Back-to-School essentials

Kesäloman jälkeen on aika ottaa freesi startti uuteen kouluvuoteen ja päivittää tyyli ajan tasalle. Kun vaatteet, kengät ja muut asusteet ovat kondiksessa, saat uutta boostia alkavaan syksyyn ja taklaat kiireisenkin koulupäivän. Valitsimme tärkeimmät hankinnat, jotka kannattaa tehdä ennen paluuta koulunpenkille.

  1. Tyylikäs reppu

Kätevä koulureppu on pitkän päivän pelastus. Tilavassa repussa kuljetat kirjojen ja koulutarvikkeiden lisäksi näppärästi myös eväät, urheiluvaatteet ja muut harrastuksiin tarvittavat tavarat. Persoonallinen koulureppu myös viimeistelee rennon arkityylin. Syksyn himoituin reppu on tyyliltään nostalginen ja yksinkertaisen tyylikäs. Maanläheiset sävyt, kuten viininpunainen, maastonvihreä, ruskea ja hillitty harmaa rokkaavat nyt repuissa. Katso adidas-reput ja Herschel-reput, ja löydät reippaasti laadukkaita ja tyylikkäitä vaihtoehtoja.

  1. Uudet tennarit

Unohda puhki kuluneet kesätennarit ja vaihda tilalle freesit lenkkarit. Uudet kengät nostavat fiilistä ja tuovat mukavuutta pitkäänkin päivään. Tulevan syksyn sneaker-muoti on täynnä mokkanahkaa, murrettuja sävyjä ja tyylikkäitä yksityiskohtia. Myös yksiväriset mustat tennarit tai lenkkarit ovat nyt tyylikäs valinta. Jos nämä trendit kolahtavat, kannattaa tsekata esimerkiksi Nike-lenkkarit, adidas-lenkkarit ja Converse-tennarit. Syksyn sateiden lähestyessä uudet lenkkarit kannattaa suojata huolellisesti ennen käyttöä kengille tarkoitetulla suojasuihkeella. Hanki siis syksyä varten näppärä kenkien Jason Markk -huoltosetti, joka sisältää kaiken tarvittavan.

  1. Vaatteet ja asusteet

Kun vaatteet ja asusteet ovat kunnossa, olet valmis kohtaamaan uuden kouluvuoden haasteet. Mukava ja monikäyttöinen tyyli kouluun syntyy, kun yhdistelet asukokonaisuuden rennon sporttisista vaatteista ja asusteista. 1980- ja 1990-luvun muotia jäljittelevä retrobuumi on pinnalla vielä syksylläkin – valitse siis isolla logolla varusteltu värikäs adidas-huppari. Tyylikäs yhdistelmä syntyy, kun yhdistät huppariin kapealinjaiset collegehousut, tennarit ja bomber-takin. Viimeistele asu persoonallisilla asusteilla: kuviolliset sukat ja värikäs lippis tuovat asuusi ripauksen huumoria.

Parhaat uutuudet koulun alkuun ja syksyyn löydät nyt The Athlete’s Foot -myymälöistä ja verkkokaupasta. Tsekkaa koko valikoima!

Muuta mielenkiintoista

Normcore, ysäri ja muut sneakerilmiöt

90-luku, normcore ja muut sneakerilmiöt.

Sneakereita osamaksulla tai laskulla

TAF -tili nyt The Athlete's Foot myymälöissä

Kenkien pesu ja hoito

Suojaa suosikkikengät huolella