adidas EQT launch party

Helsingin Forumin The Athlete’s Foot -myymälässä juhlittiin viime viikolla uuden adidas EQT -kengän lanseerausta. Eksklusiivisen VIP-illan houstasivat The Athlete’s Foot ja adidas. Tunnelmalliseen iltaan mahtui kenkien fiilistelyn lisäksi musiikkia, rentoa hengailua ja paljon hyvää fiilistä.

Ilta starttasi vieraiden tervetulotoivotuksella sekä uuden adidas EQT Support ADV -kengän esittelyllä. Illan keskiössä oli yksi vuoden ehdottomasti puhutuimmista sneakereista.

Uusi adidas EQT Support ADV on modernisoitu versio legendaarisesta 90-luvun adidas EQT -mallista. Uusi, energisillä punaisilla yksityiskohdilla varustettu malli kulkee alkuperäisversionsa jalanjäljissä – se on yhdistelmä uniikkia muotoilua, tarkkaan harkittuja yksityiskohtia ja ylivertaisia käyttöominaisuuksia. Odotettu uutuus löytyy nyt myös The Athelete’s Footin hyllyiltä.

VIP-illan musiikkitarjonnasta vastasi kovassa nosteessa oleva helsinkiläisyhtye – räppäri Matti 8:n ja tuottaja Handshakingin muodostama Töölön Ketterä. PME Recodsin talliin liittynyt Töölön Ketterä edustaa suomalaista grime-genreä. Vierailevina artisteina nähtiin Vesta ja Deezydavid.  Huikea yksityiskeikka ja upea ilta huipentui letkeään Kiska kiinni -biisiin. Täältä löydät kaikki EQT-mallit.

 

Muuta mielenkiintoista

adidas Originals Deerupt blogi

Odotettu uutuus tulossa 22.3.

Adidas EQT Support ADV

Everything that is essential. Nothing that is not.

adidas NMD_XR1 Duck Camo Pack

Maastoudu urbaaniin kaupunkiviidakkoon