PUMA FIERCE SWAN PACK

Kohtalokkaan tummat sävyt, dramaattiset yksityiskohdat ja kurveja syleilevät leikkaukset – uusi PUMA Swan Pack -treenimallisto viettelee rohkealla tyylillään. Mustanpuhuvan malliston kasvona nähdään mallina ja tyyli-ikonina tunnettu kaunotar Kylie Jenner. Kuten Kylie, suloisen synkkä mallisto on anteeksipyytelemättömän naisellinen ja täynnä asennetta.

Kuten uutuusmalliston nimestä voi päätellä, PUMA Swan Pack -kokoelma on saanut inspiraationsa baletista, luovuudesta ja itseilmaisusta. Kokoelman vaatteissa toistuva höyhen-kuosi ja sirot leikkaukset tuovat mieleen Joutsenlammen, joka on yksi maailman tunnetuimmista baleteista. Autenttisen vaikutelman luomiseksi, PUMA Women toteutti uuden malliston yhdessä maineikkaan New York City Ballet -kokoonpanon kanssa.

Swan Pack -uutuusmallisto sisältää taidokkaasti leikattuja treenivaatteita ja -kenkiä, jotka sopivat loistavasti myös tanssi- tai treenisalin ulkopuolelle. Malliston todellisia helmiä ovat tyylikkäät Fierce Strap Swan -treenikegät, ultranaisellinen Active Explosive Bodysuit -haalari sekä kauniilla yksityiskohdilla viimeistelty Evolution Women’s Swan Cape -viitta.

Uuden PUMA Fierce Swan Pack -kokoelman löydät nyt The Athlete’s Foot myymälöistä. Puma Fierce Swan –kengät ainoastaan Forumin myymälästä.  

Muuta mielenkiintoista

PUMA IGNITE LIMITLESS

featuring The Weeknd

Puma Eskiva Evo

Puma Eskiva Evo - Forever Fearless

Puma Suede

Kylie Jenner jatkaa Puma Sueden tarinaa