Adidas EQT Support ADV Myymälöissä 2.2

Ilmiömäinen suorituskyky kohtaa nyt huippumodernin muotoilun. Tammikuun lopulla globaalisti lanseerattu, uusi EQT Support ADV -sarja yhdistää suvereenisti klassisen juoksukengän loistavat funktionaaliset elementit urbaaniin designiin. Tuoreen adidas EQT-mallin designin taustalla on yksinkertainen, mutta toimiva ajatus – siinä on säilytetty vain olennaiset asiat, kaikki ylimääräinen on karsittu pois. Tämä filosofia on ollut adidas Equipment -sarjan kantava periaate sen syntyajoista lähtien.

Uuden adidas EQT -kengän juuret ovat 1990-luvulla. Malli on modernisoitu versio ensimmäisistä adidas Equipment -juoksukengistä, jotka olivat malliesimerkki oman aikansa edistyksellisimmistä juoksukengistä. Alkuperäinen kirkkaan vihreä EQT-kenkä oli 90-luvun yksi himoitummista sneakereista. Siinä yhdistyivät uudella tapaa street-henkinen tyyli ja urheilukengän tekniset huippuominaisuudet. Tänä vuonna lanseerattu, uusi räväkän pinkki Turbo Red adidas EQT -kenkä pysyy uskollisena perinnölleen – siinä on keskitytty ainoastaan oleellisiin ominaisuuksiin: premium-materiaaleihin, käytännölliseen muotoiluun ja alkuperäiseen adidas-tyyliin.

Uuden adidas EQT Support ADV -mallin ominaispiirteitä ovat kaksisävyinen, tumma neulospinta, jolle kontrastia tuovat rohkean kirkkaat värisävyt. Mallissa yhdistellään kiinnostavasti erilaisia tekstuureja – sen kärki on viimeistelty ylellisellä, synteettisellä nupukkinahalla. Kengän sivut on päällystetty jalkaa tukevilla, läpikuultavilla sivupaneeleilla, jotka antavat myös lisäboostia mahtaville värisävyille. Mukana on myös adidaksen ikoninen tunnuspiirre ­– kolme raitaa. Harkittujen tyylielementtien lisäksi adidas EQT on varusteltu ylivertaisen mukavalla EVA -välipohjalla, hengittävällä mesh-vuorauksella ja pehmeällä, sukkamaisella OrthoLite-rakenteella. Hae omasi The Athlete's Foot myymälöistä torstaista 2.2 alkaen. Tutustu kaikkiin EQT-malleihin täällä.

Muuta mielenkiintoista

adidas EQT VIP-party

Uutuuskengän lanseeraus Forumissa

adidas NMD_XR1 Duck Camo Pack

Maastoudu urbaaniin kaupunkiviidakkoon

adidas NMD_XR1 Primeknit

Reclaim the future. Discover the past.