Joululahjat lapsille

Mitä antaisit joululahjaksi pikkusisarukselle tai veljentyttärelle? Lempijuniorille kannattaa antaa lahjaksi jotain hauskaa ja yllätyksellistä. Jos haluat antaa juniorille lahjaksi pehmeän paketin, panosta mukavuuteen ja käytännöllisyyteen – tyylikkäinkin vaate jää käyttämättä, mikäli se tuntuu päällä epämukavalta. Perheen pienin tyylitaituri ilahtuu myös omista klassikkolenkkareista: Nappaa joulupakettiin vaikkapa junioreiden Air Force 1 -kengät tai lasten adidas Superstarit.

5 JOULULAHJAVINKKIA LAPSELLE

  1. adidas Originals -huppari

Pehmeä, mukava ja joustava adidas Originals -huppari on varmasti mieleinen lahja niin isommalle kuin pienemmällekin pojille. Klassisen tyylikäs huppari on helppo pukea päälle ja se sopii loistavasti niin kouluun kuin talvitakin alle lämmittämään.

 

 

 

 
  1. Nike Air Force 1 Mid -lenkkarit

Streetwear pukee junnuakin! Jos etsit lahjaa trenditietoiselle muksulle, nappaa kuusen alle minikokoiset Nike Air Force 1 Mid -lenkkarit. Ikonisen tyylin lisäksi nämä lenkkarit ihastuttavat myös mukavalla ja tukevalla istuvuudellaan.

 

 

 
  1. The North Face Berkeley -reppu

Käytännöllinen ja tyylikäs reppu on täydellinen lahjaidea koululaiselle. 25 litran The North Face -reppuun mahtuvat näppärästi niin koulukirjat kuin liikuntavaatteetkin. Reppu sopii hyvin myös hieman vanhemmallekin junnulle, sillä siitä löytyy tasku myös läppärille.

 

 

 
  1. adidas Originals -verkkapuku

Jos etsit joululahjaa pienemmälle lapselle, kääräise lahjapakettiin suloinen adidas Originals -verkkaripuku. Joustava ja ihanteellisen pehmeä verkkariasu sopii sekä pojille että tytöille. Klassiset kolme raitaa tuovat nostalgista urheiluhenkeä muksun tyyliin.

 

 

 
  1. Nike -legginsit

Etsitkö lahjaa aktiiviselle ja menevälle muksulle? Nappaa sporttisen tytön joulupakettiin tyylikkäät Nike Leg A See -legginsit. Joustavat trikoot tuovat tyyliä ja mukavuutta vauhdikkaisiin harrastuksiin ja aktiviteetteihin. Kun legginsit yhdistetään aavistuksen pidempään paitaan, ne sopivat hyvin myös kouluun ja muihin vapaa-ajan rientoihin.

 

 

 

 

The Athlete’s Footista löydät parhaat lahjaideat jokaiselle. Katso kaikki vinkit ja tilaa joululahjat viimeistään 19.12. Lahjakortit löydät myymälöistämme!

 

Muuta mielenkiintoista

Normcore, ysäri ja muut sneakerilmiöt

90-luku, normcore ja muut sneakerilmiöt.

Sneakereita osamaksulla tai laskulla

TAF -tili nyt The Athlete's Foot myymälöissä

Kenkien pesu ja hoito

Suojaa suosikkikengät huolella