Futuristinen Puma Tsugi Shinsei

”Tsugi” on japania, ja tarkoittaa ”seuraavaa”. Sana kuvastaa täydellisesti uutta PUMA Tsugi Shinsei -mallia, joka on todellinen edelläkävijän sneaker.

PUMA Tsugi Shinsei on uuden ajan sneaker, joka yhdistää futuristisen designin ja ylivertaisen mukavan istuvuuden. Kengän virtaviivainen muotokieli on saanut inspiraationsa japanilaisesta arkkitehtuurista, joka tunnetaan minimalistisuudesta ja innovatiivisista ratkaisuista. Jokainen elementti on harkittu – kaikki ylimääräinen on riisuttu pois. Tsugi Shinsei -malli edustaa PUMA:n uutta, modernimpaa tyylisuuntausta.

PUMA Tsugi Shinsei on kevytrakenteinen ja pehmeästi istuva – tyyliltään se on vähäeleinen, mutta samaan aikaan näyttävä. Uutuuskengässä PUMA esittelee täysin uudenlaisen nauhoitusmallin, jossa nauhat risteilevät kengän yläosan molemmilla puolilla ja kengän pehmustetun kielen päällä. Kengän kärkiosa on ultrahengittävää mesh-kangasta, joka luo kiinnostavan kontrastin sen muille tekstuureille: nahalle, nylonille ja EvoKnit-neulokselle. Kengän pohja on pehmeää Ignite Foam -materiaalia, joka tuo askellukseen joustavuutta ja pehmeyttä. Takaosan näyttävä PUMA-logo viimeistelee kengän modernin ilmeen.

PUMA Tsugi Shinsei on yksi kevään puhutuimmista ja halutuimmista sneakereista. Tämä ei ole yllätys, sillä uutuusmallin taustalla on kansainvälinen huipputiimi. PUMA:n partnerina uuden Tsugi Shinsei -mallin lanseerauksessa mukana on myös merkin brändilähettiläänä vuoden alusta saakka toiminut artisti ja tyyli-ikoni, The Weeknd.

PUMA Tsugi Shinsei -mallin mustan ja valkoisen värin löydät nyt Forumin The Athlete’s Footista sekä verkkokaupastamme.

Muuta mielenkiintoista

Focus ja Hatsolo Suomibreikin pioneerit

Matka Jyväskylästä maailman lavoille.

PUMA IGNITE LIMITLESS BLOGI

featuring The Weeknd

PUMA FIERCE SWAN PACK

featuring Kylie Jenner