Reebok Club C 85 Inspired by Kendrick Lamar

Reebok Club C 85 on ikoninen kenkämalli, joka on vuosien saatossa kehittynyt urheilullisesta tenniskengästä street-tyylin moderniksi klassikoksi. Keväällä 2017 tämän legendaarisen tennarin innoittajana toimii amerikkalainen rap-artisti ja Reebok-brändilähettiläs Kendrick Lamar.

Ei ole sattumaa, että uuden Club C:n innoittajaksi on valikoitunut juuri Kendrick Lamar. 1980-luvulta peräisin oleva kenkämalli linkittyy vahvasti Kendrickin nuoruuteen, sillä artisti on kulkenut klassinen Club C -malli jalassa jo yläasteelta saakka. Artistin kerrotaan aina arvostaneen kenkämallin ajatonta, anteeksipyytelemätöntä ja puhdasta tyyliä.

Uutta Club C 85:tä on artistin menneisyyden lisäksi innoittanut myös Kendrickin nykyisyys. Kenkämallin estetiikkaa kuvastavat anonyymiys, abstraktio sekä kutsumus olla osa suurempaa kokonaisuutta – samat teemat toistuvat vahvasti myös artistin uudella albumilla. Uuden kengän designissa on samaa provokatiivisuutta ja syvällisyyttä, mikä huokuu myös Kendrick Lamarin musiikista.

Hienostunutta urheiluhenkeä ja street-tyyliä saumattomasti yhdistävä, uusi Club C 85 on pehmeällä mokkanahalla päällystetty, tukeva sneaker. Sen pehmeä ja napakka kumipohja takaa joustavan askelluksen ja matala leikkaus antaa nilkalle tilaa liikkua vapaasti. Alkuperäisen Club C:n tyyliä kunnioittaen, moderniin muotoon päivitetyssä kengässä on säilytetty autenttinen 80-luvun siluetti, ikoniset Reebok-yksityiskohdat sekä perinteinen tenniskengän design.

Muuta mielenkiintoista

Reebok Classic - Classic Leather

Reebok Classic - Classic Leather The Perfect Split

Reebok Furylite Graphic

Reebok Classic raikastaa ilmettään