Innovatiivinen Asics GEL-Kayano Trainer Knit

Asics GEL-Kayano Trainer Knit on moderni tulkinta 1990-luvun ikonisesta klassikkolenkkarista. Innovatiivisessa uutuussneakerissa yhdistyy pelkistetyn tyylikäs, minimalistinen design ja innovatiiviset materiaalit.

Asics GEL-Kayano Trainer Knit on uusin tulokas brändin evoluutiossa – se on muotoutunut nykyiseen muotoonsa pitkän suunnittelutyön tuloksena ja uusimpien sneaker-trendien vanavedessä. Alkujaan kenkämalli polveutuu perinteisestä Asics GEL-Lyte-mallista. GEL-Kayano Trainer sai alkunsa vuonna 1993, kun japanilainen designer Toshikazy Kayano yhdessä tiiminsä kanssa suunnitteli ja kehitteli uutta juoksujalkinetta GEL-Lyte-mallin jatkoksi. Nyt vuonna 2017 legendaarinen lenkkari tekee paluun uudella Knit-päällisellä päivitettynä.

Vaikka uusi Asics GEL-Kayano Trainer Knit on kokenut modernin muodonmuutoksen, sen tyyli pysyy uskollisena alkuperäiselle 1990-luvun mallille. Vuoden 1993 GEL-Kayano Trainer oli oman aikana uraauurtava juoksujalkine – se edusti äärimmäistä suorituskykyä ja täydellistä käyttömukavuutta. Jalkineen Mono Sock -päällisen, muotoillun pohjallisen ja runsaan GEL-vaimennuksen ansiosta GEL-Kayano-kengästä tuli aikoinaan yksi markkinoita eniten muuttanut juoksujalkine. Kenkämallin kehitystyö on vuosien saatossa tullut pitkälle – ja jatkuu edelleen.

Asics GEL-Kayano Trainer Knit on taiteellisen luovuuden ja insinöörimäisen tarkan suunnittelutyön tulos. Alkuperäisten Asics-klassikkomallien innovaatioita ja teknologioita kunnioittavan uuden version Knit-pinta on ultrahengittävää. Kengän istuvuuden varmistaa valettu TPU-rakenne. Alkuperäismallia mukaileva nauhoitus ja pohjan design yhdistävät ikonisen tyylin, vuosien kuluessa kehittyneen teknologian ja tämän päivän kuumimman katumuodin.

Muuta mielenkiintoista

Asics CHAMELEOID MESH PACK

Klassista tyyliä uudella teknologialla

Asics Gel-Lyte III & V Agate pack

Asics Gel-Lyte III & V Agate pack