Siirry sisältöön
Ilmaiset toimitukset yli 100€ ostoksille

SALE! Alennukset jopa -60%

Tee löytöjä katumuotiin!

Talvitakki trendien mukaan

Kun syksy kääntyy talveen, tarvitaan lisää lämpöä. Hyvä talvitakki on loppuvuoden koleiden aamujen pelastus. Laadukas talvitakki pitää sinut lämpimänä ja suojaa sekä tuulelta että kosteudelta. Talvitakit tarjoavat läjäpäin valikoimaa, ja takkiostoksilla iskeekin helposti valinnanvaikeus.

Untuvatakki, toppatakki, kevytuntuvatakki – erilaisia takkityyppejä löytyy runsaasti, mutta mikä niistä on sinulle paras valinta? Tyyppien lisäksi erilaisia tyylejä löytyy valtavasti. Hyvä talvitakki on tulevan talvityylisi tärkein elementti, joten se kannattaa valita ajatuksella. Mutta ei huolta – teimme valinnasta hieman helpompaa sinulle. Poimimme vuoden 2018 ajankohtaisimmista trendeistä sinulle neljä parasta talvitakkia. Olipa mielessäsi naisten talvitakit tai miesten talvitakit, tältä listalta löydät etsimäsi.

Muhkea untuvatakki

Puffer jacket, eli megamuhkea untuvatakki, teki läpimurron jo viime talvena, mutta tänä vuonna se on ajankohtaisempi kuin koskaan. Muhkea untuvatakki saa nyt olla entistäkin massiivisempi – vuonna 2017 vajaamittainen puffer jacket oli pinnalla, mutta tänä talvena valitaan reippaasti pidempi malli. Untuvatakki saa nyt olla mahdollisimman överi myös yksityiskohdiltaan – kokeile esimerkiksi näyttävällä metallipinnalla, neonväreillä tai jättihupulla varusteltua takkia. Untsikka on paitsi muodikas takki, myös huippukäytännöllinen valinta. Muhkea untuvatäyte lämmittää tiukimmallakin pakkassäillä ja oversize-mallin alle mahtuu mielin määrin vaatekerroksia.

Näin yhdistelet:

Olipa käytössäsi sitten miesten untuvatakki tai naisten untuvatakki, luota vastakohtien voimaan. Miksaa ylisuuri untuvatakki kapeaan alaosaan, kuten legginseihin, trikoihin tai kapeisiin verkkareihin. Minimalistiset sneakerit tasapainottavat näyttävää takkia.

 

Parkatakki

Vuodet ja sesongin vaihtuvat, mutta parkatakki pysyy! Parkatakki on ikoninen takkimalli, jonka ajaton tyyli rokkaa missä ja milloin tahansa. Klassinen parkatakki on pituudeltaan polviin asti ylettyvä ja leikkaukseltaan rento. Karvareunallinen huppu kuuluu perinteiseen parkaan, mutta sen käyttäminen on makuasia. Olipa mielessäsi naisten parka tai miesten parka, valikoimaa löytyy reippaasti niin mallien kuin värienkin puitteissa. Tänä talvena sekä 2000-luvun alusta tuttu vajaamittainen parkatakki että pitkä talviparka ovat yhtä trendikkäitä. Outdoor-vaikutteet ja ylisuuret leikkaukset ovat nyt ajankohtaisia, joten tyylisi saa näyttää siltä, kuin olisit suuntaamassa vaellukselle tai naparetkelle ääriolosuhteisiin. Laadukas parkatakki on arvokas hankinta, joten klassiseen malliin ja neutraaleihin yksityiskohtiin kannattaa panostaa.

Näin yhdistelet:

Kaupunkikelpoisen eränkävijän tyyli syntyy, kun yhdistät rennon parkatakin rouheisiin maihareihin. Valitse asuun esimerkiksi klassiset Timberlandit tai räväkät Dr. Martens -maiharit. Täydennä moderni metsurityyli hauskalla beanie-pipolla

 

Tikattu toppatakki

Moni mieltää tikatun kevyttoppatakin vanhanaikaiseksi, mutta totuus on, että tikkitakki on jälleen pop! Tänä talvena kevytuntuvatakki voi olla joko klassinen tai moderni. Perinteinen tikkitakki ei koreile yksityiskohdilla, vaan sen juju on laatikkomaisessa muodossa ja hillityissä värisävyissä. Klassisen tikkitakin mahtavuus piilee sen monikäyttöisyydessä – pelkistetty takki sopii mihin tahansa asukokonaisuuteen ja tyyliin. Jos minimalistinen kevyttoppatakki on sinulle turhan tavallinen, kokeile modernimpaa mallia. Tänä talvena tikkitakki taipuu myös bombertakin tai hupparin muotoon. Jos haluat erottua joukosta, unohda rauhalliset värit ja valitse omaan tikkitakkiisi talven trendivärejä: kirkasta punaista, metsävihreää ja pehmeää vaaleanpunaista.

Näin yhdistelet:

Tikattu toppatakki loistaa helppoudellaan – sen voi yhdistää niin suoraan, kapenevaan kuin leveäänkin yläosaan. Jos haluat leikkiä vastakohdilla, miksaa minimalistinen tikkitakki näyttäviin 90-luvulta tuttuihin nappiverkkareihin ja värikkäisiin dad sneakereihin.

 

Retro toppatakki

Miesten toppatakki tai naisten toppatakki, tänä talvena otetaan suunta kohti 80-lukua! Näyttävillä väriblockeilla ja neonsävyillä varustellut retrotakit nostivat päätään jo viime syksynä, mutta nyt ne ovat trendikkäämpiä kuin koskaan. Syksyllä katukuvaan ilmestyivät nostalgiset tuulitakit ja anorakit, mutta talven kuumin retrotakki on ylisuuri toppatakki tai untuvatakki. Jos 80- ja 90-luvun trendit houkuttavat, valitse rohkeilla väreillä ja pallomaisella muodolla varusteltu toppatakki. Todellinen klassikko on esimerkiksi The North Face -merkin ikoninen ”Nuptse Jacket”. Hanhenuntuvalla ja säänkestävällä pinnalla varusteltu Nuptse Jacket on alkujaan suunniteltu äärioloissa liikkuville vuorikiipeilijöille ja vaeltajille, mutta 80-luvulla klassikkotakista tuli hip hop -kansan suosima kulttiklassikko. Jos päätät tänä talvena hankkia vain yhden takin, The North Face Nuptse Jacket on loistava vaihtoehto.

Näin yhdistelet:

Värikäs retrohenkinen toppatakki on näyttävä valinta, joten valitse sen pariksi klassiset housut ja kengät. Jos yhdistät värikkääseen retrotoppatakkiin nostalgiset nappiverkkarit ja trendikkäät dad sneakerit, saattaa lopputulos olla hieman liian Paluu Tulevaisuuteen.

 

 

Vuoden 2018 parhaat talvitakit löydät nyt The Athlete’s Footin takkivalikoimasta

Muuta mielenkiintoista

Kevättakit top 5

Mikä kevättakki sopii sinulle?

Mitkä talvikengät vuonna 2018

Parhaat talvikengät sinulle

Parhaat syystakit 2018

Mikä on kovin syystakki vuonna 2018?

 • adidas Originals
 • Champion
 • Herschel
 • Jordan
 • Karhu
 • New Balance
 • Nike
 • Puma
 • Reebok
 • The North Face
 • Timberland
 • Vans