Kesän parhaat festarisneakerit

Kesän kovimmat festarit lähestyvät! Kukin tapahtuma on tyyliltään erilainen – valitse siis myös kengät festareille genren mukaan. Poimimme raflaavimmat festarilenkkarit viiteen eri tapahtumaan.

  1. Ruisrock

Turussa järjestettävä Ruisrock on perinteikäs kesäfestivaali, jossa on tarjolla kotimaista ja kansainvälistä rock- ja pop-musiikkia moneen makuun. Ruisrockissa valttia on uusimmilla trendeillä päivitetty rock-henkinen festarityyli. Varmoja valintoja Ruissaloon ovatkin 60-luvulta tutut ikivihreät sneakerit, kuten Vans Old Skool, Vans Checkerboard Slip-On, Converse Chuck Taylor ja adidas Gazelle. Kun olet löytänyt täydelliset festarikengät, valitse niiden pariksi rennot ja hippihenkiset festarivaatteet.

  1. Blockfest

Blockfest on Tampereella järjestettävä hip hop -festivaali, jonka artistikattaus täyttyy vuosittain kotimaisista ja kansainvälisistä huippuartisteista. Blockfestien festarityyli hakee vaikutteita perinteisestä hip hop-vaatetuksesta ja uusimmista streetwear-trendeistä. Luota Blockeilla 80- ja 90-luvun helmiin ja valitse pelkistetyn tyylikkäät festarikengät, kuten adidas Superstar, PUMA Suede tai Nike Air Force 1 -malli. Matchaa siistien lenkkareiden kaveriksi urheilu- ja katumuotia yhdistelevät festarivaatteet.

  1. Flow-festival

Vaihtoehtoiseen pop-, rock- ja hip hop -musiikkiin keskittyvä Flow Festival on kiistatta yksi kesän tyylikkäimmistä tapahtumista. Ei siis ole yhdentekevää, millaiset festarivaatteet ja sneakerit valitset tähän huipputrendikkääseen kaupunkifestivaaliin. Suvilahteen sopiva festarityyli syntyy tyylikkäillä retroklassikoilla – valitse jalkaasi esimerkiksi New Balance WL 574:t, Nike Cortezit tai adidas Iniki Runnerit. Yhdistä tyyliin yksilölliset ja persoonalliset festarivaatteet – Flow Festivalissa luovuus on sallittua!

  1. WKND-festival

Elektroniseen house- ja pop-musiikkiin keskittyvä Weekend Festival rantautuu elokuussa Helsingin Kyläsaareen. Weekendissä räväkkä rave-henkinen festarityyli on must. Valitse siis sähäkän värikkäät festarivaatteet ja sporttiset sneakerit, joilla jaksat tanssia vuorokauden ympäri. Poimi täydelliset festarikengät esimerkiksi adidas NMD_R1 -, adidas EQT Support - tai New Balance 247 ”Breath” pack -kokoelmista.

  1. We Love The 90’s

Helsingissä järjestettävillä festareilla eurodance- ja ysäripoppi raikaa! We Love The 90’s -tapahtuman kovin festarityyli loihditaan luonnollisesti 90-lukua henkivillä tyylielementeillä – paksupohjaiset sneakerit ja futuristiset festarivaatteet ovat siis oivallinen asuvalinta. Luota näyttäviin ysäriklassikoihin, kun haluat löytää täydelliset festarilenkkarit We Love The 90’s -tapahtumaan. Valitse kengiksi esimerkiksi Fila Bubbles, Nike Huarache, Nike Air Max 90 tai Nike Air Max 95.

Festareiden jälkeen lenkkarit ovat yleensä puhdistusta vailla. Katso täältä vinkit sneakereiden puhdistukseen Jason Markkin tuotteilla

Tyylikkäimmät festarikengät kaikkiin kesän tapahtumiin löydät The Atheltes’s Footista!

Muuta mielenkiintoista

Normcore, ysäri ja muut sneakerilmiöt

90-luku, normcore ja muut sneakerilmiöt.

Sneakereita osamaksulla tai laskulla

TAF -tili nyt The Athlete's Foot myymälöissä

Kenkien pesu ja hoito

Suojaa suosikkikengät huolella