Kaikista tuotteista*, *alennus ei koske Air Jordan- , Air Force 1-, Dr.Martens -kengät sekä The North Face Nuptse takit.

Rentoja tyylejä karanteenin keskelle

Kevät 2020 on ollut tähän asti suurien muutoksien aikaa. Monien arki on muuttunut toistaiseksi radikaalisti, sillä erinäiset arjen aktiviteetit ovat siirtyneet suurella osalla väestöä toimistoista, kouluista ja työpaikoilta suoraan kotisohville. Koulujen puiset pulpetit ja toimistojen säädettävät sähköpöydät ovat vaihtuneet mataliin sohvapöytiin ja idyllisiin keittiösaarekekonttoreihin. Selkeitä muutoksia on siis havaittavissa. Monilla myös päivittäiset ”työvaatteet”, tai kouluun puettavat ”paremmat kuteet” ovat jääneet nyt käyttämättä karanteenin vuoksi. Kotona on helpompi käyttää samoja collareita ja t-paitaa. Kuitenkin myös tämä ajatusmaailma on muutettavissa, mitä jos lähtisitkin leikittelemään kotona asukokonaisuuksilla?

Lähdimme the Athlete’s footin tiimillä miettimään erilaisia tapoja piristää omaa arkista pukeutumistaan ja loimme kolme kaikille soveltuvaa ratkaisua. Tsekkaa alhaalta mitä kokonaisuuksia keksimme!

Äärimmäistä mukavuutta tyylistä tinkimättä:

Rennoimman asukokonaisuuden saat, kun yhdistät mukavat collegehousut puuvillaiseen t-paitaan ja ilmavaan pull-over huppariin. Valitsemalla ajattomia yksivärisiä kappaleita luot kokonaisuuden joka kestää aikaa ja sopii moneen hetkeen, aina katukuvasta sinne kotitoimiston kulmanurkkaukseen. Mikäli hupparin huppu tuntuu ikävältä sohvalla löhöillessä, on mukava collegepaita sinua varten.

Erityisesti adidas Originals, FILA ja Nike Sportswear tarjoavat sopivia vaihtoehtoja tähän. Adidas Originalsin Trefoil-kuvioidut paidat yhdistettyinä rentoihin housuihin toimivat tilanteessa kuin tilanteessa. Klassista Italialaista street wear-henkeä huokuva Filan logo viimeistelee minkä tahansa kokonaisuuden. Niken ikonisella Swoosh-logolla varustetut Nike vaatteet sen sijaan on kasvanut yhdeksi ubraanin katumuodin kulmakiveksi.

Mukavuuteen keskittyvän koti-outfitin yksi tärkeimpiä osia on kuitenkin mukava pari sukkia. Suosittelemme tsekkaamaan mitä tarjottavaa Nikella, Stancella, Karhulla ja adidas Originalsilla jaloillesi!

Kahisten kotisohvalla:

Onko karanteeni kulunut Sopranoksen ja The Wiren uusintoja katsoessa? Tai haluatko muuten vain tuoda retroa tuulipuvun ja verryttelyasujen kahinaa myös kotiin. Laita lounaaksi pasta kiehumaan ja sonnustaudu esimerkiksi Filan tai adidas Originalsin verkkapukuun. Mikäli verkkapuku käy viileäksi koiraa ulkoiluttaessa tai keväisillä karanteenilenkeillä käydessä, kannattaa verryttelytakki ja verryttelyhousut vaihtaa kahisevaan tuulipukuun.

Kotisohvalla kannattaa verryttelytakin alla käyttää yksiväristä t-paitaa, tämä nostattaa takin auetessa verryttelypuvun ilmettä paremmin. Lenkkipoluille ja koiran kanssa ulkoiluun kannattaa hankkia vyölaukku, the Atlete’s Footin verkkokaupan valikoimasta löytyy kattava valikoima vyölaukkuja niin kotiavaimille kuin koiran herkuillekin.

