Siirry sisältöön
Tilaa uutiskirje, saat parhaat tarjoukset ja julkaisut ensimmäisenä!

Parhaat Joululahjat lapsille

Mitä joululahjaksi lapselle? Olipa kyseessä pikkujuniori tai kouluikäinen, paras joululahja lapselle on jotain jännittävää, hauskaa ja yllätyksellistä. Pehmeä pakettikin voi olla nappivalinta, jos tyyli on juniorin mieleen. Lahjaostoksille on hyvä muistaa, että lapset haluavat yleensä pukeutua kuin esikuvansa. Hyvä joululahjavinkki on esimerkiksi junioreiden versio aikuistenkin suosikkeihin kuuluvista sneakereista tai vaatteista. Vaatteita tai kenkiä ostaessa on hyvä muistaa, että lapset arvostavat aina mukavuutta ja helppoutta. Monikäyttöisille vaatteille, kuten huppareille, collegehousuille ja verkkareille, löytyy varmasti paljon käyttöä. Loistava joululahjaidea koulu- tai esikouluikäiselle on myös tyylikäs ja tilava reppu. Reppu on oivallinen joululahja lapselle myös siksi, ettei sen kanssa tarvitse puntaroida oikeaa kokoa tai kasvuvaraa.

Verkkaripuku – tyylikäs joululahjavinkki

Lapset pitävät vaatteista, jotka eivät rajoita leikkejä ja muita aktiviteettejä. Mukavuus, helppous ja käytännöllisyys ovat lasten vaatteissa A ja O. Jos etsit monikäyttöisiä ja kestäviä vapaa-ajan vaatteita lahjaksi juniorille, erilaiset urheiluvaatteet ovat aina hyvä joululahjaidea. Urheiluvaatteiden tekstiilit ovat yleensä joustavia, pehmeitä ja hengittäviä, joten niissä on mukava liikkua. Suurin osa urheiluvaatteista kestää hyvin myös kastumista ja ahkeraa pesua. Tyylikäs joululahja lapselle on esimerkiksi klassinen adidas Originals -verkkariasu. Verkkaripuku loistaa monikäyttöisyydellään, sillä se taipuu niin kouluun, vapaa-aikaan kuin liikuntatunnillekin. Klassiset 3-raidan verkkarit ovat tällä hetkellä huipputrendikkäät, joten ne ovat varmasti myös tyylillisesti jokaisen juniorin mieleen.

Collegehousut – mukava joululahja lapselle

Pehmeät ja lämpimät collegevaatteet kuuluvat monen aikuisen suosikkivaatteisiin. Tänä jouluna ne ovat osuva joululahjavinkki myös lapselle. Collegevaatteet ihastuttavat käytännöllisyydellään, sillä ne sopivat sekä rentoon kotioleiluun että aktiivisempaankin puuhasteluun. Nykyisin on saatavilla myös huipputyylikkäillä yksityiskohdilla varusteltuja collegevaatteita, jotka taipuvat huolitellumpaankin vapaa-ajan asuun. Myös collegevaatteiden materiaalit ovat kehittyneet vuosien saatossa. Esimerkiksi Nike Tech Fleece -collegevaatteiden innovatiivinen materiaali on samanaikaisesti kevyttä, lämmintä ja hengittävää. Nämä uudenlaiset collegevaatteet rokkaavat myös tyylikkäillä leikkauksilla ja modernilla ilmeellään. Nike Tech Fleece -vaatteet ovatkin loistava joululahjaidea lapselle ja aikuiselle.

