Siirry sisältöön

5 parasta joululahjaa naisille

Mitä joululahjaksi naiselle? Parhaita joululahjaideoita naisille ovat sellaiset, jotka osoittavat, että tunnet lahjasaajan maun ja tyylin. Lahjaostoksilla ei siis kannata turvautua arvailuun oikean koon kuin tyylinkään suhteen. Täydellinen joululahja tyttöystävälle, siskolle tai vaimolle on yleensä jotain sellaista, mitä lahjansaaja on pitkään halunnut, mutta ei ole malttanut tai ehtinyt itselleen hankkia. Signaaleja mahdollisista joululahjatoiveista kannattaakin kuulostella jo hyvissä ajoin ennen kiireisintä lahjasesonkia. Paras joululahja naiselle on sopivan yllättävä, mutta hartaasti toivottu. Jos lahjaideat vielä uupuvat, ei huolta – poimimme sinulle tyylikkäimmät joululahjavinkit naisille, jotka sopivat niin tyttöystävälle kuin tyylitietoiselle äidillekin.

1. Huppari – mieluinen joululahja naiselle

Haussa joululahja tyttöystävälle tai vaimolle? Varsinkin sporttisesta tyylistä pitävä nainen ilahtuu varmasti, kun lahjapaketista paljastuu tyylikäs ja monikäyttöinen huppari tai college. Pehmeä ja lämmin huppari on täydellinen lahjavinkki myös kotihiirelle, joka fiilisitelee mukavia, rentoja ja monikäyttöisiä vaatteita. Mitä tulee oikeaan kokoon, huppari voi tänä päivänä mainiosti olla hieman oversize. Jos mietit siis kahden koon välillä, on järkevää valita aavistuksen reilumpi koko. Tyylin suhteen turvallisin valinta on luottaa klassisen tyylikkäisiin väreihin ja yksinkertaiseen designiin. Toki, jos tiedät lahjansaaja lempivärin olevan esimerkiksi pinkki ja neonvihreä, go for it! Laadukkaita ja ajattoman tyylikkäitä huppareita löydät, kun tsekkaat esimerkiksi Fila hupparit, Carhartt hupparit ja Nike hupparit. Myös naisten collegepaita on loistava valinta joululahjaksi.

 

 

2. Persoonalliset sukat – käytännöllinen joululahja

Mitä joululahjaksi luovalle ja huumorintajuiselle naiselle? Osoita, että tunnet naisen persoonan ja kääräise lahjapakettiin persoonalliset sukat. Tänä vuonna Stancen sukissa komeilee mm. Sriracha-kastikkeen logo tai Frendit-sarjasta tutut hahmot - nämä ovat siis loistava joululahjavalinta tulisen ruoan ja tv-sarjojen ystävälle! Joulusukat ovat myös kaikessa ironiudessaan täydellinen valinta joulufanille. Stance joulusukissa seikkailee mm. kaikille jouluelokuvadiggareille tutut The Grinch ja The Elf.

Vaikka tässä lahjassa onkin pilkettä silmäkulmassa, älä tee kompromissia laadun tai oikean koon suhteen. Korkealaatuiset sukat kestävät ahkeraakin käyttöä ja tuntuvat jalassa mukavilta. Muista, että sukkien koko ei välttämättä ole sama kuin lahjansaajan kengänkoko. Valitse siis mieluummin kengännumeroa aavistuksen pienempi koko. Kun haluat löytää yksilöllisen tyylikkäät ja korkealaatuiset sukat, katso esimerkiksi Stance-sukat ja adidas-sukat.

 

 

3. Fleece – lahjavinkki mukavuutta vaalivalle

Mikä on paras joululahjaidea naiselle, joka pitää luonnosta ja ulkoilusta? Kääräise lahjapakettiin tyylikäs ja käytännöllinen fleece-paita. Fleece hengittää ja eristää tehokkaasti lämpöä, joten se on täydellinen lahjaidea aktiiviselle naiselle, joka suuntaamassa esimerkiksi laskettelu- tai vaellusreissulle tulevana talvena. Fleece on tänä vuonna myös yksi trendikkäimmistä vaatteista, joten se on hyvä lahjaidea mimmille, joka suhtautuu muotiin ja tyyliseikkoihin intohimoisesti. Laadukkaat ja käytännölliset naisten fleecet joulupakettiin nappaat verkkokaupastamme kätevästi. Talven himoituin fleece on leikkaukseltaan rennon väljä - joten kannattaa tsekata myös miesten fleecet!

4. Pehmeä ja lämmin pipo

Mikä on paras joululahja siskolle, parhaalle ystävälle tai äidille? Joulukuussa talvi on vasta aluillaan, joten lämpimälle ja suojaavalle pipolle löytyy taatusti käyttöä. Joululahjaksi pipo on myös lahjanantajan näkökulmasta helppo valinta - usein pipot ovat one size fits most - eli ne käyvät suurimmalle osalle kokonsa puolesta. Entäpä sitten tyyliseikat? Koska pipot tarjoavat reippaasti erilaisia vaihtoehtoja, ostoksilla voi helposti iskeä valinnan vaikeus. Ennen ostopäätöksen tekoa kannattaakin pohtia, mikä on lahjansaajan lempiväri ja onko hän enemmän klassisen tyylin ystävä vai ennakkoluuloton trendien testaaja. Pipoa ostaessa kannattaa panostaa laatuun. Materiaalilla on suuri merkitys siihen, kuinka hyvin pipo lämmittää ja kuinka pitkään se säilyttää muotonsa. Tutustu naisten pipoihin ja valitse tunnetuimpien brändien kuten Championin, Adidaksen ja Herchelin joukosta suosikkisi. Äläkä unohda lämpimiä hanskoja!

 

 

5. Kasvomaski - Tarpeellinen lahja

Olemme kaikki jo tottuneet ajatukseen kasvomaskista arjessa. Jokainen tarvitsee kasvomaskin, ja sen olisi hyvä olla laadukas, kestävä ja uudelleenkäytettävä vastuullisuutta ajatellen. Useat brändit ovatkin jo reagoineet maailman tilanteeseen tuomalla markkinoille tyylikkäitä ja pestäviä kasvomaskeja. Joululahjaksi kasvomaski on oiva valinta, sillä voit olla varma, että se pääsee käyttöön. Trenditietoinen nainen haluaakin maskin sopivan muuhun asukokonaisuuteen, ja niitä löytyy mm. Adidaksen valikoimista. Tutustu valikoimamme kasvomaskeihin ja osta hyödyllinen joululahja itselle tai ystävälle!

Joulun parhaat lahjaideat naisille löydät The Athlete’s Footista. Lahjakorttimme voit ostaa lähimmästä myymälästäsi.

Muuta mielenkiintoista

Kevään 2021 katumuodin trendit

On taas aika kääntää katse kevääseen ja katumuodin trendeihin.

Joululahjaideoita lapsille

Parhaat lahjaideat lapsille

Joululahjaideoita miehille

Parhaat lahjaideat jätkille