PUMA FIERCE SWAN PACK

Kohtalokkaan tummat sävyt, dramaattiset yksityiskohdat ja kurveja syleilevät leikkaukset – uusi PUMA Swan Pack -treenimallisto viettelee rohkealla tyylillään. Mustanpuhuvan malliston kasvona nähdään mallina ja tyyli-ikonina tunnettu kaunotar Kylie Jenner. Kuten Kylie, suloisen synkkä mallisto on anteeksipyytelemättömän naisellinen ja täynnä asennetta.

Kuten uutuusmalliston nimestä voi päätellä, PUMA Swan Pack -kokoelma on saanut inspiraationsa baletista, luovuudesta ja itseilmaisusta. Kokoelman vaatteissa toistuva höyhen-kuosi ja sirot leikkaukset tuovat mieleen Joutsenlammen, joka on yksi maailman tunnetuimmista baleteista. Autenttisen vaikutelman luomiseksi, PUMA Women toteutti uuden malliston yhdessä maineikkaan New York City Ballet -kokoonpanon kanssa.

Swan Pack -uutuusmallisto sisältää taidokkaasti leikattuja treenivaatteita ja -kenkiä, jotka sopivat loistavasti myös tanssi- tai treenisalin ulkopuolelle. Malliston todellisia helmiä ovat tyylikkäät Fierce Strap Swan -treenikegät, ultranaisellinen Active Explosive Bodysuit -haalari sekä kauniilla yksityiskohdilla viimeistelty Evolution Women’s Swan Cape -viitta.

Uuden PUMA Fierce Swan Pack -kokoelman löydät nyt The Athlete’s Foot myymälöistä. Puma Fierce Swan –kengät ainoastaan Forumin myymälästä.  

Muuta mielenkiintoista

Focus ja Hatsolo Suomibreikin pioneerit

Matka Jyväskylästä maailman lavoille.

Puma Tsugi Shinsei blogi

Inspiroidu japanilaisesta minimalistisuudesta

PUMA IGNITE LIMITLESS BLOGI

featuring The Weeknd