 

Reppu – joululahjavinkki koululaiselle

Mitä joululahjaksi koululaiselle, esikoululaiselle tai urheilulliselle juniorille? Hyvä reppu on loistava joululahjaidea lapselle, sillä siinä kulkevat mukavasti mukana kaikki päivän aktiviteetteihin tarvittavat vaatteet ja varusteet. Kun valitset tilavan ja kestävän mallin, reppuun mahtuvat niin koulukirjat, vaihtovaatteet kuin eväätkin. Reppu on hyvä joululahjavinkki myös sporttiselle juniorille, joka viettää reippaasti aikaa urheiluharrastusten parissa. Laadukkaassa urheilurepussa kulkevat mutkattomasti niin vaihtovaatteet kuin kosteat jalkapallokengätkin. Reppuostoksilla kannattaa kiinnittää erityistä huomiota väreihin ja yksityiskohtiin. Esimerkiksi adidas Originals -reput tarjoavat runsaasti tyylikkäitä värivaihtoehtoja turkoosista pirteään punaiseen. Mikä parasta, tämä joululahjaidea on huippulaadukas, mutta myös edullinen! 

Värikkäät sukat – suosikkilahja lapselle

Kuka on sinun juniorisi sankari? Varsinkin nuoremmat lapset suhtautuvat intohimoisesti idoleihinsa ja suosikkisarjojensa hahmoihin. Menestys on taattu, jos onnistut löytämään joululahjan, joka liittyy lapsen suosikkityyppiin. Esimerkiksi hauskat Stance-sukat tarjoavat reippaasti vaihtoehtoja, joissa seikkailevat tämän hetken rakastetuimmat ja suosituimmat hahmot. Näissä iloisissa sukkapareissa lymyävät esimerkiksi Spiderman, Ironman ja kaikki Star Wars -perheen otukset. Stance-sukat ovat täydellinen joululahja kaikenikäisille junioreille, sillä erilaisten hahmojen lisäksi tarjolla on läjäpäin myös muita iloisen värikkäitä vaihtoehtoja. Esimerkiksi nostalgiset urheilusukat ovat tällä hetkellä huipputrendikkäät ja ilahduttavat siksi myös vanhempaakin junioria.

Huppari – joululahjaidea tyylikkäälle juniorille

Huppari on vaatekaapin klassikko, joka kuuluu sekä lasten että aikuisten suosikkeihin. Tyylikäs ja laadukas huppari loistaa monikäyttöisyydellään – sen voi pukea niin kouluun, liikuntatunnille, bileisiin sekä muihin vapaa-ajan rientoihin. Hupparit tarjoavat reippaasti persoonallisia ja tyylikkäitä vaihtoehtoja, joista löytyy varmasti jokaiselle mieluisa väri ja malli. Mutta millainen huppari on nuoremmalle tyyliniekalle sopiva joululahja? Adidas Originals -huppari on täydellinen valinta lapsen joulupakettiin, sillä se on katumuodin klassikko ja tällä hetkellä lisäksi huipputrendikäs. Klassisen tyylin lisäksi adidas Originals -huppari on myös huippumukava, sillä se on pehmeää, lämmintä ja hengittävää materiaalia. Parasta on, että puuvillahupparille löytyy käyttöä vuoden ympäri – kylmällä säällä sen voi pukea lisälämmikkeeksi takin alle ja lämpiminä päivinä huppari korvaa takin. Olipa kyseessä nuorempi tai vanhempi juniori, tämä joululahjavinkki osuu takuuvarmasti nappiin!

The Athlete’s Footista löydät parhaat lahjaideat jokaiselle. Katso kaikki vinkit ja tilaa joululahjat viimeistään 20.12. Lahjakortit löydät myymälöistämme!

 

Muuta mielenkiintoista

Paras joululahja naiselle

Lahjaideoita äidille, siskolle ja tyttöystävälle

Paras joululahja miehelle

Lahjaideoita isälle, veljelle ja poikaystävälle

Normcore, ysäri ja muut sneakerilmiöt

90-luku, normcore ja muut sneakerilmiöt.

 • adidas Originals
 • Champion
 • Herschel
 • Jordan
 • Karhu
 • New Balance
 • Nike
 • Puma
 • Reebok
 • The North Face
 • Timberland
 • Vans