Siirry sisältöön

JVG Velipaita

The Athlete’s Foot sai kunnian tulla mukaan mahtavaan muotiprojektiin, joka taistelee tärkeän asian puolesta. JVG Velipaita ei ole mikä tahansa vaate – sen tuotot lahjoitetaan leikkaamattomana tamperelaisen nuorten jalkapalloseuran hyväksi.

Nuorten syrjäytyminen on ollut Suomessa merkittävä huolenaihe jo pitkään. Maastamme löytyy paljon nuoria, joilta puuttuu perheen ja harrastusten luoma turvaverkko. Yksi JVG Velipaita -projektin tekijöistä, Koski Syväri Oy:n Tuomas Vuorensola, kertoo oman näkemyksensä asiaan: ”Tänä päivänä harrastukset vaativat yllättävän suuria rahallisia ponnisteluja kotitalouksissa, ja moni joutuu valitsemaan oman lajinsa jo pelkästään harrastemaksujen hinnan perusteella tai olla jopa harrastamatta mitään. Nuoret tarvitsevat virikkeitä ja positiivisia esikuvia sekä jatkuvaa kannustusta, jotta voimme minimoida huonot valinnat”, Vuorensola kertoo.

Mahdollisuus jalkapalloon

Jalkapallo on hyvä esimerkki harrastuksesta, josta moni nuori haaveilee, mutta johon kaikilla eivät taloudelliset varat riitä. Vuorensola kertoo, että kaikki tulevat jalkapalloharrastuksen pariin hyvin erilaisista lähtökohdista ja kodeista. ”Moni nuori pelaa seuroissa, joissa rahalliset resurssit eivät riitä kattamaan turnausmatkakuluja, saati sitten peliasuja. Löytyy paljon seuroja, joilla on pitkät perinteet ja juuret suomalaisessa jalkapallossa, mutta seurojen nimet ovat painumassa unholaan, koska toimintaan ei riitä tarpeeksi varoja ja tekijöitä”, kertoo Vuorensola.

Velipaita -projekti

Nuorten harrastustoiminnan puolesta voimansa päättivät yhdistää JVG, adidas, Mercedez Benz sekä Koski Syväri – yhteistyön tuloksena syntyi Velipaita-projekti. Vuorensolan mukaan projektin tarkoituksena oli löytää vähempiosaisempia perheitä ja seuroja sekä auttaa heitä arjen haasteissa ja kotimaisen jalkapalloperinteen säilyttämisessä. ”Halusimme luoda pelipaidan, josta junnuna haaveilimme. Maailmanluokan paidan stadiontason sponsoreilla. Paidan, joka imartelee suomalaista jalkapalloa kansainvälisellä otteella. Paidan, jota haluaa kantaa päällä ja edustaa hyvällä mielellä”, avaa Vuorensola.

Tuotot tamperelaisen nuorisoseuran hyväksi

JVG Velipaidan kohteeksi valittiin Tampereen Palloilijoiden 13-vuotiaiden joukkue, jonka hyväksi paidan tuotot menevät leikkaamattomana. Tuotoilla mahdollistetaan TaPa:n 13-vuotiaiden poikien turnausmatka Helsinkiin Hesa Cupiin sekä ikimuistoiset peliasut vuoden 2018 jalkapallokesälle. ”Tekemällä tämän haluamme haastaa muita etuoikeutettuja tekijöitä ja vaikuttajia mukaan löytämään omat kohteensa ja hankkeensa”, Vuorensola muistuttaa.

Rajoitettu 200 kpl erä JVG Velipaitaa tulee myyntiin The Athlete’s Foot -verkkokaupassa ja myymälöissä 5.7.2018 kautta maan. Verkkokaupassa paita julkaistaan klo 9.00

https://www.theathletesfoot.fi/tuote/adidas-jvg-velipaita-musta-JVGKW/

Muuta mielenkiintoista

Kevättakit top 5

Mikä kevättakki sopii sinulle?

Mitkä talvikengät vuonna 2018

Parhaat talvikengät sinulle

Parhaat talvitakit 2018

Talven trendikkäimmät takit

 • adidas Originals
 • Champion
 • Herschel
 • Jordan
 • Karhu
 • New Balance
 • Nike
 • Puma
 • Reebok
 • The North Face
 • Timberland
 • Vans