Naisten ja miesten top 5 talvivaatteet

Säiden kylmetessä vaatekaapin sisältö kannattaa päivittää astetta lämpimämmäksi. Nyt onkin oikea hetki pohtia, mitkä ovat tämän vuoden kovimmat must-hankinnat pitkän talven varalle. Sekä miesten että naisten talvivaatteissa rokkaavat nyt laadukkaat materiaalit, muhkeat toppatakit ja maanläheiset sävyt. Varustaudu tulevaan talveen ja nappaa päällesi ainakin superlämmin talvitakki, trendikäs beanie-pipo ja pehmeä collegepaita.

  1. Muhkea untuvatakki

Tänä syksynä sekä miesten että naisten street- ja huippumuodissa ylivoimaisesti ajankohtaisimmaksi takkimalliksi on noussut suuri ja muhkea puffer-toppatakki. Untuva- tai toppatakki ei siis ole pelkästään superlämmin, vaan myös trendikäs valinta talveen. Yksinkertaisen tyylikäs untuvatakki pelastaa sinut pahimmaltakin lumimyräkältä ja istuu saumattomasti mihin tahansa asuun.

 

          2. Klassinen parkatakki

Ajaton parkatakki hallitsee edelleen kärkisijaa sekä naisten että miesten monikäyttöisimpänä talvitakkina. Pidemmän mallinen ja hupulla varusteltu parkatakki lämmittää ja suojaa tehokkaasti tuulelta ja lumituiskulta. Rennon outdoor-henkinen parkatakki on helppo yhdistää eri asukokonasuuksiin – se on täydellinen valinta urbaanille samoilijalle. Lämpimät talvitakit löydät linkin takaa.

 

        3. Lämmin pipo

Pipo suojaa korviasi kylmältä viimalta ja tuo särmää talvityyliin. Tämän syksyn ja talven paras pipo on ehdottomasti ajaton beanie. Beanie-pipoista löytyy lukematon määrä erilaisia värejä, joilla tuot piristystä tummaan talvityyliin. Kun valitset laadukkaasta luonnonmateriaalista valmistetun pipon, pysyt takuuvarmasti lämpimänä. Kattavan valikoiman eri malleja ja värejä löydät The Athlete's Footin pipo valikoimasta.

     

      4. Monikäyttöinen bomber

Bomber on täydellinen takki leudompiin talvikeleihin. Minimalistinen bomber-takki sopii sekä miehille että naisille ja tuo modernia armeija-henkeä yksinkertaisen tyylikkääseen asukokonaisuuteen. Klassinen bomber on malliltaan niukka, mutta tämän talvena reilusti pidempi bomber on trendikkäin valinta.

       

       5. Pehmeä college-paita

Paksuinkaan talvitakki ei lämmitä, jos sen alle valitsee vääränlaiset vaatteet. Pehmeä ja ilmava collegepaita tai huppari eristää lämpöä ja pitää sinut ekstralämpimänä talven paukkupakkasissa. Klassinen college-paita sopii loistavasti niin sporttiseen kuin rennon street-henkiseenkin talvityyliin. Modernit teknologiat kuten Niken Tech Fleece tekee collegepaidoista ja huppareista entistä mukavempia ja lämpimämpiä. Löydät täältä parhaat hupparit ja collegepaidat

 

 

 

Talven lämpimimmät ja himoituimmat vaatteet löydät The Athlete’s Footista. Tsekkaa valikoima!

 

Muuta mielenkiintoista

Parhaat talvitakit 2018

Talven trendikkäimmät takit

Parhaat syystakit 2018

Mikä on kovin syystakki vuonna 2018?

JVG Velipaita

Paita, joka taistelee hyvän puolesta