Karanteenikoti voi muuttua hetkessä Hietsuksi:

Vaikka ulkona jylläisi takatalvi ja viima puhaltaisi collareistakin läpi, voi kotona viettää parhaita hellekelejä karanteeninkin aikana. Collegehousut voi vaihtaa shortseihin ja raskaamman hupparin voi korvata ilmavalla t-paidalla tai topilla. Muiden tyylikkäiden brändien lisäksi adidas Originals, FILA, Jordan ja Nike tarjoavat mageita ratkaisuja kesäfiiliksen takaamiseksi.

Välillä myös asukokonaisuuksien kanssa voi hieman hassutella, eikä yksikään kesäinen outfit ei ole valmis ilman sandaaleita ja hattua suojaamaan päätäsi. Vaikka nyt kesäranta onkin kotisohva, voi nämä asusteet silti ottaa osaksi asukokonaisuuttasi. The Athlete’s Footin verkkokaupasta löytyykin kattava määrä erilaisia asusteita joiden avulla viimeistellä asukokonaisuus.

Yleisesti toiminnastamme nyt COVID-19 aikana:

Elämme tällä hetkellä muutoksen aikaa, joka edellyttää meitä pysymään tällä hetkellä omissa oloissamme karanteenissa. Hillitään nyt yhdessä omaa liikkumistamme ja kontakteja ihmisten kanssa, tehdään jokainen osallamme voitavamme tilanteen normalisoinnin edistämiseksi. Karanteenin ajalle kannattaa keksiä erilaista virikkeellistä tekemistä. Panosta itseesi ja omaan aikaasi. Ajankuluksi voi esimerkiksi putsata sneakerit, tsekkaa tämän vuoden ensimmäinen blogiteksti. Kerroimme siinä kattavasti kuinka lenkkarit putsataan tehokkaasti ja talvikengät valmistellaan varastoon.

Henkilöstöä meillä the Athlete’s Footilla on ohjeistettu hygienian tärkeydestä ja siitä, miten tulee toimia oireiden ilmaantuessa. Tärkeää on, että tartuntatautiketjut pystyttäisiin minimoimaan. Verkkokaupan varastossa on otettu käyttöön tehostettu päivittäinen siivous, jossa keskitytään erityisesti tartuntapintojen puhdistamiseen tuotanto-, tauko- ja sosiaalitiloissa sekä varastollamme on tarvittaessa valmius kontaminoituneiden tilojen desinfiointiin. Varastollemme ei tällä hetkellä päästetä vieraita ilman erittäin painavaa syytä. Käytössämme on tehokkaat ja ympäristöystävälliset desinfiointimenetelmät ja -aineet. Tilat saadaan nopeasti ja turvallisesti käyttöön sumutuspatruunalla noin tunnissa, ECOstatic Sprayerilla ja aerosolilla heti. Antimikrobinen suoja säilyy desinfioinnin jälkeen pinnoilla jopa 4 viikkoa (materiaalista ja kulutuksesta riippuen). Putsaus tehoaa bakteereihin, viruksiin, sieniin, itiöihin, hiivoihin, vesivälitteisiin mikrobeihin ja esimerkiksi mykobakteereihin.

Olemme Uudenmaan eristyksestä huolimatta olemme pystyneet toimittamaan paketteja ajoissa asiakkaillemme ympäri valtakunnan ja tavoitteenamme on pystyä toteuttamaan tätä myös jatkossakin!

Be kind, stay safe!

Muuta mielenkiintoista

Joululahjaideoita naisille

Parhaat lahjaideat mimmeille

Joululahjaideoita lapsille

Parhaat lahjaideat lapsille

Joululahjaideoita miehille

Parhaat lahjaideat jätkille

 • adidas Originals
 • Carhartt WIP
 • Champion
 • Converse
 • Fila
 • Freedom Moses
 • Herschel
 • Jordan
 • Karhu
 • New Balance
 • New Era
 • Nike
 • Puma
 • Reebok
 • Teva
 • The North Face
 • Timberland
 • Vans